În căutare de jocuri de Halloween? Pe NetBet sunt disponibile multe sloturi online cu tematică de Halloween. Dar, dacă ești în căutare de jocuri care îți vor face pielea de găină, în sensul bun al expresiei, pentru ca acest Halloween să fie atât vesel cât și înfricoșător, noi am selectat jocurile care capturează cel mai bine spiritul anotimpului dovlecilor. Nu te teme, te așteaptă câștiguri mari!

Alive! Megaways™

Alive! Megaways™ este un slot volatil inspirat de Frankestein, lansat de Skywind Group în august 2021. Are până la 200.704 moduri de câștig, grilă 6×7 și o rolă superioară suplimentară. Gameplay-ul este electrizant: Rotiri Gratuite, Multiplicatori de Câștig, Re-învârtiri, câștiguri în cascadă, funcții inovatoare și premii de până la x10.000 miza ta. Orice descriere ulterioară este inutilă, acest joc este un adevărat monstru!

Vegans vs Vampires

Jocuri de Halloween

În sfârșit, bătălia pe care o așteptam cu toții este aici – vegani vs vampiri! Această luptă epică are loc pe rolele slotului online dezvoltat de Gamevy care tentează jucătorii cu grilă de joc expandabilă, rotiri gratuite Vegan și funcția Vampire Tower. Vegans vs Vampires este un slot cu 25 de linii de plată (care ajung la 45 în timpul secvențelor bonus). Jocul ilustrează protagoniștii confruntându-se deasupra rolelor, înconjurați de toate semnele distinctive ale unei zone urbane. Simbolurile legate de temă includ suportul de lumânare craniu, vampirii de sex masculin și feminin, capcana pentru oameni, focul de artificii de usturoi, smoothie-ul de varză, miza de morcov, crucea de porumb dulce și Veganul care protestează. Un vampir diferit este Wild, iar morcovul cu aripi de liliac este Scatter.

Declanșează Roata Bonus atunci când pe role aterizează trei simboluri bonus morcov înaripat. Iar roata se va învârti pentru a dezvălui unul dintre premii. Poți pune mâna pe un premiu instant de până la 500x miza. Poți declanșa Turnul Vampirilor. O rundă de cules pe patru nivele în care trebuie să găsești premii pentru a îți croi drumul până sus în turnul în care te așteaptă cele mai mari premii, la ultimul etaj. Învârtirile gratuite Vegan. Zece rotiri gratuite cu un simbol standard ales la întâmplare care se extinde ori de câte ori apare.

Vegans VS Vampires poate suna ca un titlu sinistru, însă este un joc amuzant. Oferă o perspectivă plină de umor asupra acestui subiect. Oferă, de asemenea, un gameplay plin de satisfacții care te va distra, deoarece există șanse să aduni premii de până la 75.000x miza!

Dracula, de la Stakelogic

Dezvoltatorul Stakelogic înfruntă sălbăticia transilvăneană în slotul online Dracula. Un joc infestat de vampiri. O cameră sinistră din castelul lui Dracula a fost pusă la dispoziția jucătorilor pentru a găzdui zona de acțiune clasică cu grilă 5×3 și 25 de linii de plată. Mai multe candelabre aruncă o lumină roșie sinistră peste întreaga scenă, făcută și mai tulburătoare de o coloană sonoră dramatică, gotică.

În plus, acest joc conține o rundă bonus de tipul alege și câștigă. Și șansa de a învârti rolele gratis în jocul Bonus Free Spins. Premiul maxim pe care îl poți câștiga jucând slotul Dracula este stabilit la 3750x pariul tău. Ceea ce nu e rău pentru un slot cu o astfel de volatilitate. Wild-urile joacă un rol vital în timpul jocului și sunt, de asemenea, cele mai valoroase simboluri pe care le vei vedea pe role.

Dacă alegi să activezi funcția Super Stake, aceasta îți va dubla miza obișnuită. Această funcție îți va oferi privilegiul de a compensa cu până la 10 wild-uri atunci când rotirea ta nu are ca rezultat un câștig.

Voodoo Reels

Atunci când Stakelogic abordează o temă obscură, rezultatele sunt de obicei destul de interesante. Acesta este și cazul jocului Voodoo Reels, un slot plin de ace, păpuși și imagini înfricoșătoare care acordă rotiri gratuite nelimitate.

Fără dubiu, Voodoo Reels este înfricoșător, dar într-un mod jucăuș. Acțiunea se desfășoară pe o grilă de joc standard cu 5 role și 10 linii de plată. Și este amplasată într-o zonă rurală retrasă, înconjurată de copaci noduroși, cranii și felinare. Volatilitatea medie cuplată cu RTP-ul de 96,49% și câștigurile de până la 5.000x miza ta într-o singură rundă sunt atractive. Dar atmosfera stranie și prezentarea audiovizuală este partea cea mai intrigantă a acestui joc. Voodoo Reels este plin de simbolism magic, și vine, de asemenea, cu un set bine echilibrat de caracteristici. Acesta este secretul succesului acestui joc.

Vrei mai multe jocuri de Halloween?

Consultă selecția de sloturi cu tematică de Halloween din cazinoul NetBet! Vei găsi alte jocuri pline de vampiri, vrăjitoare și obscuritate, dar și promoții de sezon. Acesta este momentul să te bucuri rotiri la jocurile de Halloween! La urma urmei, se întâmplă doar o dată pe an…