De la introducerea formatului Champions League, handbalul a devenit din ce în ce mai popular în rândul pariorilor, multe dintre biletele de pariuri sportive conținând selecții din acest sport. Cu multe campionate interne puternice, competiții europene viu disputate, Campionate Europene și Mondiale la fiecare 2 ani, atât la băieți, cât și la fete, și Jocuri Olimpice la fiecare 4 ani, handbalul oferă multe oportunități pentru a identifica selecții profitabile. Analizează oferta de pariuri pe handbal la NetBet și alege din cele până la 50 de variante de pariere pe evenimentele din acest sport!

Pariuri pe handbal la NetBet

Cum plasezi un pariu pe selecții din handbal 

Procesul de pariere pe selecții din handbal este unul comun. Trebuie doar să accesezi platforma de pariuri sportive online NetBet, să intri în secțiunea Handbal, să analizezi oferta, să alegi o selecție. Un click pe aceasta o adaugă pe un bilet virtual. Poți plasa un pariu single sau, în mod similar, poți adăuga alte selecții pe biletul tău. La final introduci miza și apeși pe butonul verde „Pariază”. Pentru a afla miza maximă pe care o poți plasa pe biletul tău este suficient un click pe butonul „Miza maximă”.

Nu uita! Selecțiile pe evenimente din handbal sunt eligibile pentru multe dintre promoțiile NetBet.

Ce variante de pariuri pe handbal găsești la NetBet pariuri online

Oferta NetBet pentru handbal este una dintre cele mai bogate. Meciurile cu mare încărcătură primesc până la 50 de piețe de pariere. Aici poți miza pe Rezultat Final, Șansă dublă, Număr de goluri, Marja victoriei, Pariuri Handicap, dar și pe selecții mai neobișnuite, gen Prima echipă care marchează 5 goluri în prima repriză.

Pentru competițiile importante, cum ar fi Champions League, Campionate Mondiale sau Europene, NetBet pregătește oferte de pariuri antepost. Poți miza pe câștigătorii competițiilor, pe golgheterii acestora, poziția ocupată la finalul întrecererii, etc. Bineînțeles, la NetBet vei găsi unele dintre cele mai mari cote din piață.

Cele mai populare pariuri pe handbal la NetBet

Pariurile pe ,,Rezultat Final” sunt printre cele mai frecvente selecții din handbal de pe biletele NetBet. Totuși, aceste pariuri au valoare doar dacă cele două combatante sunt de niveluri apropiate. Dar, cum de multe ori meciurile sunt dezechilibrate, iar acest sport este unul în care se marchează foarte mult, la fel de populare sunt și selecțiile pe goluri: Peste/Sub Final, Peste/Sub prima repriză, Total goluri echipă, etc.

În ultimul timp câștigă teren pariurile pe „Marja victoriei”. Fie că vizează prima repriză sau finalul meciului, acestea fac referire la diferența de goluri în favoarea unei echipe participante. Există o categorie „Marja victoriei cu 5 variante” în care poți paria pe o diferență de 1-5 goluri pentru o echipă, o diferență de 6 sau mai multe goluri sau pe rezultat de egalitate, dar pentru cote mai mari, există și o categorie în care diferențele sunt reduse la 2-3 goluri.

Tot golurile se iau în calcul și la pariurile Handicap. Aici, echipele favorite vor primi cote cu „-”, în timp ce outsider-ele vor primi cote cu „+”. Să luăm în considerare meciul dintre THW Kiel și Pick Szeged din Liga Campionilor, cu echipa germană favorită. Pariul Handicap -2.5 pentru Kiel este câștigător dacă germanii câștigă la cel puțin 3 goluri diferență. Pentru aceeași linie, maghiarii primesc +2.5, iar selecția este câștigătoare dacă aceștia pierd la cel mult două goluri diferență.

Cele mai populare competiții pe care se pariază la Handbal

De departe, pe biletele de pariuri sportive la NetBet, cele mai frecvente selecții sunt din meciurile care se desfășoară în Champions League, atât la masculin, cât și la feminin. Pariorii încearcă să profite de diferențele de valoare dintre anumite competitoare plasând pariuri „Handicap” sau „Marja victoriei”, dar și pe echilibrul dintre alte competitoare când mizează mai mult pe selecția „Peste/Sub”.

Alte competiții așteptate de pariori sunt Campionatele Mondiale și Europene de Handbal. Acestea se desfășoară alternativ, o dată la doi ani, cu Europenele la handbal feminin disputate în anul în care are loc Mondialul de handbal masculin și invers, cu Mondialul pentru fete în același an cu Europenele pentru băieți. Întrecerile sunt programate în pauza de iarnă, în luna decembrie cele pentru fete și în ianuarie cele pentru băieți.