De-a lungul istoriei, cazinourile terestre și platformele de casino online au atras oameni din toate păturile sociale și colțurile lumii. Drept urmare, au fost scrise nenumărate citate despre jocuri de noroc de către oamenii care au avut o experiență impresionantă în domeniul jocurilor de noroc sau care au înțeles exact cum funcționează jocurile de noroc. Deoarece există un ocean adânc de citate inspiraționale despre noroc, precum și de proverbe despre noroc în jocurile de noroc, am decis să le împărtășim pe cele care ne plac cel mai mult. Ești gata să afli mai multe?

Citate despre jocuri de noroc – citate și zicale amuzante

Indiferent de cât de familiarizat(ă) ești cu frazele și terminologia jocurilor de noroc, este destul de ușor să înțelegi și chiar să râzi de unele dintre citatele amuzante despre jocuri de noroc enumerate mai jos. Ca să nu mai vorbim de faptul că unele dintre aceste zicale despre noroc îți pot fi de folos data viitoare când te joci la aparatele tale preferate, la sloturi online sau la alte jocuri de noroc. Compilația noastră prezintă unele dintre cele mai populare expresii despre jocurile de noroc, așa că acesta este momentul potrivit să le descoperi.

Să începem! Iată câteva dintre cele mai amuzante citate și zicale inspirate de jocurile de noroc:

Singurul mod în care îmi voi face rău vreodată în cazinou este dacă va avea loc un cutremur și îmi va cădea un aparat pe picior.

Ce fel de selecție ar fi asta fără unul dintre cele mai amuzante citate despre jocurile de noroc?  Îi aparține lui Jack Benny, un artist american, cunoscut pentru The Jack Benny Program. Deși a murit în 1974, proverbele sale amuzante sunt încă citate.

Dacă nu ar fi fost vorba de noroc, aș fi câștigat de fiecare dată.

Când vine vorba de poker, indiferent cât de bun ești, norocul va juca întotdeauna un rol. Fiind un jucător profesionist de poker, Phil Hellmuth știa bine acest lucru. Oricât de bun ai fi, nu poți câștiga de fiecare dată.

Nimeni nu a pariat vreodată suficient pe un cal câștigător.

Dacă te gândești bine, această afirmație – nu ar putea fi mai adevărată! În cazul în care un cal pe care ai pariat câștigă, îți vei dori întotdeauna să fi pariat și mai mult pe el. De fapt, această frază se poate aplica la orice formă de joc de noroc.

Există o modalitate foarte ușoară de a te întoarce dintr-un cazinou cu o mică avere; du-te acolo cu una mare.

Jack Yelton subliniază faptul că, indiferent cât de experimentat ești ca jucător, este posibil să pierzi bani. Adevărul este că, pe termen lung, casa are un avantaj. Desigur, nimeni nu spune că jocurile de cazinou ar trebui evitate cu orice preț, doar că trebuie să fii conștient de faptul că șansele sunt… în cele din urmă… împotriva ta.

Toate dovezile arată că Dumnezeu a fost de fapt un jucător destul de bun, iar universul este un mare cazinou, în care se aruncă zaruri, iar ruleta se învârte cu fiecare ocazie.

Acest citat îi aparține celebrului fizician teoretician Stephen Hawking. L-a folosit o metaforă, comparând universul cu un cazinou, spunând că viața este plină de șanse și că nu știi niciodată ce urmează.

Dacă trebuie să joci, decide de la început trei lucruri: regulile jocului, miza și ora la care vei renunța.

Acum, acest proverb chinezesc poate fi folosit și ca un citat inspirațional pentru jocurile de noroc. Dacă trebuie neapărat să te joci, atunci înainte de a începe – decide când te vei opri. De asemenea, familiarizează-te cu regulile, fii conștient(ă) de riscuri și stabilește cât de mult îți permiți să pierzi.

Jocurile de noroc nu se referă la cât de bine joci jocurile, ci de fapt la cât de bine îți gestionezi banii.

Când vine vorba de a da sfaturi altor jucători, V. P. Pappy a punctat bine, spunând că o bună gestionare a banilor este absolut necesară dacă vrei să fii un jucător de succes care știe cum să parieze.

Îți vei arăta măreția în poker prin mâinile cărora le dai fold, nu prin mâinile pe care le joci.

Nicio compilație de citate despre jocurile de noroc nu ar fi completă fără un citat de la Dan Reed, celebrul jucător de poker. Acest citat special rezumă ceea ce înseamnă pokerul și cum se vede măreția jucătorului de poker.

Am învățat lecția că cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui parior este să lase pierderile sau câștigurile sale recente să îl afecteze emoțional.

Potrivit lui Andrew Beyer, unul dintre cele mai mari defecte ale jucătorilor este să lase emoțiile să le întunece judecata. Fiind un expert în pariuri pe curse de cai, el a scris chiar mai multe cărți pe această temă.

Odată ce începi să crezi că nu mai ai nimic de învățat, ai totul de învățat.

Acum, această zicală specială se poate aplica la tot ceea ce faci în viață, în general. Spus de Steve Badger, care și-a dedicat o mare parte din viață educării jucătorilor de poker, citatul subliniază faptul că “dacă ai impresia că le știi pe toate, te înșeli amarnic”.

Casa nu-l învinge pe jucător. Îi oferă doar posibilitatea de a se învinge pe el însuși.

Faimosul gambler și high-roller Nicholas Andreas Dandolos, cunoscut sub numele de Nick Grecul, credea în noroc și recunoștea că tot norocul, fie că este bun sau rău, se desfășoară în cicluri.

 

citate despre jocuri de noroc

Citate despre noroc – zicale care te vor face să te simți norocos

Acum să trecem la câteva citate incredibile despre noroc. În timp ce restrângeam selecția noastră de citate despre noroc, am decis să prezentăm cele mai bune fraze despre noroc la jocurile de noroc, începând cu Seneca:

Norocul este ceea ce se întâmplă atunci când pregătirea întâlnește oportunitatea.

Potrivit unui filozof roman, Seneca, o persoană poate avea noroc odată ce este pregătită și folosește oportunitatea perfectă. Este vorba de combinația acestor factori.

Atunci când norocul este de partea ta, nu este momentul să fii modest sau timid. Este momentul să urci pe culmile succesului.

Multe lucruri din viața noastră se bazează pe noroc, așa că atunci când îți vine timpul și norocul este de partea ta – fii pregătit, profită de acel moment și bucură-te de el la maxim! Cu siguranță a funcționat pentru Donald Trump, autorul acestui citat.

Am descoperit că norocul este destul de previzibil. Dacă vrei mai mult noroc, asumă-ți mai multe riscuri. Fii mai activ. Apari mai des.

Știți cum stă treaba – trebuie să fii în joc pentru a câștiga. Fie că ne place sau nu, magia se întâmplă în afara zonei noastre de confort. Potrivit speakerului motivațional americano-canadian, Brian Tracey, trebuie să te pui în joc și să-ți asumi mai multe riscuri pentru a avea noroc. Totuși, să nu ne lăsăm duși de val 🙂

Nu poți să știi niciodată de ce ghinion mai mare te-a salvat ghinionul tău.

Cormac McCarthy, un romancier și scenarist american, ne-a dat de gândit. Cu alte cuvinte, atunci când crezi că ghinionul tău nu poate fi mai rău, mai gândește-te o dată.

Cel care îndrăznește, câștigă!

Del Boy – un personaj fictiv dintr-un celebru sitcom britanic Only Fools and Horses – este, de asemenea, cunoscut pentru citatele sale în limba franceză și pentru o varietate de fraze care includ o variantă ulterioară – ”Cine ezită… nu ezita!”.

Învață să recunoști norocul atunci când îți face cu mâna, sperând să-ți atragă atenția.

Poți recunoaște norocul după întâmplările neobișnuite, atunci când lucrurile merg bine, fără vreun efort conștient. Așa cum spunea Sally Koslow, învață să recunoști norocul, pentru că acesta nu va apărea foarte des.

 

Citate despre câștiguri

Fără o ordine anume, am decis să adăugăm în listă și câteva citate motivaționale despre câștig:

A învinge nu este totul, este singurul lucru.

Deși este un citat foarte cunoscut în sport, se poate referi și la jocurile de noroc. Rămâi concentrat pe victorie și pe ceea ce vei face pentru a o obține.

Cheia nu este dorința de a câștiga… toată lumea o are. Importantă este voința de a te pregăti pentru a câștiga.

După cum a explicat odată Bobby Knight, toată lumea vrea să câștige, dar nu toate persoanele vor să se pregătească pentru a câștiga. Să te pregătești pentru a învinge este locul în care se ia hotărârea că vei învinge.

Un gentleman este un om care își va plăti datoriile la jocurile de noroc chiar și atunci când știe că a fost înșelat.

Într-o singură propoziție, Leo Tolstoi a explicat cum plata datoriilor este crucială și la fel de importantă ca și onoarea cuiva. Cel puțin așa se întâmpla în secolul al XIX-lea. Potrivit unuia dintre cei mai mari scriitori ruși din toate timpurile, regulile trebuie respectate și același lucru este valabil și pentru plata datoriilor la jocurile de noroc, chiar dacă jucătorul este conștient de faptul că a fost înșelat.

Victoria are întâietate. Nu există o zonă gri. Nu există „aproape învingători”.

Acesta este un citat celebru al unuia dintre cei mai mari jucători de baschet din toate timpurile, Kobe Bryant. Vorbind despre victorie, el a spus că fie câștigi, fie pierzi, nu există “între”.

Nu poți câștiga decât dacă înveți să pierzi.

Citatele lui Kareem Abdul-Jabbar au fost sursă de inspirație pentru numeroși sportivi și oameni care se confruntă cu eșecuri în drumul lor spre victorie. Văzut din punctul său de vedere, devine clar că a învăța din eșecuri este singura cale spre succes.

Alte citate inspiraționale despre gambling

Probabil că ai văzut sau ai auzit multe dintre următoarele citate, aforisme și zicale despre gambling, dar nu strică să le mai prezentăm din când în când. Presupunem că muți dintre voi aveți deja citate preferate despre jocurile de noroc, dar vă invităm să aruncați o privire la alegerile noastre de sloganuri despre jocurile de noroc:

Dacă nu poți să recunoști fraierul în prima jumătate de oră la masă, atunci tu ești fraierul.

Acest citat despre jocurile de noroc a fost repetat de mulți oameni, dar provine inițial din filmul Rounders și este spus de personajul Mike McDermott (interpretat de Matt Damon).

Banii câștigați sunt de două ori mai dulci decât banii munciți.

Nu totul se rezumă la bani în sine, ci la bucuria de a-i câștiga. Acest citat special este preluat din filmul Culoarea Banilor și îi aparține personajului Fast Eddie Felson – interpretat de Paul Newman.

Toate tipurile de jocuri de noroc, de la bingo la baccarat, sunt o distracție benignă pentru majoritatea oamenilor, creează o dependență periculoasă pentru câțiva și sunt capabile să genereze efecte secundare nedorite pentru societate.

Într-o singură frază, Jacob Weisberg a reușit să explice cum funcționează jocurile de noroc pentru indivizi, pentru majoritatea oamenilor și cum afectează toate acestea societatea.

Există multe lecții dure care trebuie învățate din experiența jocurilor de noroc, dar cea mai dură dintre toate este diferența dintre a te distra și a fi inteligent.

Așa cum a spus odată Hunter S. Thompson – există multe lecții dure care pot fi învățate din experiența jocurilor de noroc – deoarece lecțiile care îți schimbă viața pot veni uneori ca un cadou minunat, dar nu sunt întotdeauna învelite într-un pachet strălucitor cu sclipici și fundă roșie.

Nu poți învinge o masă de ruletă decât dacă furi bani de la ea.

Acesta poate fi caracterizat ca fiind unul dintre citatele amuzante din cazinouri. Autorul acestui citat despre jocurile de noroc este Albert Einstein, care a făcut odată această afirmație explicând că “nimeni nu ar putea câștiga la ruletă decât dacă fură bani de la masă în timp ce crupierul nu se uită”.

În jocurile de noroc, cei mulți trebuie să piardă pentru ca cei puțini să câștige.

Potrivit lui George Bernard Shaw, toată lumea urmărește să câștige și să reușească. Cu toate acestea, trebuie să pierdem ceva pentru a câștiga ceva, așa stau lucrurile.

Spune-ne părerea ta!

Ai citatele tale preferate despre jocurile de noroc? Ți-a plăcut sau te poți identifica cu vreunul dintre citatele din lista noastră? Ne-ar plăcea să îți știm părerea, scrie-ne în comentarii!