În credințele poporului român de pretutindeni, de Sf. Andrei, în noaptea dintre 29 și 30 noiembrie, ies sau umblă strigoii. Drept urmare, cazinoul online NetBet te invită să mergi la colindat prin colecția sa de sloturi online tematice și să descoperi un joc ale cărui role sunt pline de căței de usturoi protector, dar și de distracție!

Atmosfera încărcată, în care spiritele celor dispăruți sunt așteptate să se întoarcă printre noi, este spartă de glasurile copiilor care au plecat la colindat. Ei sunt îmbrăcați în costume înfricoșătoare care să ajute spiritele să se întoarcă de unde au venit. La adăpostul acestui calm relativ se întâmplă scene mai încinse în care protagoniști sunt reprezentanți din lumi diferite. O astfel de înfruntare este cea dintre vampiri și vegani. Dar, cum atunci când doi se ceartă al treilea câștigă, asistă la la acest duel și fii tu cel care colectează recompensele!

Vegans vs Vampires

Plăți mici, dar distracție mare în Vegans vs Vampires

Așa cum v-ați obișnuit, în lumea sloturilor online confruntările sunt distractive. Lansat în octombrie 2020 de producătorul de jocuri de cazino Gluck Games, acest slot online nu are nimic înfricoșător, dar te face să te simți nesigur, fiecare rotire fiind plină de surprize cu o configurație flexibilă a rolelor de joc. Deși toate învârtirile au loc pe 5 role, dimensiunea acestora fluctuează, la fel ca și numărul de linii de plată.

Recompensele se obțin pentru cel puțin 3 simboluri identice alăturate pe una din cele 25, 35 sau 45 de linii de plată, pentru configurațiile cu 5, 6 sau 7 simboluri pe role. Este de la sine înțeles că toate combinațiile trebuie să înceapă de pe prima rolă. Fără ca producătorul să furnizeze date exacte, se pare că cel mai mare câștig din acest joc mediu volatil, cu RTP de 95%, este de 500x pe o rotire și poate fi obținut în runda bonus.

Jocul de bază în Vegans vs Vampires

Încă de la accesare este evident faptul că jocul a fost creat pentru dispozitive mobile, dar poate fi rulat în condiții foarte bune și pe desktop. Ecranul de joc redus ca dimensiuni este amplasat pe fațada unei clădiri gotice de unde te aștepți ca în orice moment să apară un grup de lilieci. Fondul sonor este unul adecvat, punctând dramatic momentele de acțiune din joc.

Pe grila de joc plasată între un Vampir și un Vegan vei regăsi simboluri specifice celor două tabere. Vampirul, Femeia Vampir, Lumânarea Craniu și Cursa pentru vegani sunt simbolurile vampirești, în timp ce Emblema veganilor, Racheta cu usturoi, Smoothie de ceapă, Crucea de porumb și Țărușul morcov sunt simbolurile vegane. 

Simbolurile Scatter și Wild aparțin ambelor lumi. Wild-ul este un vegan deghizat în vampir, apare pe toate rolele, face propriile plăți (10x pentru o linie completă) și substituie toate simbolurile în combinații, în timp ce Scatterul (Liliac-morcov) este responsabil pentru declanșarea rundelor bonus. Pentru mai multă acțiune, toate simbolurile, inclusiv Wild, pot să apară atât simple, cât și stivuite. 

Bonusul în Vegans vs Vampires

Secvența bonus Vegans vs Vampires începe când colectezi 3 simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5. Acestea vor plăti 2x și vor permite accesul la Roata Norocului unde vei beneficia de o învârtire. Sunt disponibile 19 premii: 17 premii instant multiplicatori de miză (maxim 500x), un bonus Vegans Free Spins și caracteristica Vampire Tower.

Funcția Vegans Free spins constă în 10 rotiri gratuite. Toate rotirile vor beneficia de un simbol special extins. Acestea se extind pe întreaga rolă și fac plăți chiar dacă nu  sunt alăturate.

Caracteristica Vampire Tower este o funcție de tip alegere pe 5 niveluri. La fiecare nivel trebuie să alegi dintr-un număr de ferestre. În spatele acestora poți să găsești 3 simboluri: Liliecii care acordă premii instant, Veganul care acordă premii instant și permite accesul la nivelul următor și Crucea morcov care acordă un premiu instant și închide bonusul. Bineînțeles, premiile cele mai mari se obțin dacă treci în ultima rundă.

Fără a impresiona prin caracteristici inovative, jocul acestei săptămâni, Vegans vs Vampires este o oportunitate de distracție foarte bine optimizată pentru dispozitive mobile.

Petrece noaptea de Sf. Andrei în compania păcănelelor online Vegans vs Vampires și te vei bucura de distracție și câștiguri extra!