Faimoasa poveste cu fantome a lui Charles Dickens despre avarul Ebenezer Scrooge și transformarea sa într-o persoană mai generoasă este iconică pentru perioada sărbătorilor, ca și Moș Crăciun însuși.  Iar Scrooge Megaways este un slot de Crăciun cu volatilitate medie/înaltă de la iSoftBet, care se joacă pe 6 role și are până la 117.649 de moduri de câștig, în care tu poți câștiga până la 12.000x miza ta. Sună interesant? Citește recenzia noastră și joacă-te Scrooge Megaways în cel mai mare cazino online din România!

Scrooge Megaways – o poveste clasică de Crăciun

La fel ca și alte jocuri care folosesc același mecanism, jocul ca la aparate online Scrooge Megaways dezvăluie un număr diferit de simboluri și modalități diferite de câștig la fiecare învârtire, ajungând la un număr posibil de șapte simboluri pe rolă și 117.649 de modalități.

Simbolurile premium plătesc de la 2 la 25 x miza ta pentru câștiguri de 6 stejari, iar wild-ul intervine pentru toate simbolurile cu plată obișnuită pentru a ajuta la completarea combinațiilor câștigătoare. Acesta poate ateriza doar pe rolele 2-6, iar wild-ul nu are nicio valoare proprie. Simbolurile câștigătoare sunt eliminate prin mecanismul Cascading Wins, iar simbolurile noi/existente cad pentru a umple golurile. Acest lucru se repetă atâta timp cât continui să câștigi.

Funcția Haunting of Christmas se va declanșa în momente aleatorii și acordă 1 din 2 modificatori. Modificatorul Max Megaways îți oferă o învârtire cu un maxim garantat de 117.649 de moduri de câștig, în timp ce Bonus Award adaugă simboluri scatter suplimentare care ar putea declanșa funcția Scrooge Cash Respins.

Ai nevoie de 5+ simboluri scatter oriunde la vedere pentru a declanșa runda bonus Scrooge Cash Respins, iar tu începi cu 3 respins. Fiecare scatter nou care aterizează devine lipicios și, de asemenea, resetează numărul de respins la 3 din nou. Simbolurile scatter vin cu multiplicatori, iar totul se însumează când se termină runda. Atunci când o rolă întreagă se umple de scatter-uri cash, jocul acordă un multiplicator de rolă care se aplică la toți multiplicatorii de miză prezenți pe grila de joc.

De asemenea, pot ateriza scatterele speciale de jackpot Past, Present și Future, iar acestea valorează 10, 25 și respectiv 50 x miza ta.

Funcția se termină dacă umpleți toate rolele cu simboluri scatter lipicioase sau când rămâi fără respin-uri. Jucătorii pot profita și de funcția Bonus Buy, adică de funcția de cumpărare a specialei. Aceasta te va costa 50x miza pentru a cumpăra funcția Scrooge Cash Respins și garantează cel puțin 5 scatter-uri declanșate. RTP-ul crește de la 95,98 la 97 % dacă cumperi bonusul.

Va fi generos Scrooge de acest Crăciun?

În ciuda lipsei faimoaselor fantome, acesta este un joc distractiv, estetic și atrăgător, cu elemente suplimentare remarcabile.

Adună câștiguri festive prin mecanismul rolelor în cascadă și fii atent și la funcția Haunting of Christmas. Aceasta poate acorda fie Max Megaways, fie poate adăuga simboluri bonus suplimentare pe role. Totuși, cele mai mari câștiguri vor veni prin intermediul funcției Scrooge Cash Respins, care este declanșată atunci când 5 sau mai multe simboluri scatter aterizează la vedere. Acum că știi mai multe despre mecanica jocului, este timpul să dezlănțui potențialul slotului Scrooge Megaways.

Iar, dacă vrei să încerci și un alt joc similar, îți recomandăm A Christmas Carol Megaways, de la Pragmatic Play.