Pentru cei neinițiați, Dita Von Teese este este o vedetă americană, dansatoare de burlesque, model, creatoare de modă, femeie de afaceri și autoare. I se atribuie popularizarea spectacolului burlesc și mai este poreclită și “Regina Burlescului”. Și, mai nou, protagonistă a jocului de păcănele online produs de Microgaming în colaborare cu Aurum Signature Studios.

Lansat în vara anului 2021 și inspirat de strălucirea și farmecul reginei,  Burlesque by Dita oferă jucătorilor șansa de a experimenta 243 de moduri de câștig cu multiplicatori wild, rotiri gratuite, funcție specială Wild Pleasure și un potențial de plată de până la 12.000 de ori miza într-o singură rundă. Hai să aflăm mai multe!

Lumea showbiz-ului pe role

Microgaming aduce pe scenă acest slot dedicat spectacolului burlesc și emblematicei Dita Von Teese. Jocul prezintă momente din cele mai cunoscute dansuri ale Ditei, alături de o funcție specială numită Wild Pleasure, care poate umple toate cele cinci role cu simboluri Wild. Este un slot dinamic, cu acțiune non-stop, care include o gamă de patru bonusuri cu rotiri gratuite pline de caracteristici speciale fantastice.

Burlesque by Dita se joacă pe o grilă 5×3 și are 243 de moduri de câștig. Rolele sunt conturate de draperii roșii, plasate pe o scenă de cabaret și acompaniate de muzică de pian funky, care ne însoțește în timp ce ne jucăm.

În mov, verde, galben și albastru, simbolurile cu valoare ridicată sunt cele patru pictograme principale ale divei, urmate de șampanie, tocuri înalte, ruj și o oglindă de machiaj. Pietrele prețioase colorate în formă de cărți de joc reprezintă simbolurile cu valoare mai mică. Fata din paharul de cocktail este wild și va dubla orice câștig la care contribuie, în timp ce fata din colivie este simbol scatter.

Cabaret de caracteristici speciale pe role cu Burlesque by Dita

The Queen of Burlesque oferă un spectacol unic pe rolele slotului Microgaming, cu faimosul ei dans cu pene, care transformă aleatoriu simbolurile în multiplicatori de până la 6x, precum și o petrecere la Moulin Rich, cu Wild-uri aleatorii care apar pe role. Jucătorii care reușesc să prindă cel puțin 3 simboluri scatter pe grilă vor fi recompensați cu un bilet VIP la unul dintre cele 4 spectacole cu rotiri gratuite ale dansatoarei care îți taie respirația.

Jucătorii vor putea alege la ce spectacol Dita să se uite, alegând combinația potrivită de număr de rotiri gratuite și funcții speciale. Învârtirile pot fi de la 10 la 25, în timp ce funcția specială care urmează să fie selectată poate include multiplicatori, transformare de simboluri, wild-uri speciale și multe altele.

Aterizarea a trei, patru sau cinci dintre simbolurile scatter fată în colivie, oriunde la vedere, va declanșa această funcție și va oferi una dintre următoarele opțiuni:

  • 10 rotiri gratuite cu toate câștigurile înmulțite de 5 ori.
  • 15 învârtiri gratuite în care simbolurilor le vor fi alocate aleatoriu un multiplicator 2x sau 3x până la un multiplicator de câștig maxim de 6x.
  • 20 învârtiri gratuite cu role în cascadă care se activează atunci când se formează combinații câștigătoare, mărind multiplicatorul câștigului cu 1x de fiecare dată, până la un maxim de 5x.
  • 25 rotiri gratuite în care un wild pe a treia rolă va adăuga wild-uri suplimentare la vedere. În timpul acestei funcții, aterizarea a două, trei, patru sau cinci simboluri scatter va acorda 1, 2, 3 sau 4 rotiri gratuite suplimentare.

În plus, Wild Pleasure poate apărea aleatoriu la orice învârtire, iar asta înseamnă că toate cele cinci role pot deveni complet wild.

Vedeta spectacolului

Cum am menționat și mai sus, Dita Von Teese este sursa de inspirație pentru acest joc slot de la Microgaming. În timpul jocului ea va apărea în diferite ținute, cu rochii și lenjerie în diferite culori, precum și pălării și pene. Dita îți va oferi o experiență de ultimă generație pe role, deoarece slotul Burlesque by Dita are un design grozav, cu o grafică de înaltă calitate.

Este o excursie colorată și distractivă în lumea fantastică a spectacolelor de burlesque. Ne place varietatea de rotiri gratuite oferite și RTP-ul de 96,80%,  care este destul de bun pentru media industriei de sloturi online. Iar varianța slotului este ridicată, ceea ce înseamnă că în timpul jocului câștigurile nu vor fi frecvente, dar vor fi consistente. Cu un model matematic grozav și caracteristici și mai bune, Burlesque by Dita are multe de oferit, inclusiv un potențial de plată de 12.000x într-o rundă unică!