An după an, producătorii de sloturi online uimesc prin varietatea temelor pe care le transpun în jocuri. Începând cu temele istorice, unde civilizațiile trecutului sunt excelent reprezentate, trecând prin cele care abordează ecranizări după filme și seriale, ajungând la cele care tratează natura în toate aspectele ei, surprinzând fauna și flora planetei, varietatea temelor abordate este vastă. La fel de felurite ca temele, sunt și caracteristicile sloturilor online. De la mii de linii de plată, la role infinite și runde bonus cât mai spectaculoase, gama oferită de cazinourile online este uimitoare. Cazinoul NetBet are în ofertă peste 2000 de jocuri, dar, evident, nu toate ocupă același loc în topul preferințelor jucătorilor. Așa că, fără alte introduceri, iată lista noastră cu cele mai jucate sloturi în 2021, clasificate în baza numărului de runde jucate și bineînțeles în funcție de numărul de jucători care le-au accesat.

Triada de aur a sloturilor online: Shining Crown, Burning Hot și 5 Dazzling Hot

Primele 3 locuri din topul nostru (și nu numai) sunt ocupate de 3 jocuri ale aceluiași furnizor, EGT. Statistică deloc surprinzătoare, având în vedere că jocurile EGT sunt în topul preferințelor românilor atât în mediul online, cât și în sălile de joc și cazinourile terestre. Gameplay-ul antrenant, tematica clasică, aspectul retro și mai ales jackpotul progresiv Jackpot Cards care poate atinge sume uluitoare (în acest moment jackpotul de inimă neagră este de circa 1,5 milioane de lei) – sunt elemente cheie în determinarea primatului pe piața sloturilor.

🏆 Locul 1 – Shining Crown – EGT

Shining Crown - Cele mai jucate sloturi în 2021

Este greu de crezut că există pasionat de păcănele online care să nu fi încercat Shining Crown. E un joc cu rată de câștig ridicată și cu o volatilitate scăzută. Cu alte cuvinte, învârtirile câștigătoare sunt dese și, în plus, niciun câștig nu este mai mic decât miza rotirii. Shining Crown are ca simbol vedetă coroana strălucitoare, care joacă rol de Wild și se poate extinde pe toată coloana atunci când substituie simboluri care intră în combinații câștigătoare. Câștigul maxim este de 100.000 de fise, ca și în cazul 5 Dazzling Hot.

🏆 Locul 2 – Burning Hot – EGT

Burning Hot - Cele mai jucate sloturi în 2021

Burning Hot este o altă producție a celor de la EGT, care sunt axați, în principal, pe jocuri cu fructe și șeptari, de tip 77777. Ce are în plus Burning Hot față de precedentul joc prezentat? Ei bine, deși are un payout sensibil inferior, de 96.45%, slotul are un trifoi cu patru foi care joacă rol de WILD, și care poate pica pe rolele 2, 3 și 4, dar și două tipuri de simboluri Scatter: dolarul și steluțele. Burning Hot poate oferi câștiguri de până la 3000 de ori miza la finalul unei rotiri.

🏆 Locul 3 – 5 Dazzling Hot – EGT

5 Dazzling Hot - Cele mai jucate sloturi în 2021

Sloturile HOT cu trifoi și șeptari, în topul preferințelor românilor

Jocul slot Burning Hot a devenit atât de popular, încât furnizorul EGT a creat diverse variante ale acestuia. Două dintre ele le regăsim și în rândurile care urmează, pe locurile 4 și 5 ale topului nostru. Sunt urmate în clasament de alte 2 jocuri similare (atât între ele cât și cu cele din seria „Burning Hot”) ale aceluiași furnizor, EGT. Pe locul 8 în schimb se află un joc din aceeași categorie – tematică clasică, șeptari, aspect retro – dar  produs de un alt titan al jocurilor ca la aparate, Novomatic.

🏆 Locul 4 – 20 Burning Hot

20 Burning Hot - Cele mai jucate sloturi în 2021

Ceea ce deosebește 20 Burning Hot de varianta Burning Hot originală este, cum indică și titlul, prezența a 20 de linii de plată. Jocul original are doar 5. Nu este nimic greșit în a încerca să modernizezi un clasic, și exact asta este ceea ce au făcut cei de la EGT.  În timp ce acțiunea va părea familiară oricui a jucat originalul, există totuși ceva plăcut în a putea juca pe mai multe linii de plată. Presupunând că gameplay-ul de bază rezistă, acesta variantă a sfârșit prin a avea aproape la fel de mulți fani ca și versiunea cu cinci linii a jocului.

🏆 Locul 5 – 40 Burning Hot

40 Burning Hot - Cele mai jucate sloturi în 2021

40 Burning Hot, la fel ca și 20 Burning Hot, este o variantă actualizată a slotului Burning Hot. Acum încearcă să zici asta cu voce tare, fără să te încurci! Ai reușit? Dacă da, poate reușim să te încurcăm cu faptul că, în afară de cele 3 versiuni de Burning Hot din topul nostru, mai există alte 2. O versiune cu 100 de linii de plată și una cu 6 role. Deloc dificil de reținut, nu?

🏆 Locul 6 – 40 Super Hot

40 Super Hot - Top Sloturi 2021

Doamnelor și domnilor vă prezentăm… zgomot de tobe…  40 Super Hot! Nu e doar una dintre cele mai bune păcănele online în România, ci și una dintre cele mai antrenante. Tot parte din categoria sloturilor clasice, cu fructe și șeptari acesta este o versiune îmbunătățită a jocului 20 Super Hot, care se găsește pe următoarea poziție în topul preferințelor.

Cum probabil ați ghicit deja, 40 Super Hot are 40 de linii de plată, în timp ce 20 Super Hot are 20 de linii de plată.

🏆 Locul 7 – 20 Super Hot

20 Super Hot - Top Sloturi 2021

20 Super Hot este un alt joc ca la aparate cu fructe și șeptari care te cucerește de la prima rotire. Produs tot de cei de la EGT, și acesta face parte tot din gama de jocuri trecute de la aparatele offline la cele online. Printre simbolurile pe care le găsim în joc se numără o sumedenie de fructe, prune, pepeni, cireșe, lămâi etc., și cu un simbol wild, reprezentat de șeptari. Iubit pentru volatilitatea bună, RTP-ul de 95.79% și bineînțeles funcția de dublaj și runda Jackpot Cards.

🏆 Locul 8 – Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot - Cele mai jucate sloturi în 2021

Imposibil să nu fi auzit de acest slot cu șeptari. Nu se află doar în topul preferințelor din 2021, ci în topul sloturilor all-time. E o adevărată legendă în sălile de joc, cazinourile și casele de pariuri stradale din toată țara. Jocul are o volatilitate crescută, în sensul că poate oferi câștiguri mari în urma unei simple rotiri. Steluțele de Scatter nu plătesc cine știe ce, în schimb, o linie de șeptari poate aduce până la x1000 miza. Acest joc produs de Novomatic este pe cât de retro, pe atât de apreciat.

Top sloturi în 2021 – cel mai iubit slot cu temă egipteană și un joc despre pescuit

🏆 Locul 9 – Book of Dead

Book of Dead - Top Sloturi 2021

Book of Dead este printre cele mai jucate sloturi al anului care se încheie, și, estimăm că va fi un succes și în 2022.

Tema este cea a civilizației egiptene. Pictograma aventurierului Rich Wilde este cea mai bine plătită din joc, însă și simbolurile specifice Egiptului aduc câștiguri consistente. Întâlnești scarabeul, sfinxul dar și zeitatea egipteană care păzește lumea de dincolo. Simbolurile speciale ale slotului sunt comasate în unul singur, reprezentat de Cartea Morţilor, care este Wild. Grila de joc este clasică 5×3, grafica este atrăgătoare, iar câștigul maxim dintr-o singură rundă este de 5.000x miza ta.

De ce este cel mai jucat slot cu temă egipteană din cazinoul nostru? Noi nu ne-am putea gândi la un joc mai bun, care să reprezinte furnizorul Play’n GO, în toată splendoarea sa. Book of Dead este pur și simplu un joc impresionant în întregime. Sunetele, grafica, bonusul cu runde gratuite și toate celelalte elemente reușesc să se combine de fiecare dată într-o experiență plină de suspans, dar și extrem de distractivă. Nu-i de mirare că are atât de mulți fani.

🏆 Locul 10 – Big Bass Bonanza

Big Bass Bonanza - Top Sloturi 2021

Prinde peștele cel mare și cele mai mari câștiguri în Big Bass Bonanza! Slotul este atât de apreciat în lumea păcănelelor, încât furnizorul Pragmatic Play a lansat varianta Bigger Bass Bonanza și ediția specială de Crăciun, Christmas Bass Bonanza.

Pe o grilă de 5 role și 3 linii, cu doar 10 linii de plată, dar cu o tematică mai rar întâlnită în topurile de sloturi online, Big Bass Bonanza a depășit celelalte sloturi populare produse de Pragmatic Play (ca Sweet Bonanza și Dog House) și și-a rezervat locul în top 10 cele mai jucate sloturi în 2021 în cazinoul NetBet.

În timpul specialei, pescarul adună simbolur cu bani sub formă de pești de pe ecran. Pe durata specialei, pescarul poate crește multiplicatorul până la 10x sau poate declanșa funcția dinamită care transformă simbolurile de pe ecran în simboluri cu bani.

Per total este un joc foarte asemănător cu Fishin’ Frenzy, de la Blueprint Gaming (pe NetBet poți juca Fishin’ Frenzy Megaways), care a prins foarte bine la public, atât în România, cât și în afară.

Încearcă și tu cele mai jucate sloturi în 2021!

Dacă ai ajuns până aici, cu siguranță ești un iubitor de sloturi. Acum că ai văzut care sunt cele mai jucate sloturi din cazinoul nostru în 2021, rămâne doar să îți pui la lucru norocul, să alegi miza care ți se potrivește cel mai bine și să te bucuri de clipele de distracție.