Revelionul se apropie și nu ne putem imagina un moment mai bun pentru a descoperi aceste sloturi online inspirate de noaptea dintre ani. Șampanie, focuri de artificii și atmosfera unei sărbători minunate – ce poate fi mai frumos decât noaptea de Anul Nou? Zilele care urmează sunt un prilej minunat să te bucuri de viață și de ce nu, să învârți rolele acestor sloturi de revelion, pline de distracție și adrenalină.

New Year’s Bonanza de la Playtech

New Year's Bonanza - Sloturi de revelion pentru noaptea dintre ani

În ceea ce privește sloturile de revelion, New Year’s Bonanza de la Playtech este fără dubiu cel mai elegant. Având ca temă jazz-ul și petrecăreți sofisticați, acest slot este plin de caracteristici minunate menite să atragă chiar și cel mai conservator jucător de sloturi. Slotul se joacă pe 5 role și are 50 de linii de plată. Șampania care pocnește, funcția inovatoare de multiplicator wild rachetă și mulțimea de oportunități de câștig plasează acest slot în fruntea listei oricărui jucător. Dacă apreciezi o temă matură și gameplay-ul tradițional, slotul online New Year’s Bonanza este pentru tine.

Cei de la Playtech sunt cunoscuți pentru că dau viață temelor prin intermediul sloturilor de înaltă calitate și nici acesta nu este diferit. În loc de o atmosferă zgomotoasă, jucătorii sunt întâmpinați de o grilă de joc de lux în slotul online New Year’s Bonanza. Rolele sunt amplasate pe un fundal elegant și întunecat, cu design și sunete inspirate din anii 1920. În timp ce simbolurile preferate de fani, precum 10, J, Q, K și A, populează rolele ca simboluri cu valoare mică. Simbolurile cu plată mare includ șampanie, pahare de toast și saxofoane. Totuși, noaptea începe cu adevărat cu simbolul wild cu focuri de artificii, în timp ce cadranul ceasului reprezintă scatter-ul și acordă runde gratuite cu mare stil.

Acest joc ca la aparate online, New Year’s Bonanza știe cum să impresioneze. Cu o volatilitate medie, un jackpot de 375x miza ta și un RTP de 95,99% este, de asemenea, la capătul cel mai bun, garantând câștig după câștig pentru jucătorii care doresc să țină petrecerea în picioare toată noaptea.

Runde bonus în New Year’s Bonanza

New Year’s Bonanza este plin de funcții și bonusuri interesante și inovatoare, ceea ce sporește și mai mult senzația de lux a acestui joc de păcănele inspirat din anii ’20. Prima este funcția de runde gratuite. Atunci când pe role aterizează suficiente ceasuri scatter pe rolele 2, 3 și 4, vei avea parte de 10 rotiri gratuite cu multiplicator de până la 5x în funcție de numărul de wild-uri care aterizează pe grila de joc. Ultima rotire gratuită va declanșa potențial o altă rundă de rotiri gratuite. Care acordă între 3 și 9 rotiri suplimentare, pentru a continua să curgă șampania.

Dar, adevăratul star al acestui slot este funcția wild cu focuri de artificii. Când pe role apar wild-urile rachetă cu artificii, vei declanșa un wild expansiv într-o direcție aleatorie. Oriunde se duce racheta, urmează o ploaie de câștiguri. Dacă se întâmplă să aterizeze wild-uri adiționale în timpul acestei caracteristici, poți ajunge până la un multiplicator de până la 10x miza ta. Asta înseamnă o plată dulce de până la 375x miza ta într-o rundă unică, dacă se întâmplă să ai noroc.

New Year Riches de la Play’n Go

New Year Riches - Sloturi de revelion pentru noaptea dintre ani

New Year Riches este un slot sezonier, cu tematică de revelion de la Play’n Go. Se joacă pe 5 role, 3 rânduri și are 20 de moduri de câștig. Atracția principală a jocului este runda bonus Countdown, unde vei beneficia de un multiplicator progresiv garantat, care ajunge la 20x la rotirea culminantă de la “miezul nopții”. Volatilitatea medie îl face potrivit pentru majoritatea jucătorilor, iar plățile de până la 5.000x sunt cel puțin atrăgătoare.

Dacă rezoluția ta de Anul Nou este să te îmbogățești sau să te distrezi încercând, acest joc este pentru tine. Runda bonus cu numărătoare inversă oferă o mulțime de emoții. Din punct de vedere vizual, influența Art Deco este evidentă. Iar rolele semitransparente dezvăluie un fundal urban sub un cer înstelat imaculat. Cele 5 simboluri cu plată mare sunt toate repere iconice din jurul lumii, cum ar fi Statuia Libertății, Big Ben și câteva temple chinezești și arabe. Nu poți face cu adevărat dreptate acestui joc comparându-l cu “sloturile obișnuite”. Este un joc sezonier, ideal de jucat în noaptea dintre ani.

Sticla și paharul de șampanie sunt simbolul wild în acest joc și, de asemenea, cel mai valoros simbol. Acesta va substitui simbolurile obișnuite pentru a te ajuta să creezi combinații câștigătoare. Și plătește, de asemenea, 250x miza ta atunci când apare de 5 ori pe o linie de plată.

Caracteristici speciale în New Year Riches

Există doar o singură funcție bonus reală în acest joc, dar poate fi una foarte puternică dacă ai noroc. Ceasul care indică miezul nopții este simbolul scatter în New Year Riches. Și atunci când aterizează de 3 ori oriunde în aceeași rotire va declanșa runda bonus New Year Countdown.

Inițial acordă 10 rotiri gratuite și un multiplicator de pornire 2x. Acesta este însă un multiplicator progresiv garantat și va crește cu +2 la fiecare rotire. Și ajunge la o creștere culminantă de 20x la a 10-a și ultima rotire gratuită. Deoarece numărătoarea inversă se încheie cu mulțimea care aclamă “Happy New Year!”

Cu toate acestea, poți obține, de asemenea, 2, 4 sau 6 rotiri suplimentare în timpul funcției, iar acest lucru se întâmplă atunci când apar 1, 2 sau 3 simboluri scatter în același timp în orice rotire gratuită. Scatter-ul va îngheța numărătoarea inversă, iar învârtirile suplimentare vor continua de la orice nivel de multiplicator la care te afli. Acest lucru se poate întâmpla de mai multe ori. Și poate deveni foarte profitabil dacă obții 6 rotiri suplimentare cu un multiplicator de 20x.

New Year Riches este cu siguranță o idee și un concept inteligent. Jocul de bază este clasic, acordă câștiguri wild decente. Potențialul de plată de 5.000x este, de asemenea, solid și foarte atrăgător. Să recunoaștem, este perfect pentru o pre-petrecere în ajunul Anului Nou, înainte de a te alătura sărbătorii mai târziu. Runda bonus se desfășoară până la un punct culminant destul de interesant de fiecare dată. Acompaniat de faimoasa numărătoare inversă de Anul Nou din Times Square, pe care o vei auzi în fundal.