Cui nu i-ar plăcea să fie o insectă pe perete la întâlnirile unei societăți secrete, cum ar fi, de exemplu, francmasoneria!?! Aceasta este premisa jocului de cazino online The Secret Order de la Wizard Games. Rolele sunt pline de simboluri misterioase, cum ar fi cărțile de magie, codexuri și chei. Grila 5×3 este amplasată într-o bibliotecă, care pare să conțină secrete alchimice. Și, în plus, chiar există o muscă mecanică care se tot învârte apoi se odihnește pe “O-ul” din Order.

Dacă încă nu te-am impresionat, poate te va atrage potențialul de plată impresionant de până la 4400x miza ta, cele 3 caracteristici bonus și volatilitatea înaltă. Bucură-te de un gameplay antrenant și de respin-uri wild lipicioase. wilduri care aterizează pe alte wilduri și le transformă în role wild complet extins și de o rundă de rotiri gratuite cel puțin interesantă!

The Secret Order

Caracteristicile slotului The Secret Order

Ceasul mecanic zburător este simbolul wild și înlocuiește toate simbolurile de plată obișnuite pentru a te ajuta să formezi combinații câștigătoare. De asemenea, plătește la fel ca și simbolul ceas de nivel superior, acordând 25x miza ta pentru 5 pe o linie de plată.

Funcția Buzzing Wild Respins este declanșată ori de câte ori prinzi cel puțin 2 simboluri wild în același timp. Wild-urile care se declanșează devin lipicioase, iar tu primești 1 respin. Dacă aterizează noi wild-uri, acestea devin și ele lipicioase, iar funcția continuă până când nu mai aterizează pe role niciun wild nou.

Dacă în spatele unui wild lipicios aterizează un alt wild, declanșezi funcția WoW (Wild on Wild). Aceasta extinde wild-ul pentru a acoperi întreaga rolă.

Pentru a declanșa runda re rotiri gratuite Buzzing Wilds trebuie să prinzi 3 simboluri scatter glob verde pe rolele 2, 3 și 4. Aceasta acordă 7 rotiri gratuite, iar cele 3 simboluri de declanșare se transformă în buzzing wild-uri lipicioase. Orice wild nou care aterizează pe role devine, de asemenea, sticky, iar dacă declanșați funcția WoW, wild-ul extins rămâne pe loc pe durata întregii runde bonus. Amețitor, nu?

Experiența The Secret Order

The Secret Order, este un joc destul de simplu, cu o grilă clasică 5×3 și 20 de linii de plată, dar atractiv. În jocul de bază, respin-urile lipicioase wild și wild-urile care pot deveni complet extinse vor asigura un gameplay dinamic, iar distracția poate atinge cote înalte. Același lucru este valabil și pentru runda bonus, unde începi cu 3 simboluri wild lipicioase. În ansamblu, un joc cu grafică atrăgătoare, plăți decente care pot deveni în orice moment o cascadă de câștiguri multțumită funcțiilor care se declanșează aleatoriu.