Deși nu este unul dintre cele mai populare jocuri din cazino, Baccarat rămâne un joc preferat de mulți jucători. Are reguli simple în comparație cu alte jocuri de masă mai complicate, cum ar fi blackjack; există doar trei rezultate posibile atunci când joci – jucător, bancher și egalitate. Pariul pe care dintre cele două mâini posibile va câștiga este obiectul jocului. În cazul pariurilor de egalitate, poți paria fie pe mâna jucătorului, fie pe cea a bancherului, sau poți paria pe ambele. Câștigurile sunt acordate jucătorului care are cartea cu cel mai mare rang.  Cu aceste noțiuni de bază expuse, iată cinci motive pentru care ai putea dori să joci baccarat:

Baccarat

Să joci baccarat este simplu

Fiecare joc de cazinou are reguli și este imposibil să le înveți pe toate. Printre cele mai simple jocuri de cazino de învățat și de jucat sunt sloturile. Contrar acestui lucru, să joci baccarat este la fel de simplu ca și cum ai juca un slot. Atunci când te joci la sloturi, tot ce trebuie să faci este să plasezi miza și să apeși un buton. Jocul se ocupă de tot restul.

Baccarat se joacă la o masă cu un dealer live sau virtual, la fel ca blackjack-ul. În cazul jocurilor de Baccarat Live, datorită mesei mai mari și a faptului că jocul se joacă la o scară mai mică, pot participa mai mulți jucători. O masă de mini sau midi baccarat este cea mai bună opțiune pentru un joc simplu și direct. Se poate paria pe mâna dealerului, pe mâna unui jucător sau pe un pariu de egalitate. Pariază doar pe mâna dealerului și nu vei da greș niciodată 🙂

Strategia la Baccarat este ușoară

Un joc de cazino simplu nu este suficient pentru a fi considerat și atrăgător. În plus, dorești să joci un joc care să îți ofere o șansă rezonabilă de câștig și care să nu îți epuizeze bankroll-ul într-un timp excesiv de scurt. Jocurile care sunt cele mai simple de jucat într-un cazinou tind să aibă cel mai mare avantaj al casei. Jocurile bazate pe strategie tind să fie mai greu de învățat și de jucat decât cele care nu au acest lucru. Vești bune! Baccarat este un joc simplu, cu o strategie simplă. Este la fel de ușor de învățat cum este să joci.

Disponibilitatea pe scară largă

Din cauza faptului că baccarat poate fi jucat doar la mese tradiționale, mai mari, multe cazinouri terestre au refuzat să îl ofere. Zonele cu limite ridicate, unde pariurile minime erau prohibitive pentru jucătorul mediu, erau singurele locuri în care puteau fi găsite majoritatea jocurilor.

Cazinourile și-au dat seama rapid că eliminarea opțiunii ca jucătorii să împartă singuri cărțile le-a permis să ofere același joc la mese mai mici, cu limite de pariere mai mici. De atunci, mini și midi baccarat au fost introduse în cazinourile din întreaga lume.

Mesele tradiționale de baccarat pot fi găsite în continuare în zonele cu limite mari de pariuri, dar mesele de mini și midi baccarat au devenit mai frecvente. Acest lucru este valabil atât pentru cazinourile terestre, cât și pentru cele online. Baccarat poate fi găsit în aproape toate cazinourile online și în majoritatea cazinourilor terestre care dispun de o secțiune de jocuri de masă.

Avantajul casei la Baccarat este destul de scăzut

Unul dintre cele mai simple jocuri din cazinou, cu un avantaj scăzut al casei. Cu un set de reguli atât de simple, oricine poate învăța cum să joace baccarat după o singură lectură rapidă a acestor reguli. Chiar dacă nu înțelegi ce înseamnă totul, amintește-ți doar că trebuie să alegi cartea cu valoarea cea mai apropiată de 9. Asta e tot ce trebuie să faci!

 

Pentru o varietate de motive, baccarat este unul dintre cele mai bune jocuri de cazinou de masă. Ia loc la masa de baccarat și plasează un pariu, nu vei regreta. Pe NetBet te poți bucura de o selecție amplă de jocuri de baccarat, atât virtuale, cât și cu dealeri live!