Pariurile online oferă o multitudine de posibilități pentru a-ți testa norocul, inspirația, abilitățile și cunoștințele. În ultimii ani, în ofertele caselor de pariuri online și-au făcut făcut loc selecții din sporturi virtuale. Acestea sunt meciuri sau curse simulate în cadrul agențiilor de pariuri, cu rezultatul determinat de un RNG (Random Number Generator). Perioada în care competițiile sportive reale au fost suspendate a determinat o creștere explozivă a numărului celor care au plasat pariuri pe sporturi virtuale.

Pariuri pe sporturi virtuale

Ce sunt sporturile virtuale?

Pentru început, nu trebuie să confundați sporturile virtuale cu e-sportul. Sporturile virtuale au ca obiectiv redarea unei experiențe de joc simulate. Ele nu au nimic în comun cu jocurile video sportive (FIFA), ci mai mult cu sloturile online. Evenimentele virtuale se bazează pe echipe sportive sau evenimente reale, dar și pe jucători sau echipe imaginare.

Platformele de pariuri online își propun să recreeze experiența de pariuri pe evenimente reale, cu ajutorul unor meciuri virtuale folosind grafică de ultimă generație. Stadioanele, jucătorii sau acțiunea primesc atribute foarte apropiate de realitate. Urmărind un meci virtual te vei putea bucura de un comentariu antrenant, de rumoarea tribunelor, dar și alte alte efecte specifice fiecărui sport în parte.

Ce avantaje au pariurile pe sporturi virtuale?

Pentru început, trebuie să știi că rezultatele din sporturile virtuale online sunt 100% aleatorii. Parierea pe aceste rezultate se face în mod similar cu pariurile pe sporturi reale. Jocurile virtuale sunt disponibile pe platformele de pariuri virtuale online, iar cotele sunt asimilabile celor de la meciurile reale. Trebuie să ții cont că sporturile virtuale au o doză mai mare de impredictibilitate. 

Am identificat unele avantaje ale pariurilor pe sporturi virtuale:

  • Sunt disponibile în orice moment – meciurile sau cursele virtuale sunt disponibile la un interval de câteva minute. Practic, timp de 24 de ore din 24, oricând vrei să plasezi un pariu virtual o poți face în cel mult un minut.
  • Diversitate – sunt afișate selecții de pariuri din mai multe sporturi. Pe platforma NetBet Sport vei putea paria pe Fotbal virtual, Curse  de Cai sau de Câini. Se pot organiza întreceri virtuale și de Baschet, Tenis, Tenis de masă, Speedway, Ciclism, etc. (multe dintre ele disponibile și în secțiunea de cazino, cum ar fi jocurile furnizorului GoldenRace sau NSoft)
  • Nu trebuie să aștepți mult pentru a afla rezultatul – orice întrecere virtuală durează cel mult 3 minute.
  • Sporturile virtuale sunt bine reglementate – RNG-ul asigură corectitudinea acestora.
  • Poți profita de cote mai bune, generate de impredictibilitatea evenimentelor.
  • Deschid posibilitatea utilizării unor strategii de pariere.
  • Transmisiunea evenimentelor este de o calitate foarte bună, atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile.

Ce tipuri de pariuri pe fotbal virtual poți plasa la NetBet

Ca și la pariurile sportive clasice, fotbalul este principalul sport pe care se pariază virtual. Numele echipelor pot avea corespondență în realitate, dar pot arăta și puțin diferit. În oferta NetBet vei întâlni meciuri virtuale între echipele naționale. Acestea pot oferi până la 7 piețe de pariere:

  • Rezultat Final
  • Rezultat Dublu (Pauză/Final)
  • Prima echipă care înscrie
  • Peste/ Sub – Goluri
  • Șansă Dublă
  • Total Goluri
  • Scor Exact.

Nu uita! Nu folosi statisticile sportive pentru a paria pe meciuri virtuale!

Tipuri de pariuri care pot fi plasate la Cursele de cai și câini:

  • Pariuri pe câștigătorul cursei
  • Pariu Each Way –  favoritul termină pe unul din primele două locuri
  • Forecast – ordinea primilor doi clasați în cursă. Aceste pariuri se pot plasa doar single.
  • Tricast – ordinea primilor 3 clasați în cursă. Aceste pariuri se pot plasa doar single.

Sfaturi pentru pariorii pe sporturi virtuale

Chiar dacă nu sunt atât de multe variante de pariere ca la un eveniment real, pariurile virtuale pot fi o sursă de distracție, îndeosebi în perioadele în care se desfășoară puține evenimente sportive. Poți plasa pariuri simple, combi sau în sistem.

Promoțiile NetBet pentru pariuri virtuale pot fi o modalitate pentru a obține profit. În general, cotele de la evenimentele virtuale sunt ceva mai mari decât cele de la pariuri sportive. Plasând freebet-uri pe pariuri virtuale poți obține câștiguri mai mari. Nu în ultimul rând, succesiunea rapidă a evenimentelor virtuale facilitează utilizarea unor strategii, cum ar fi să profiți de cotele mari pentru rezultat 0-0 la fotbal virtual sau să plasezi pariuri succesive pe cote mai mari de 2.00.

Deși nu pot înlocui acțiunea, entuziasmul și emoțiile unui eveniment sportiv real, sporturile virtuale pot fi o alternativă de distracție care nu necesită prea multe abilități sau răbdare. Cu ceva noroc și multă inspirație ele pot fi chiar profitabile. 

Cum acest tip de pariuri este pe un trend crescător, este de așteptat ca în ofertele agențiilor de pariuri să fie incluse din ce în ce mai multe sporturi virtuale. Rămâi conectat la casa de pariuri online NetBet pentru a afla tot ce este nou în sporturile virtuale!