Legacy of Dead este printre cele mai populare sloturi online Play’n Go și una dintre cele mai recente adiții la seria ”Book of”, o serie de sloturi care se extinde mereu și are numeroși fani.

Grafica și efectele vizuale sunt excelente, iar coloana sonoră creează atmosfera perfectă pentru o cufundare adâncă în camerele funerare egiptene și o vânătoare de comori.

Jocul este amplasat într-o cameră sau un mormânt slab iluminat și totul se desfășoară pe 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată. Poți plasa pariuri între 0,05 și 500 lei pe rotire, pe orice dispozitiv. Și, în plus, te poți bucura de o funcție de dublaj, care intră în joc după fiecare câștig. Aici îți poți dubla sau cvadrupla câștigurile prin ghicirea culorii corecte a cărții sau a suitei.

Principala atracție este funcția de rotiri gratuite și, deși este oarecum similară cu runda bonus din Book of Dead, există unele elemente care o fac unică.

Vom dezvălui totul mai jos în recenzie, când vom vorbi despre funcțiile bonus. Ca de obicei, volatilitatea este ridicată, iar tu poți câștiga până la 5.000x miza ta.

slotul online Legacy of Dead

Ce simboluri există în Legacy of Dead?

Simbolul cu cea mai mare valoare este legendarul Tutankhamon, iar simbolul wild camera funerară de aur îți aduce același câștig. La mijlocul spectrului ai zei egipteni obișnuiți, iar simbolurile de valoare mică sunt, ca în multe alte cazuri, din suitele de cărți de joc. Pentru a forma o combinație câștigătoare ai nevoie de între 2 și 5 simboluri potrivite pe o linie de plată, care plătesc astfel:

Simbol wild (camera funerară de aur) – Plătește 500x pentru 5 pe o linie de plată

Tutankhamon – Plătește 500x pentru 5 pe o linie de plată

Anubis (zeul morților) – Plătește 160x pentru 5 pe o linie de plată

Faraon – Plătește 60x pentru 5 pe o linie de plată

Horus (zeul șoim) – Plătește 60x pentru 5 pe o linie de plată

Simbolurile suitelor de cărți – Plătesc între 12x și 8x pentru 5 pe o linie de plată

Care sunt caracteristicile bonus?

Când vine vorba de jocurile din seria Book of, totul se rezumă la funcția de rotiri gratuite, iar slotul online Legacy of Dead nu face excepție.

Cu toate acestea, wild-ul camera funerară de aur poate interveni pentru toate simbolurile și te poate ajuta să îți maximizezi câștigurile atunci când o face. 

De asemenea, nu este neobișnuit ca simbolul wild să aibă rol dublu, servind și ca simbol scatter la jocurile Book of, iar acesta este și cazul slotului Legacy of the Dead.  Asta e tot pentru jocul de bază, așa că acum trecem la punctul culminant: rotirile gratuite din slotul online Legacy of Dead.

Runde Gratuite în slotul online Legacy of Dead

Pentru a declanșa funcția de rotiri gratuite în acest joc, trebuie să prinzi cel puțin 3 simboluri wild/scatter în aceeași rotire. Acest lucru îți va oferi 10 rotiri gratuite pentru început și un câștig bonus de 2x, 20x sau 200x atunci când pe role aterizează 3, 4 sau 5 simboluri scatter, respectiv, pentru a declanșa runda bonus.

După cum te-ai putea aștepta, există o magie, care se va întâmpla înainte ca rotirile gratuite să înceapă.

Vei vedea un papirus care se va derula, iar un simbol va fi ales la întâmplare pentru a servi drept simbol special.

Ori de câte ori acest simbol ales în timpul rundei de rotiri gratuite va ateriza pe role, acesta se va extinde pentru a acoperi întreaga rolă pe care aterizează.

Ceea ce face ca acest joc să iasă în evidență față de majoritatea celorlalte sloturi din acest gen, este faptul că nici măcar nu trebuie ca rolele extinse să se alinieze pentru a câștiga. Simbolul ales poate ateriza pe rolele 1, 3 și 5, iar acestea vor genera în continuare un câștig ca și cum ar fi aterizat pe rolele 1, 2 și 3.

Acest lucru înseamnă că șansele tale de a obține câștiguri uriașe în timpul rundei bonus sunt mult mai mari decât în cazul majorității celorlalte jocuri din seria Book of.

Rotiri bonus nelimitate în slotul online Legacy of Dead

Dacă prinzi 3 simboluri scatter noi în aceeași rotire în timpul funcției de rotiri gratuite, vei primi 10 rotiri suplimentare. Nu există o limită superioară cu privire la numărul de rotiri pe care le poți obține în acest fel, astfel încât funcția ar putea dura mai mult decât te aștepți.

De fiecare dată când apar cel puțin 3 simboluri scatter noi, vei primi și un alt simbol de ales și adăugat la combinație. Poți beneficia de până la 9 simboluri alese în același timp aici, iar acest lucru înseamnă că toate simbolurile se vor extinde oricând și oriunde ar ateriza.

Care este câștigul maxim?

Deși nu există un jackpot progresiv care să fie câștigat la slotul Legacy of Dead, cu siguranță poți atinge sume colosale. Câștigul maxim al jocului vine atunci când umplii ecranul cu simbolul cu cea mai mare valoare, iar cea mai mare șansă ca acest lucru să se întâmple este în timpul funcției de rotiri gratuite. Vei câștiga atunci de 5.000 de ori miza ta, ceea ce înseamnă 2.500.000 de lei dacă joci cu cel mai mare nivel de pariu.

Verdict

Legacy of Dead seamănă foarte mult cu Book of Dead, dar asta este doar natura acestei serii. Dacă îți place funcția de simbol expansiv din jocul original, ei bine, atunci probabil că te va încânta oportunitatea de a transforma toate cele 9 simboluri în simboluri expansive alese în timpul rundei bonus. Faptul că poți câștiga, de asemenea, cu simboluri expandate care nu sunt adiacente, nu face decât să adauge la emoție. Ca de obicei, volatilitatea este ridicată, cu un potențial de a forma combinații câștigătoare cu ușurință, la fel de mare. Așa că, nu pierde nicio clipă, intră în joc – cartea este deschisă, iar spiritul regelui este liber!