Relax Gaming rescrie istoria în slotul online Book of 99 – jocul pe ale cui role norocul se luptă printre zei pentru a declanșa potențialul nemaivăzut de 99% RTP.

Pentru Ulise, călătoria de întoarcere acasă după războiul troian a fost departe de a fi una ușoară. A durat 10 ani lungi. Iar curajosul rege-războinic s-a confruntat cu numeroase provocări. Printre acestea se numără faptul că a fost ținut ostatic de ciclopul cu un singur ochi. Precum și faptul că a fost legat de catarg pentru a evita atracția periculoaselor sirene. În tot acest timp, Penelopa, regina și soția sa mereu credincioasă, a fost foarte ocupată să respingă sute de pretendenți dornici de tron.

Se pare că și Relax Gaming, cu acest joc, încearcă să cucerează un alt fel de tron, și anume tronul sltoturilor “book of”. Curtarea lor pentru jucători se prezintă sub forma unui randament teoretic seducător de 99%, dar cuvântul cheie aici este “teoretic”. Nu se poate nega faptul că aceasta este o statistică atractivă și care bate recorduri, dar natura volatilă a acestui joc poate totuși să îți golească bankroll-ul rapid. Combinat însă cu caracteristica Book Collection, grafica de top și povestea convingătoare, Book of 99 este, fără îndoială, un slot care merită jucat. Nu judeca o carte după coperți, acest joc de tipul “book of” este diferit de celelalte. Așa că, citește recenzia, află toate detaliile și lasă atingerea lui Midas să-și facă numărul norocos!

Slotul online Book of 99

Slotul online Book of 99 – toate caracteristicile

Funcția Book Collection este o caracteristică care face ca acest joc să iasă în evidență, iar cartea are dublă funcție, atât ca simbol wild, cât și ca simbol scatter.

Ca wild, cartea intervine în locul tuturor simbolurilor de plată obișnuite pentru a te ajuta să formezi combinații câștigătoare, iar fiecare carte care aterizează pe role este, de asemenea, colectată în contorul din partea stângă.

Contorul Wild Collection este inspirat în mod clar de Homer (nu, nu de personajul simpatic din The Simpsons) și de faimoasa sa Odisee. La fel ca și clasicul poem hexametru dactilic, contorul îl înfățișează pe eroul de război grec și regele din Itaca, Odiseu, în călătoria sa periculoasă spre casă din războiul troian (descris de asemenea de Homer în la fel de faimoasa sa Iliadă).

Oricum, lăsând lecția de istorie la o parte, nava lui Odiseu se apropie cu 1 pas de casă pentru fiecare carte wild pe care o colectezi, și trebuie să colectezi – ai ghicit – 99 de wild-uri pentru a umple contorul și a-l reuni pe curajosul rege cu soția sa foarte răbdătoare, Penelopa.

Runda bonus

Colectarea a 99 de simboluri wild îți acordă runda bonus, care se joacă exact ca și cum ai declanșa-o prin aterizarea a 3+ simboluri scatter carte în aceeași rotire. Aterizarea a mai mult de 3 simboluri carte nu face nicio diferență în această secvență, deoarece nu este implicat niciun câștig scatter. Declanșează runda bonus cu 10 rotiri gratuite în orice caz, iar Cartea se deschide pe o pagină aleatorie pentru a dezvălui ce simbol devine simbolul special de expansiune în timpul rundei bonus.

Dacă 1 dintre cele 4 simboluri cu personaje este ales, ai nevoie de minimum 2 oriunde pentru a declanșa funcția de simbol în expansiune. Simbolurile cu valoare redusă au nevoie de minimum 3 simboluri pentru a se extinde. Toate instanțele simbolului ales se extind după calcularea câștigului obișnuit și nu trebuie să aterizeze adiacente pentru a genera un câștig. Poți redeclanșa caracteristica prin aterizarea a 3+ simboluri scatter în aceeași rotire gratuită.

Concluzie

Relax Gaming a înțeles că trebuie să fie un pic mai “extrem” pentru a avea o șansă la tronul sloturilor “book of”. Genul extrem de popular este la fel de aglomerat de concurenți precum casa reginei Penelope este plină de pretendenți însetați de putere în absența regelui Odiseu. A aduce un omagiu lui Homer, și Odiseei sale în mod special, este o notă frumoasă, iar sistemul de colectare a cărților se potrivește perfect motivului, menținând atenția jucătorilor și adrenalina la cote înalte. Marele cap de afiș este, fără îndoială, recordul de 99% RTP, dar nu este de subestimat potențialul de câștig de până la 12075x miza, într-o rundă unică.