Fără îndoială, fotbalul este cel mai popular și cel mai urmărit sport. Pariurile sportive pe fotbal înseamnă mai mult de jumătate din banii pariați la nivel mondial în piața reglementată. Volumul imens de meciuri și gama diversificată de pariuri posibile pe acestea au accentuat dezvoltarea industriei. La pariuri online, un meci de fotbal din Champions League sau o altă competiție importantă a ajuns să aibă disponibile până la 400 de variante de pariere. Descoperă platforma de pariuri online NetBet pentru o experiență completă de pariere!

Ghid de pariere pe fotbal

Ce tipuri de pariuri poți plasa pe Fotbal la NetBet

În mod cert, fotbalul garantează cea mai diversificată ofertă de selecții pentru un singur eveniment. Poți plasa pariuri înainte de începerea evenimentului (pariuri pre-meci) sau în perioada de desfășurare a acestuia (pariuri live). Anual, fanii pariurilor live pot urmări, în timp real, zeci de mii de evenimente prin  serviciul de streaming NetBet TV.

Pentru competițiile importante, cum ar Campionatul Mondial, Campionatul European, Champions League sau Ligile de Top, la NetBet vei avea la dispoziție o atractivă selecție de pariuri în care poți miza că favoriții tăi vor câștiga întrecerea (pariuri Winner) sau că vor termina pe primele două locuri (pariuri Each Ways).

Pariurile pe fotbal de la NetBet se califică pentru opțiunile Cash Out (poți închide pariul în orice moment), SnapBet (pariuri pe gol marcat în următoarele 10 minute) sau Creare Pariu (mai multe selecții din același meci pe un pariu acumulator).

Cum plasezi un pariu pe fotbal la NetBet

Pentru a paria responsabil, înainte de a construi un bilet trebuie să afli ce meciuri sunt disponibile și să te informezi despre acestea. Poți face documentarea din diverse surse, dar Secțiunea Statistici de la NetBet este una dintre cele mai complete. Aici vei găsi informații despre ultimele rezultate, perioadele de joc în care echipele au marcat sau au primit goluri, golgheteri, asisturi, cartonașe, statistici pentru fiecare repriză, etc.

Evenimentele care nu au început sunt disponibile în Secțiunea Sport, în timp ce meciurile aflate în desfășurare pot fi găsite la Pariuri Live. Pentru a găsi mai repede un meci pe care vrei să pariezi poți să accesezi „Meciurile de azi”, să selectezi Fotbal și competiția din bara de organizare din stânga ecranului sau să folosești motorul de „Căutare”.

Dacă vrei să pariezi pe un singur eveniment, alegi selecția câștigătoare și, cu un click, o transferi pe biletul virtual. Opțiunea de bilet „Simplu” se va activa automat. Pentru a finaliza pariul trebuie să introduci miza (reală, freebet sau fonduri bonus) și să finalizezi pariul cu un click pe „Pariază”.

Adăugând mai multe selecții pe bilet, trebuie doar să optezi pentru „Combi” sau „Sistem” înainte de a finaliza pariul.

Cele mai populare pariuri pe fotbal la NetBet

Rezultat final 

Prin simplitatea sa, acest tip de pariu este cel mai frecvent utilizat. Poți miza pe 1 (câștigă gazdele), X (remiză) sau 2 (câștigă oaspeții). Din aceste pariuri derivă și pariurile „Pauză/Final” (mizezi pe rezultatul la pauză și la cel final) și pariurile „Pauză sau Final” (mizezi că rezultatul pe care ai pariat se va înregistra ori la pauză, ori la final).

Șansă Dublă 

Este un pariu similar cu pariul pe rezultat final, cu diferența că aici vei miza pe două rezultate din trei posibile: 1X (gazdele câștigă sau remiză), X2 (oaspeții câștigă sau remiză) sa 12 (gazdele sau oaspeții câștigă). Acest tip de pariu este preferat de jucătorii care doresc să își asume un risc mai mic. Bineînțeles, și cotele pentru aceste pariuri sunt mai mici.

Pariuri pe Goluri 

Această piață oferă o mare varietate de pariuri: Total goluri, Total goluri echipă, Ambele marchează (final, prima și a doua repriză), Interval goluri, Total goluri echipă Par/Impar, Primul gol,  Număr de goluri fiecare echipă (final și reprize) sau Momentul primului gol.

Unul dintre cele mai populare pariuri este „Peste/Sub 2,5 goluri”. Dacă alegi selecția peste 2.5 goluri, aceasta este câștigătoare dacă se înscriu cel puțin 3 goluri în meci, indiferent de echipa marcatoare, iar dacă mizezi pe „Sub 2.5 goluri” câștigi dacă nu se marchează mai mult de 2 goluri.

Rezultat și Goluri

În ultima perioadă sunt foarte căutate pariurile în care se mizează pe câștigătoriul meciului și numărul de goluri marcate. Sunt disponibile mai multe variante de pariere: Rezultat final și ambele marchează ( 1, X sau 2 și peste/sub),  Șansă dublă și total goluri (1X, X2 sau 12 și Peste/Sub) sau Pauză/Final și Peste/sub 2,5 goluri.

Pariuri pe Handicap

Pariurile Handicap pleacă de la premisa că există un favorit (primește handicap cu -) și un outsider (primește handicap cu +). Ele au fost introduse pentru a obține cote mai bune în astfel de meciuri„dezechilibrate”. Există două variante de pariuri Handicap: european și asiatic. 

La Handicapul european ai trei variante de pariere, similare pariurilor 1X2: victoria gazdelor, egalitate, victoria oaspeților. În oferta de pariuri online NetBet acestea se găsesc sub denumirea „Handicap 3 variante”. Spre exemplu, în meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova, una dintre liniile de handicap era Sepsi (-2), câștigător dacă ardelenii înving la cel puțin 3 goluri diferență, Egal, Sepsi (-2), câștigător dacă ardelenii câștigă la 2 goluri diferență,  și Craiova (2), câștigător dacă oltenii pierd la cel mult un gol. 

Handicapul asiatic elimină rezultatul de egalitate. La NetBet aceste pariuri sunt grupate la Handicap Asiatic Final și Handicap alternate Spread. Ele folosesc fracții de numere întregi. Handicapurile cu fracții de 0.5 returnează întreaga miză când handicapul echilibrează diferența de scor, iar cele cu fracții de 0.25 returnează doar 50% din miză în aceeași situație.

Alte pariuri pe fotbal disponibile la casa de pariuri online NetBet

  • Scor corect – mizezi pe rezultat corect la finalul meciului.
  • Marja victoriei – pariezi pe câștigător și diferența de goluri
  • Pariuri pe cornere – Peste/Sub, Total cornere (3 variante), Rezultat cornere (final și reprize), Primul sau Ultimul corner, Primul la x cornere, Total cornere pe echipă, Handicap cornere, 
  • Pariuri pe goluri marcate în anumite intervale
  • Marchează în ambele reprize
  • Speciale.

De ce sunt pariurile pe fotbal atât de populare?

Faptul că pentru a juca fotbal ai nevoie doar de o minge și un teren pe care să delimitezi două porți, a făcut ca acesta să fie desemnat Regele Sporturilor. Popularitatea sa este și mai evidentă după ce rețelele de transmitere a fluxurilor de informații și  dispozitivele de recepție au cunoscut o dezvoltare fără precedent. Acum, evenimentele din fotbalul internațional sunt disponibile în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Fotbalul este sportul care a creat cele mai multe vedete. Acestea au devenit foarte vizibile și sunt modele de reușită în viață pentru mulți tineri. Pe de altă parte, sunt puține sporturi care să trezească atâtea emoții. Dacă acum câțiva ani pasiunile erau apanajul echipelor locale, datorită accesibilității, Barcelona are fani peste tot în lume, mulți dintre aceștia fiind socios (plătesc abonamente).

Pentru pariori, fotbalul este cel mai atractiv sport deoarece organizează unele dintre cele mai interesante competiții (Cupa Mondială, Campionatul European, Champions League sau Ligile de top ale Europei), este sportul despre care găsești informații în orice situație și oferă cele mai multe oportunități de profit. În plus, nu există zile în care să nu se joace un meci de fotbal undeva în lume.