Poate ai crezut că povestea Reactoonz a ajuns la final dar, nu. Abia a început. Dr. Toonz și creațiile sale din altă lume au observat că la orizont există ceva mai mare, mult mai mare – chiar mai mare decât liderul Reactoonz, Gargantoonz. Este vorba de Reactoonz înșiși, care continuă să crească, la fel ca și seria populară de sloturi produsă de Play’n Go, Toonz.

Slotul Gigantoonz este cel mai recent episod volatil din această serie. Acest joc de păcănele cu grilă 8×8 vine, ca de obicei, și cu un motor de câștiguri în cascadă. Toate simbolurile câștigătoare sunt colectate pentru a încărca Quantumeter-ul, iar acesta împarte 3 modificatori obișnuiți, precum și un al 4-lea modificator Gigantoon Mega Wilds, care se joacă în 2 etape. Acest lucru poate duce la câștiguri de până la 4.000x miza ta, iar tu poți citi recenzia noastră pentru a descoperi toate caracteristicile acestui joc.

Slotul Gigantoonz

Slotul online Gigantoonz – ce noutăți aduce seriei?

Una dintre seriile preferate de jucătorii din întreaga lume, seria Reactoonz, continuă să crească! Încărcătorul prezintă un Gargantoon animat integrat și aplică diferite caracteristici la simbolurile Mega, pentru un divertisment suprem pe parcursul jocului.  Aceasta este o altă piesă din puzzle-ul Reactoonz, care e departe de a fi completă… Liderul Reactoonz, Gargantoon joacă un rol și mai MARE în acest ultim episod al seriei Reactoonz.

Din nou, micii Reactoonz servesc drept simboluri pe grilă, iar ochii determină valoarea, așa cum am văzut și în jocurile anterioare. Culorile vii și grila Reactoonz este locul perfect pentru a experimenta o reacție chimică de câștiguri în lanț!

Jocul original Reactoonz a fost o piatră de hotar nu doar pentru Play’n Go, ci și pentru genul de sloturi cu grilă de plată în cluster, în general.  De atunci, dezvoltatorul a continuat succesul cu Reactoonz 2 și Dr. Toonz, dar niciuna dintre aceste lansări nu a detronat slotul original până acum. Slotul Gigantoonz este mai puțin complicat decât lansările anterioare, ceea ce fanii ar putea aprecia.

Vizual, Gigantoonz este în aceeași zonă, dar grila a fost extinsă la 8×8, iar acum primești până la 7×7 mega simboluri în mod regulat. Aceste mega simboluri pot încărca Quantumeter-ul cu până la +13 per simbol, iar contorul oferă 3 modificatori obișnuiți, plus un modificator Gigantoon Mega Wilds care completează lucrurile într-un proces în 2 etape.

Caracteristicile slotului Gigantoonz

Ai 5 Toonz cu un singur ochi ca simboluri cu plată mică și 5 Toonz cu doi ochi ca simboluri premium, și toate plătesc atunci când 6 până la 30+ simboluri identice aterizează într-un grup oriunde pe grila 8×8.

Simbolurile premium Dr. Toonz’ plătesc între 50 și 1.250 x miza ta pentru 30+ într-un cluster, iar toate simbolurile câștigătoare sunt eliminate și înlocuite cu simboluri noi și/sau existente prin intermediul funcției Cascading Wins. Acest proces se repetă la nesfârșit atâta timp cât câștigi.

Mega-simbolurile aterizează frecvent și au dimensiuni cuprinse între 2×2 și 7×7. Totuși, ele contează ca un singur simbol în combinațiile câștigătoare, dar “valoarea clusterului” este determinată de un număr aleatoriu până la 13. Simbolurile Mega lasă în urmă simboluri Quantum Wild atunci când sunt îndepărtate prin intermediul funcției de cascadă, iar dacă nu pot cădea mai jos, se transformă în simboluri obișnuite de 1×1.

Poți obține între 5 și 10 Quantum Wild la rotiri aleatorii care nu sunt câștigătoare, iar acestea sunt răspândite aleatoriu pe grilă. Wild intervine pentru toate simbolurile de plată pentru a ajuta la completarea grupurilor câștigătoare, dar nu dețin nicio valoare proprie.

Toate simbolurile câștigătoare încarcă Quantumeter-ul văzut în partea dreaptă, iar toate simbolurile obișnuite contează ca 1 încărcare. Cu toate acestea, simbolurile Mega contează ca valoare a clusterului lor, iar dacă atingi 100 pe contor într-o singură secvență în cascadă, acesta acordă 4 modificatori în ordine cronologică.

Modificatori

Vom începe cu primii 3 modificatori, deoarece ultimul necesită o atenție specială:

  • Dezintegrare (25 de încărcări colectate) – elimină toate instanțele de 4 simboluri selectate aleatoriu.
  • Metamorfoză (50 de încărcări colectate) – toate instanțele unui simbol selectat la întâmplare sunt transformate într-un alt tip de simbol (inclusiv mega-simbolurile).
  • Radiație (75 de încărcări colectate) – adaugă în mod aleatoriu în grilă între 1 și 4 mega simboluri și între 2 și 5 Quantum Wild.

Atunci când umpli Quantumeter-ul cu 100 de încărcări, Gargantoonz Wild cu 3 ochi care este pe jumătate adormit deasupra Quantumeter-ului se trezește în sfârșit, deoarece este cu siguranță timpul său de a străluci. Modificatorul Gargantoonz se desfășoară în 2 etape, după cum urmează:

Pasul 1 – transformă toate mega simbolurile în Gargantoonz, dar primești cel puțin 3 mega Gargantoonz, indiferent de situație. În plus, primești și 2-4 simboluri Gargantoonz 1×1 de dimensiuni normale. Mega Gargantoonz-urile nu sunt eliminate atunci când fac parte dintr-un câștig.
Pasul 2 – mega Gargantoonz se descompun în simboluri de dimensiuni 1×1, iar acestea sunt apoi eliminate prin intermediul funcției de câștiguri în cascadă ca și simbolurile obișnuite.

Concluzie

Chiar dacă potențialul anunțat de 4.000x pare mic, fanii seriei au o alternativă validă cu Gigantoonz, iar probabilitatea de câștig maxim este una decentă, de 1 la 4.850.000.  Marea noutate este reprezentată de mega-simbolurile care vin cu valori aleatorii de cluster, iar acestea pot fi destul de utile atunci când vine vorba de încărcarea Quantumeter. Tensiunea crește atunci când te apropii de dezlănțuirea Gigantoon Mega Wild. Iar 3 modificatori obișnuiți pot declanșa un câștig masiv, atunci când mențin seria de câștiguri în cascadă, iar jocul se poate încheia cu un bang dacă ajungi la 100 de încărcări în contor. Cu siguranță, Gigantoonz e un slot care merită încercat!