În cazinoul NetBet sunt mulți fani ai sloturilor cu tematică inspirată din misterele faraonilor, piramidelor, scarabeilor și zeilor puternici, iar aceștia nu sunt singurii. Atunci când joci slotul Rise of Ra ești în compania a milioane de alte persoane care au făcut din Egiptul Antic, probabil, cel mai de succes subiect de sloturi dintre toate.

În acest slot, prezent în topurile cu sloturi populare din întreaga lume, simbolurile bogat decorate aterizează pe 15 linii de plată pentru a te premia cu o parte din comoară. Simbolul wild te ajută în căutarea câștigurilor, iar runda bonus cu rotiri gratuite poate adăuga sume frumușele balanței tale. Oamenii se minunează adesea de comorile antice. Comorile egiptene ascunse în locuri secrete atrag călătorii în viața reală și pariorii în jocurile online. Iar atunci când învârți rolele în slotul Rise of Ra de la EGT, comorile Egiptului antic sunt mai aproape ca oricând.

slotul Rise of Ra

Începe vânătoarea de comori în slotul Rise of Ra

Din punct de vedere grafic, slotul Rise of Ra este tot ce îți poți dori de la un joc de păcănele online cu tema Egiptului Antic. Piramidele se ridică în deșert în timp ce soarele răsare într-o nouă zi în vremurile antice. Privește spre role și vei vedea imagini foarte detaliate ale pictogramelor egiptene clasice. O vază, un cufăr cu comori, o statuie neagră a unui câine și un perete de hieroglife se numără printre simbolurile tradiționale. Fiecare simbol este de înaltă calitate, unele cu efecte 3D subtile create prin evidențiere și umbrire. Faraonul cu plată mare și imaginea dramatică a unui Sfinx de aur sunt deosebit de impresionante. Arată fantastic pe desktopuri, laptopuri, dispozitive mobile iOS, Android și Windows.

Este important să te familiarizezi cu interfaţa şi ecranul de joc, deoarece înţelegem faptul că Rise of Ra poate părea intimidant la prima vedere. Rise of Ra se adresează tuturor categoriilor de jucători, de la începători şi până la avansaţi, datorită mizelor de pariere mai mult decât flexibile.

În primul rând, vei remarca culorile plăcute şi fundalul relaxant, ce se potrivesc de minune cu tematica acestui joc. În partea superioară a ecranului vei remarca valorile jackpoturilor progresive, ce sunt afişate în timp real. Cu toate că Rise of Ra are doar 15 linii de plată, acestea nu reprezintă un inconvenient, jucătorul fiind liber să aleagă să joace pe 1 sau pe toate cele 15.

Fiecare învârtire la Rise of Ra îți oferă posibilitatea de a-ți dubla pariul, folosind funcţia unică “Gamble”, specifică mecanicii de plată EGT. Pe ecranul de joc, sub coloana ce găzduiește liniile de plată, poţi deschide meniul de ajutor, unde absolut toate regulile îți sunt explicate, într-o transparență totală. Este extrem de important să te familiarizezi cu funcţiile Rise of Ra, deci te invităm să citești mai departe!

Cinci role pline de acțiune egipteană

În ceea ce priveşte cele 15 linii de plată din Rise of Ra, trebuie să înţelegi că secvenţele sau combinaţiile câştigătoare se pot acorda numai de la prima rolă – stânga şi până la ultima rola – dreapta. Simbolurile “Scatter” se adună la suma câştigurilor din runda deja în desfăşurare. În ceea ce priveşte câştigurile propriu zise, suma câştigată pe o linie este înmulţita cu valoarea pariului efectuat. Jocul permite şi activarea unei funcţii de învârtire automată, iar rolele se vor învârti până la epuizarea balanţei. Poţi opri rolele la înregistrarea unui câştig, pentru a putea folosi funcţia de “Risc”. În cadrul acestui mini-joc, dacă vei ghici culoarea cărţii de joc, ce se afla cu faţa în jos, îți vei putea dubla premiul, dar dacă nu ai ghicit, vei pierde premiul învârtirii respective.

Jackpoturile progresive afişate în partea superioară a ecranului pot fi declanşate aleatoriu, pentru orice miză plasată, iar dacă vei avea curiozitatea să le cercetezi mai îndeaproape, vei vedea câţi câştigători a avut fiecare jackpot în parte şi când a fost acordat cel mai recent premiu.

Vei observa că Rise of Ra are un simbol „Wild” – scarabeul de aur şi un simbol „Scatter” – tăbliţa de aur. Simbolul „Wild” va înlocui orice alt simbol de plată, dar fără „Scatter”. Faptul că prezenţa pictogramei “Wild” lângă o suită de simboluri de plată îți dublează câştigul reprezintă o inovaţie în mecanică de plată. Iar dacă ai cu adevărat noroc – sau mai bine zis, dacă ai intuit bine secventa roşu-negru – îți poţi dubla încă o dată acest câştig. Mai mult, jocul că la păcănele Rise of Ra te premiază regeşte. Surprizele se ţin lanţ, pentru că vei putea declanşa şi până la 15 runde gratuite şi un multiplicator x 3 al câştigurilor!

În ceea ce priveşte cele 4 jackpoturi progresive din Rise of Ra, poţi intra în posesia unuia dintre acestea, în mod aleator, în cadrul unei secvenţe de joc ce poate numele „Jackpot Cards”. Acest jackpot misterios este construit pe 4 nivele, după cum urmează: trefla este nivelul 1, rombul este nivelul 2, inimă roşie este nivelul 3, iar inima neagră este nivelul 4 – nivelul maxim.

Runda Jackpot Cards

Bonusul misterios Jackpot Cards este declanșat aleatoriu după terminarea unei runde și după ce toate câștigurile rezultate au fost colectate. Declanșarea Jackpot Cards îi garantează automat jucătorului unul dintre nivelurile misterioase. Odată declanșat, jucătorului i se prezintă o scurtă animație și este dus la jocul bonus Jackpot Cards. Unde este afișat un câmp de alegere format din 12 cărți cu fața în jos. Jucătorul selectează cărțile până la dezvăluirea a 3 simboluri de culori de cărți care se potrivesc. Se câștigă premiul corespunzător suitei de cărți misterioase relevante. Suma bonusului este egală cu suma acumulată în momentul dezvăluirii ultimului simbol corespunzător. Suma câștigată în runda misterioasă Jackpot Cards este adăugată direct la soldul curent al jucătorului. Și nu poate fi dublată în runda Gamble. Jucătorul are o șansă rezonabilă de a câștiga cel mai înalt nivel al jocului bonus cu oricare dintre mizele jocului. De fiecare dată când intră în bonusul Jackpot Cards. Cu toate acestea, cu cât este mai mare miza în jocul de bază, cu atât mai mare este șansa de a intra în bonus și de a câștiga oricare dintre nivelurile misterioase!