Okto.Cash este cea mai nouă metodă de alimentare a contului NetBet și devine pe zi ce trece tot mai populară în rândul jucătorilor de cazino sau a pariorilor. Și nu este de mirare că se întâmplă asta, deoarece Okto vine cu o serie de avantaje unice, pe care mulți le-au recunoscut rapid.

EXTRA 10% cash pentru fiecare depunere

Cel mai important avantaj în acest moment pentru a depune pe NetBet cu Okto.Cash este că la fiecare depunere un jucător primește 10% extra, bani cash, direct în contul NetBet.

De exemplu, cine depune 100 de lei prin Okto.Cash primește instant 10 lei cadou pe care să îi folosească la orice joc. După plac! Depune 500, primește 50 în plus, cadou cash, în contul de jucător. Sună bine, nu?

Fără carduri și extrase bancare

Ce face fiecare cu banii e treaba fiecăruia. Cu Okto.Cash tranzacțiile sunt confidențiale și nu apar pe extrasul de cont sau în istoricul cardului bancar.

Depunerile pe NetBet prin Okto.Cash sunt varianta perfectă pentru cine dorește să facă tranzacții cu bani cash, dar să beneficieze de oferta unui site online. Astfel, contul NetBet poate fi alimentat instant, ușor și sigur.

Fără comisioane ascunse

În afară de obișnuitul impozit de 2% din depunere comisionat de stat, multe bănci sau instituții financiare comisionează suplimentar depunerile pe siteuri de pariuri sportive sau cazinouri online. Prin Okto.Cash aceste comisioane adiționale nu există. Astfel, jucătorii se bucură de valoarea maximă a fiecărei depuneri.

În plus, depunerile prin Okto.Cash activează toate metodele de retragere disponibile pe NetBet, oferindu-le jucătorilor flexibilitate maximă pentru a se bucura de câștigurile lor.

Rețea mare de stații de plată SelfPay

Okto.Cash se folosește de la orice stație de plată SelfPay din țară. Este vorba despre peste 7000 de puncte de plată, distribuite la nivelul întregii țări.

 

Care sunt pașii pentru a alimenta prin Okto.Cash?

  • Jucătorul trebuie să meargă la oricare stație de plată SelfPay.
  • Să genereze codul unic de plată din contul său NetBet.
  • Pe ecranul stației de plată SelfPay, să aleagă plata către NetBet.
  • Să introducă în stația de plată codul generat anterior.
  • Să introducă suma corespunzătoare pentru a alimenta.

Asta e tot. Tranzacția e instantă. Distracție plăcută!

 

Poți verifica care este cea mai apropiată locație de tine, aici.

NetBet Selfpay