Hacksaw Gaming își pune șaua, pălăria, încarcă revolverele și face ravagii prin cataloagele de sloturi online, cu această lansare care urcă rapid în topul preferințelor jucătorilor din întreaga lume. Slotul cu tematică din Vestul Sălbatic, Wanted Dead or a Wild, include un mix unic de aspect, sunete, caracteristici și gameplay diabolic sub emblema Hacksaw Gaming.

Vestul Sălbatic s-a dovedit a fi irezistibil pentru nenumărați cowboy, căutători de aur, proprietari de saloane, jucători, bandiți și alți avevnturieri în căutare de averi. Așa se întâmplă și printre dezvoltatorii de sloturi online, care apelează în mod regulat la bogata ofertă culturală pentru a-și colora jocurile. Cu astea spuse, hai să aruncăm o privire la modul în care s-a descurcat Hacksaw.

Slot Online Hacksaw Gaming - Wanted Dead or a Wild

Wanted Dead or a Wild, un altfel de slot despre Vestul Sălbatic

Se lasă întunericul, o grilă de joc 5×5 a fost lăsată în aer liber, în timp ce, soarele fumegă peste copaci răsuciți și un gard de sârmă ghimpată. Nu este scena tipică a sloturilor cu tematică din Wild West. Hacksaw a evitat decorul prăfuit al orașelor din vest, în favoarea unuia mai tulburător. Te face să te întrebi unde anume ne aflăm și cum naiba am ajuns aici?

Poate că așteptăm în mediul rural pentru a jefui un tren care apare într-unul dintre jocurile bonus. Sau fugim de lege? Partea bună este că jucătorii pot alege ce scenariu se potrivește cel mai bine cu fanteziile lor din Vestul Sălbatic. Oricare ar fi situația, Wanted Dead or a Wild are un vibe mai greoi decât majoritatea sloturilor, chiar și decât majoritatea jocurilor din catalogul proriu, deși împărtășește o mulțime de asemănări cu slotul lor de succes din 2020, Chaos Crew.

Caracteristicile slotului

Aruncând o privire asupra aspectelor mai practice, Wanted Dead or a Wild este disponibil pe orice dispozitiv și oferă un interval de miză de la 80 de bani la 100 lei. Iar volatilitatea, în general, a fost evaluată ca fiind de 4 din 5, deci destul de mare. Cele trei runde bonus au volatilități individuale care variază de la mediu la foarte mare; acest lucru este etichetat clar, dacă jucătorii aleg să cumpere una dintre ele. RTP-ul implicit are o valoare de 96,38%, în timp ce randamentul teoretic variază atunci când se cumpără jocul bonus, de la 96,27% la 96,43%.

Se zvonea că Wanted Dead or a Wild ar fi fost un slot cu plată cluster, genul de joc care a ieșit de mai multe ori de pe linia de producție a Hacksaw în ultima vreme. Dar zvonurile nu s-au confirmat. Studioul a implementat un sistem de linii de plată, oferind 15 moduri fixe de a câștiga.

În total, în joc apar zece simboluri de plată normale. Acestea sunt cărți de joc 10-A, cranii, ținute de cowboy, saci de bani, sticle de lichior și cilindre de pistol cu gloanțe.

O combinație de cinci simboluri cu imagini premium aduce o plată de 5 până la de 20 de ori miza. Și, nu în ultimul rând, wild-urile aterizează în orice poziție, înlocuind simbolurile de plată. În plus, acestea valorează de 20 de ori miza atunci când pe role aterizează o linie de cinci wild-uri.

Wanted Dead or a Wild – funcții speciale

Funcțiile Wanted Dead or a Wild includ simboluri wild multiplicator pe toată rola. Și trei runde bonus pe care jucătorii le pot declanșa din jocul de bază atunci când anumite simboluri sunt afișate. Sau le pot cumpăra dacă opțiunea este disponibilă.

Simbolurile VS apar în jocul de bază sau în caracteristica Duel at Dawn. Atunci când aterizează, acestea se extind pentru a acoperi toate pozițiile de pe rolă și devin wild. Aceste simboluri afișează, de asemenea, un multiplicator al câștigului de la x2 la x100. Iar dacă mai mult de un simbol VS este la vedere, multiplicatorii sunt adăugați înainte de a fi aplicați la orice combinație câștigătoare.

Atunci când 3 sau mai multe simboluri Train Robbery aterizează în jocul de bază, se lansează funcția The Great Train Robbery. Acest joc acordă 10 rotiri gratuite, iar toate wild-urile aterizate rămân lipite pentru restul funcției. Hacksaw evaluează volatilitatea acestui bonus ca fiind medie.

Aterizarea a 3 sau mai multe simboluri Duel declanșează funcția bonus Duel at Dawn, care acordă 10 rotiri gratuite. Diferența cheie între acest bonus și jocul de bază este că sunt încărcate mai multe simboluri VS. Acest joc este evaluat ca fiind foarte volatil.

De asemenea, foarte volatil, bonusul Dead Man’s Hand se declanșează atunci când cad pe role 3 sau mai multe simboluri DEAD. Această caracteristică este împărțită în două părți. În prima parte, se acordă 3 rotiri și aterizează doar simbolurile wild, simbolurile multiplicatoare sau simbolurile de tip placeholder. Atunci când wild-urile sau multiplicatorii lovesc, acestea sunt colectate și resetează numărul de rotiri la 3. Este posibil să colectezi până la 20 de wild-uri și un multiplicator de câștig de x31 din această fază. Atunci când apar 3 învârtiri consecutive fără câștig, această fază se încheie și jocul se mută la Showdown, unde se acordă 3 învârtiri. Numărul de wild-uri colectate este adăugat la grilă la fiecare rotire, iar multiplicatorul este aplicat la orice câștig.

Cumpără speciala în Wanted Dead or a Wild

Acest lucru ne aduce la secțiunea de cumpărare a funcției speciale, unde poți cumpăra The Great Train Robbery, Duel at Dawn sau Dead Man’s Hand pentru 80x, 200x sau, respectiv, 400x miza ta.

Wanted Dead or a Wild urmează o linie clară față de ceea ce a făcut Hacksaw în trecut, în timp ce întărește vizibil marginile de câștig. Nu există sushi, fructe sau îmbrățișări prietenoase aici. Cu excepția câtorva jocuri, puține western-uri sunt la fel de sumbre ca Wanted Dead or a Wild. În loc de a se lăfăi într-un saloon prietenos pentru moonshine și companie, echipa a folosit ocazia pentru a lăsa o parte mai curajoasă a psihicului lor să preia controlul.

Din punct de vedere matematic, jocurile Hacksaw tind să fie destul de tensionate. Iar Wanted Dead or a Wild continuă această tradiție. Iar, pentru jucătorii care preferă să cumpere caracteristici speciale, lista de cumpărături de runde bonus, în Wanted Dead sau a Wild ar putea fi irezistibilă. Fiecare dintre ele face ceva diferit, în timp ce toate au tot ceea ce trebuie pentru a fi spectaculoase. Fără să mai zicem că totul este înfășurat într-o viziune unică asupra Vestului Sălbatic.

 

Dacă te-am convins să încerci acest slot, îți reamintim că poți porni în această aventură cu extra CASH atunci când depui pe NetBet de la Stațiile de Plată SelfPay, prin NetBet powered by Okto.Cash. Poți utiliza oricare dintre locațiile disponibile din întreaga țară. Tranzacția este instantă, fără comision și balanța ta va fi reîncărcată cu suma depusă + 10% extra CASH! Află mai multe de aici sau urmărește tutorialul nostru video despre cum se efectuează o depunere pe NetBet prin această metodă de plată.