Pe 12 iulie 2022 echipa James Webb Space Telescope a publicat primele imagini de calitate științifică ale noului său telescop. În ele se regăsesc cele mai vechi galaxii văzute vreodată de ochiul uman, dovezi ale prezenței apei pe o planetă aflată la 1.000 de ani-lumină distanță și detalii incredibile care arată nașterea și moartea stelelor. Scopul telescopului Webb este de a explora originile – universului, galaxiilor, stelelor și vieții – iar cele cinci imagini publicate  își respectă această promisiune. Scopul nostru? Să explorăm cele mai tari păcănele cu tematică inspirată din spațiul cosmic disponibile în NetBet Cazino. Să începem!

Starburst, un adevărat clasic în topurile de păcănele din spațiul cosmic

Starburst - păcănele în spațiul cosmic

Cum se formează galaxiile, stelele și planetele? Starburst, care în română s-ar traduce prin explozie stelară, ne-ar putea ajuta să ne facem o idee. Acest slot legendar a dominat industria ani de zile. Starburst este un adevărat clasic al cazinourilor online. Exploziile de stele de pe role sunt sinonim cu explozii de distracție și câștiguri amețitoare. Acțiunea are loc pe o grilă transparentă cu 5 role și 3 rânduri, cu 10 linii de plată,  cu un simbolul wild vibrant și expansiv, reînvârtiri gratuite și plăți din ambele direcții. Potențial de câștig? Până la 50.000 de monede într-o singură rundă. Dacă nu l-ai încercat deja, acesta este momentul.

Space Miners de la Relax Gaming

În ansamblu, Space Miners este un alt titlu de primă clasă de la Relax Gaming. Estetic impecabil, gameplay-ul este un bulgăre de tachinare, nebunie, bucurie și încântare. Retrezește genul de emoții la care Relax sunt experți. Intră în joc și pregătește-te să fii lansat(ă) într-o aventură intergalactică! Vino să-i ajuți pe marțieni în timp ce sar de pe o planetă pe alta, exploatând bogății planetare necunoscute, care sunt cu siguranță ieșite din comun! Ajută-i să colecteze power-up-uri care ajută la spargerea mai rapidă a rocilor de pe role și la deblocarea bogățiilor ascunse, îngropate adânc sub ele. Pe măsură ce rolele cresc, cresc și șansele tale de câștig! De-a lungul călătoriei tale, așteaptă-te să vezi funcția respin și câteva rotiri gratuite epice. Power-up-urile duble sunt, de asemenea, la îndemână pentru a te asigura că vei supraviețui confortabil în următoarea misiune. Spor la minerit!

Ah, apropo de minerit spațial… această ocupație are toate șansele să devină un job al viitorului. Exploatarea minieră constă în căutarea de resurse esențiale, cum ar fi minerale, metale, apă, elemente regenerabile și neregenerabile folosite în industria prelucrătoare și galaxia noastră este plină de astfel de resurse.

Star Settler, de la BF Games, pentru astronautul din tine

Star Settler te poartă într-o metaforică călătorie intergalactică pe rolele spațiale pentru a descoperi noi galaxii care oferă bonusuri suplimentare. Dezlănțuiește-ți astronautul interior și caută misterioasa planetă albastră pentru a primi câștiguri de 3x. O producție BF Games cu un gameplay clasic care se desfășoară pe 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Este un slot estetic și extrem de atrăgător. Aterizarea simbolurilor Bonus declanșează funcția Pick-and-Click, unde poți găsi un potențial multiplicator de câștig de 50x. Fii cu ochii în patru pentru Scatterele care aduc Bonus Spins cu Hot și Cold Wilds.

O întrebare firească care ar putea apărea în timp ce te relaxezi învârtind rolele Star Settler este dacă există alte planete capabile să susțină viața?! Indiciile pentru aceste răspunsuri se află adânc în spațiul cosmic. Cu cât sunt mai îndepărtate constelațiile, galaxiile, exoplanetele și alte obiecte cosmice, cu atât sunt mai vechi. Captând lumina stelelor în formare și a galaxiilor îndepărtate, telescopul JWST oferă o privire în urmă de până la 13,5 miliarde de ani! Astăzi suntem un pas mai aproape să aflăm, având datele necesare pentru a spori înțelegerea modului în care a evoluat universul. Astronomii dispun acum de mijloacele necesare pentru a compara primele stele, sisteme planetare și galaxii cu formațiunile cotidiene.

Revenind însă pe Terra, îți reamintim că poți porni în această aventură printre păcănele în spațiul cosmic cu extra CASH dacă depui pe NetBet de la Stațiile de Plată SelfPay, prin NetBet powered by Okto.Cash. Poți utiliza oricare dintre locațiile disponibile din întreaga țară. Tranzacția este instantă, fără comision și balanța ta va fi reîncărcată cu suma depusă + 10% extra CASH! Află mai multe de aici sau urmărește tutorialul nostru video despre cum se efectuează o depunere pe NetBet prin această metodă de plată.