Cui nu îi place mâncarea?! De dulciuri nu mai vorbim, sunt placerea nevinovată a oricui, de la mic la mare. Imaginează-ți mirosul care te îmbie atunci când treci pe lânga un fast food sau încântarea cu care privești vitrina unei cofetării. Atât timp cât mâncatul e la stadiul de plăcere și îți satisfaci poftele periodic fără a face excese, totul e în regulă. Așa recomandă nutriționistul. În schimb, NETBET îți oferă o alternativă a consumării de calorii fără grija cântarului. Vă propun trei păcănele cu tematică fast-food unde, cu cât mai multe dulciuri și mâncare, cu atât mai bine. Plăcere și câștiguri în bani, nu în kilograme.

YUM YUM POWERWAYS

Câștiguri delicioase - Yum Yum Powerways

Lansat de Pragmatic Play în august 2021, acest slot hipercaloric te duce cu gândul la un festival al mâncării. La deschiderea jocului ne întâmpină un food truck roz, situat pe plajă, cu multe delicatese ce se pot transforma în caștiguri mari și delicioase.

Panoul de joc are 6 role și 6 rânduri. Câștigul maxim în cadrul acestui joc este de până la 5000x miza.

Funcții speciale

Simbolul Wild este reprezentat de pictograma cu un meniu apetisant de fast-food (burger, cartofi, răcoritoare); apare pe toate rolele și poate înlocui orice simbol, cu excepția Scatter-ului.

Rotiri gratuite

Bonusul cu rotiri gratuite îl vei obține dacă pe panou apar minim 3 simboluri Scatter, reprezentate de un Bucătar. Numărul de rotiri gratuite este diferit în funcție de numărul de simboluri Scatter obținute.

  • 3 simboluri Scatter = 6 rotiri gratuite
  • 4 simboluri Scatter = 8 rotiri gratuite
  • 5 simboluri Scatter = 10 rotiri gratuite
  • 6 simboluri Scatter = 12 rotiri gratuite

Dacă ai câștigat între 6 și 10 rotiri gratuite, ai opțiunea de pariere înainte de începerea rundei bonus. Poți colecta numărul de rotiri gratuite primite sau poți paria pentru câștigarea mai multora. Cum poți face asta?

Pe ecran va apărea o roată cu 2 poziții: câștigătoare/pierzătoare. Cea câștigătoare adaugă 2 rotiri la cele inițiale, cea pierzătoare scade numărul rotirilor cu 2.

Orice simbol Scatter care apare pe panoul de joc în timpul bonusului, oferă 2 rotiri extra.

Dacă nu vrei să aștepți prinderea bonusului, ai varianta de cumpărare a acestuia la un preț de 100x miza.

Câstiguri în avalanșă

Yum Yum Powerways are în comun cu majoritatea jocurilor de păcănele Megaways câștigurile în avalanșă. Asta inseamnă că în cadranul central de 4×4 vor fi înlocuite simbolurile dintr-o combinație câștigătoare cu altele noi, dar în rolele exterioare vor apărea alte simboluri, însă de data aceasta în sens invers acelor de ceasornic. După fiecare înlocuire de simbol, multiplicatorul crește cu 1x.

Simboluri

Fiind un joc de păcănele cu tematica fast-food, simbolurile sunt cât se poate de apetisante: Burger (valoarea cea mai mare), Pizza, Noodles, Copane de pui, Taco, Cartofi prăjiți, Felii de tort, Gogoși glazurate și Sos (acestea din urmă au cea mai mică valoare).

Yum Yum Powerways este un joc de păcănele cu volatilitate ridicată și RTP mediu de 95.59% ceea ce poate duce la un câștig maxim de 5000x într-o rotire. RTP-ul jocului la folosirea funcției „cumpara rotiri gratuite” este de 94.46%. Miza minimă este 0.80 RON, miza maximă este 400 RON.

FAT FRANKIES

Păcănele cu tematică fast-food - Fat Frankies

Fat Frankies este un joc de păcănele cu tematică fast-food dezvoltat de furnizorul Play’n Go și lansat pe 10.03.2022.

Este un slot cu grafică amuzantă inspirată din desene animate și tematică fast-food. Stiți cum e, consumăm multe fructe (fie ele și din jocuri de păcănele), dar un burger sau o ploaie de burgeri ca în acest joc – nu e de refuzat.

Panoul de joc este poziționat în food-truck-ul lui Frankie; grila de joc este de 5×3, cu 243 moduri de câștig.

Simboluri și valoarea acestora

  • Wild (Ulei si Bani) x 5 = 10 x miza
  • Burger x 5 = 10 x miza
  • Hot Dog x 5 = 3 x miza
  • Taco x 5 = 2.5 x miza
  • Cartofi prajiți x 5 = 2 x miza
  • Răcoritoare (Caro, Cupa) x 5 = 0.8 x miza
  • Răcoritoare (Trefla, Pica) x 5 = 0.5 x miza
  • Food Truck Bonus este Scatter

Funcții speciale

Jocul de păcănele cu tematică fast-food Fat Frankies are 4 secvențe care se declanșează aleatoriu la obținerea a cel puțin 3 simboluri Scatter.

Jocul este echipat cu 3 funcții speciale și o rundă bonus cu rotiri gratuite.

  1. Burger Bonanza – vor fi învârtiri doar cu simboluri Burger sticky și vei obține un respin de fiecare dată când pe panou se oprește un Burger.
  2. Aruncă Bacșișul – trebuie să arunci trei monede în borcanul cu bacșiș al lui Frankie și poți câștiga premii delicioase la fiecare reușită.
  3. Wild-uri Unsuroase – în timpul acestei funcții, rolele se pot transforma în wild-uri complet aleatoriu, pe una până la cinci role, pentru plăți de până la 2430x miza.
  4. Runda Bonus de 5 stele – aceasta funcție specială oferă 10 rotiri gratuite cu un simbol extra Stea. Această Stea acordă încă 2 rotiri la cele inițiale și crește multiplicatorul cu +1 de fiecare dată când se oprește pe role în timpul rundelor gratuite.

Slotul Fat Frankie are o volatilitate medie și RTP de 94.2%, însă câștigurile maxime pot fi de maxim 6000x miza totală. Muzica de fundal în genul electro nu are legatură prea mare cu tematica, dar, combinată cu toate celelalte caracteristici ale jocului, contribuie la crearea unei experiențe plăcute, dacă luăm în calcul și comentariile constante ale lui Frankie (acestea pot fi dezactivate).

Pizza Time

Pizza Time - păcăanele cu tematică fast-food

Pizza time este un slot video oferit de Epic Industries și a fost lansat pe 04.02.2021. Are o volatilitate medie spre ridicată și un RTP de 96%.

Fiind un joc de păcănele cu tematică fast-food, pe fundal regăsim o pizza apetisantă, chiar dacă e doar o pizza animată, fapt care constituie un dezavantaj dacă joci pe stomacul gol.

Efectele sonore cu tematică italiană sunt minime și nu te vor distrage de la joc, acestea se imbină perfect cu elementele grafice.

Plăți

Pizza Time se joacă pe 5 role și 3 rânduri și are 243 modalități de câștig. Plățile sunt acordate atunci când 3 până la 5 simboluri se potrivesc pe felii de pizza adiacente. Feliile de pizza cu carne sunt cel mai bine plătite, pe cand cele vegetariene au cea mai mică valoare.

Simboluri

La acest joc lista de simboluri este scurtă, și anume Felie de pizza cu carne și Felie de pizza vegetariană, simbolul Bonus și simbolul Ananas care este Wild.

Mod de joc

Cum funcționează acest joc?! Ei bine, Pizza Time se joacă în mod diferit față de alte jocuri cu păcănele.

Pe fundal în partea de jos este un smartphone pe care apar unele comenzi de pizza din cand în cand: pizza vegetariană, pizza cu carne și pizza picantă.

  • Pizza vegetariană – cand apare această comandă, toate simbolurile Pizza cu carne vor dispărea din acea rotire.
  • Pizza carnivoră – toate simbolurile Pizza cu legume vor dispărea.
  • Pizza picanta – la comanda unei astfel de pizza lucrurile se încing: câștigurile se multiplică cu 2,3 sau 4.

Bonus Rotiri gratuite

Numărul de rotiri gratuite este dat de numărul de simboluri Bonus obținute, după cum urmează: pentru 3 simboluri Bonus vei primi 8 rotiri gratuite, 4 simboluri Bonus oferă 10 rotiri, iar 5 simboluri Bonus oferă 12 rotiri gratuite.

Pe durata Bonusului trebuie să colectezi simbolul special care apare în comanda de pe telefon, la colectarea a 7 simboluri, un curier va prelua comanda, simbolul respectiv va fi eliminat din role și vei primi o altă comandă. Pentru fiecare comandă onorată vei primi 2 rotiri gratuite suplimentare și șansa de câștig mai mare.

Numărul de rotiri gratuite se mai poate suplimenta dacă apar două sau mai multe simboluri Bonus în timpul rundelor gratuite. Acestea se acordă la fel ca la început cu o a patra variantă mai ușor accesibilă: pentru 2 simboluri Bonus vei primi 2 runde gratuite.

Dacă ești norocos și iubitor de pizza, Pizza Time îți poate aduce câștiguri mult mai mari decât nota de plată de la pizzeria preferată.