Stargate Megaways este un joc de păcănele online dezvoltat de Scientific Games (actualul Light & Wonder). Disponibil din aprile 2022, acest joc ca la aparate atrage prin  grafică și animații de ultimă generație, un aspect futurist și incredibila grilă de joc Megaways. Dacă ești fan al seriei și al SF-ului în general, cu siguranță te vei distra dacă alegi sloturi cu filme!

Sloturi cu filme SF - Stargate Megaways

Slotul online este inspirat din filmul Stargate

Oamenii au privit întotdeauna spre cer, ca o căutare a Creatorului sau ca o poartă către noi civilizații. Ideea de a intra în contact cu alte lumi este una înfricoșătoare, dar, în același timp, una care atrage în mod fatal. În 1994, regizorul Roland Emmerich a lansat filmul Stargate, o producție după un scenariu la care a colaborat cu Dean Devlin. Conceptul inițial prevedea o trilogie, dar cum regizorul a abordat alte proiecte, al doilea și al treilea film au fost realizate de alți regizori.

Filmul a avut succes, fanii genului science-fiction apreciind ideea. Mulți cred că, în dezvoltarea sa, civilizația umană a fost ajutată de ființe extraterestre. Multe dintre aceste teorii porneau de la descoperirile legate de Egiptul Antic. Daniel Jackson, un arheolog renegat pentru ideile sale avangardiste, este angajat de către Catherine Langford să descifreze simboluri de pe un artefact și descoperă o poartă intergalactică.

Cei doi, alături de colonelul Jonathan O’Neil, vor conduce o expediție către planeta Abydos pentru a stabili dacă este pus în pericol Pământul. Acolo vor descoperi o civilizație condusă de un urmaș al lui Ra. Acesta avea ca sclavi descendenți ai oamenilor. Conflictul este inevitabil. Expediționarii conduc o răscoală, Ra este ucis, sclavii sunt eliberați, Poarta este distrusă, iar aventurieii se întorc pe Pământ, cu excepția lui Jackson care s-a îndrăgostit de o locuitoare de pe Abydos, Sha’uri,  și a rămas să trăiască cu ea.

Personajele din film sunt simbolurile tematice în Stargate Megaways

Light & Wonder a folosit pentru acest joc grila Megaways cu 6 role cu 2-7 simboluri și până la 117.649 de direcții de plată. Câte un simbol de pe rolele 2, 3, 4 și 5 este plasat pe o rolă suplimentară în formă de arc de cerc. Simbolurile jocului sunt regalele de la 9 la A, Piramida, Nava spațială, Jackson, O’Neil și Sha’uri. Amuleta este simbol Wild, iar Eye of Ra este simbolul Re-spin care apare pe rola 6 în rotirile gratuite.

Combinațiile victorioase constă în simboluri identice pe minim 3 role alăturate. După fiecare câștig, simbolurile câștigătoare sunt înlăturate, celelalte simboluri cad, iar pozițiile libere primesc noi simboluri (funcția Cascadă). Poți obține recompense de până la 25.000x miza după un algoritm matematic foarte volatil, cu RTP de 96.07%.

Sloturi cu filme: Stargate Megaways

Funcția  Cascadă inițiază bonusurile din acest joc de păcănele. Fiecare Cascadă este contabilizată în The Trail. Într-o rotire plătită sunt disponibile până la 9 declanșări Cascadă. Când atingi 5 Cascade este activată o caracteristică specială: Random Wilds (până la 6 Wild-uri pe rolele 2-5), Expand Reels (Max Megaways cu 117.649 de direcții de plată), Wild Reels (una din rolele 2-5 complet Wild), Mystery Symbol (4-10 simboluri misterioase) și Regenerate (elimină simbolurile de pe grilă și adaugă unele noi).

7, 8 sau 9 Cascade inițiază Bonusul cu 5, 6 sau 7 rotiri inițiale. Bonusul începe cu o rundă specială în care poți trece prin 7 din cele 15 porți afișate pentru a obține 1-25 de rotiri suplimentare, multiplicator de câștig, creșterea progresivă a direcțiilor de plată, resetarea numărului de rotiri gratuite, premii instant, simboluri Wild suplimentare și Wild-uri extensibile.

Lansează-te într-o aventură spațială pe role în slotul online Stargate Megaways pentru recompense de până la 25.000x la NetBet Casino!