NBA All Star Game este unul din cele mai anticipate evenimente sportive ale anului mai ales pentru amatorii de pariuri sportive, care pot alege din oferta NetBet o serie de pariuri diferite, mai distractive.

NBA All Star Game - Le Bron James - Gianni Antetokounmpo

Seara legendelor

Jocul este organizat anual de NBA (National Basketball Association) și reunește cei mai buni jucători ai conferințelor de Est și de Vest. Evenimentul are loc la finalul lunii februarie, în timpul sezonului regulat NBA, și prezintă un amestec de superstaruri actuale și legende retrase, etalând cele mai importante figuri din ligă.

NBA All Star a avut debutul în 1951, în Boston. Acesta a fost creat ca o modalitate de a promova liga și cei mai buni jucători ai săi. De atunci și până în zilele noastre, a devenit unul din cele mai populare evenimente în calendarul NBA, atrăgând o mulțime de oameni din toate colțurile lumii.

Evenimentul se joacă într-un alt oraș în fiecare an, gazda fiind stabilită de asociație. Deși este referit ca “jocul”, acesta  cuprinde de fapt o serie de evenimente precum Concursul de Trei Puncte, Concursul de Slam Dunk și evenimentul principal, ținut în ultima seara – All-Star Game. De exemplu, la concursul de Slam Dunk, printre cei mai buni concurenți care au câștigat concursul se numără Dwight Howard (2008), Blake Griffin (2011) și Zach LaVine (2015-2016).

NBA All Star Game este, de asemenea, cunoscut și pentru show-ul spectacular de la jumătatea jocului, cu performanțe notabile ale unor titani în industria muzicală, precum Beyonce, Jennifer Lopez, Maroon 5.

Dacă ești suporter înfocat al acestui sport și îți dorești să te implici în eveniment, NBA este pregătit. Jocul All-Star reprezintă o oportunitate pentru fanii de pretutindeni să își facă vocea auzită, având posibilitatea de a vota până la 10 jucători ce vor fi în echipa de start a meciului. Fanii reprezintă 50% din voturi, în timp ce jucătorii și presa au 25% fiecare. Pentru ediția de anul acesta, votul s-a încheiat, dar te poți pregăti din timp și să îți alegi campionii anului viitor!

NBA All Star 2023

Anul acesta, NBA All Star Game are loc în Salt Lake City, din statul Utah, între 17 și 19 februarie. În conferința de Vest, LeBron James a fost ales pentru poziția de căpitan, iar în conferința de Est o să îl vedem pentru a treia oară în poziția de căpitan pe Giannis Antetokounmpo .

Le Bron James este ales căpitan pentru a șasea oară în carieră și are în palmares 5 victorii. Din păcate pentru The Greak Freak, două dintre ele sunt împotriva sa.  De aceea, scopul său anul acesta este să obțină prima victorie împotriva jucătorului de la Lakers cu ”ajutorul” unor nume de top:

Conferința de Est

Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)
Joel Embiid (Philadelphia 76ers)
Jayson Tatum (Boston Celtics)
Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers)
Kyrie Irving (Brooklyn Nets)

 

Conferința de Vest

LeBron James (Los Angeles Lakers)
Nikola Jokic (Denver Nuggets)
Lauri Markkanen (Utah Jazz)
Ja Morant (Memphis Grizzlies)
Luka Doncic (Dallas Mavericks)

Anul acesta, două nume mari și cu greutate în respectivele conferințe își vor susține colegii din tribune din cauza unor accidentări: Steph Curry și Kevin Durant.

Cele mai bune piețe. Cele mai tari cote

La NetBet Sport ai opțiunea de a paria antepost pe cele trei competiții din cadrul All Star Game. De exemplu, favoritul concursului de Slam Dunk este Mac McClung (1.90), la polul opus, pentru Skills Challenge îi avem pe frații Antetokounmpo cu o cotă de 6.00.

Având în vedere că cei mai buni jucători din ligă vor intra pe teren, meciul va fi cu siguranță o demonstrație explozivă a celor mai mari talente ale sportului.

*Cotele pot varia.