Liverpool și Real Madrid se întâlnesc, marți, 21 februarie, în Liga Campionilor, într-un meci așteptat de milioane de fani din întreaga lume. Partida se anunță un adevărat spectacol fotbalistic, plin de emoții pentru jucătorii la pariuri sportive online.

Liga Campionilor

Ce spun cifrele

Meciul de marți seara, de pe Anfield, reprezintă o nouă rundă în lupta pentru supremația în fotbalul european, dar și o șansă pentru Jurgen Klopp de a reduce diferența de victorii dintre cele două echipe în înfruntările directe. Balanța atârnă clar în favoarea spaniolilor, cu 5 victorii în 8 meciuri jucate în Liga Campionilor.

De cealaltă parte, echipa lui Carlo Ancelotti are ca obiectiv adjudecarea marelui trofeu al Ligii Campionilor și în acest sezon. Antrenorul italian și starurile sale din teren nu vor să se oprească în traseul către marea finală și vor profita de orice slăbiciune a adversarilor.

Formația din capitala Spaniei este în pericol să rateze titlul La Liga în acest an în fața rivalei de moarte FC Barcelona, care ocupă primul loc din clasament.

Liverpool se află într-o pasă proastă în campionat. Aflată la mijlocul clasamentului în Premier League, formația de pe Anfield vrea să spele rușinea rezultatelor negative obținute de la începutul acestui an. De altfel, prima victorie din 2023 a lui Liverpool a venit cu doar cu câteva zile înainte de înfruntarea din Liga Campionilor cu Real Madrid.

Echipa spaniolă domină Liverpool și la alte capitole. Aceasta a înscris 11 goluri în cele 8 înfruntări cu Liverpool, în timp ce formația engleză a marcat doar 8. În ceea ce privește titlurile de Liga Campionilor, Real Madrid conduce din nou cu 14 trofee adjudecate. Liverpool a adunat în vitrina sa doar 6.

Campioana en-titre a Europei are parte și de o serie de probleme de lot. Karim Benzema, Toni Kroos și Aurelian Tchouameni sunt incerți pentru meciul împotriva „cormoranilor”. Căpitanul Benzema s-a antrenat duminică separat de restul echipei, alături de un preparator fizic, fiind accidentat în partida cu Elche, din LaLiga.

Kroos se recuperează după ce a suferit de o serie de probleme la stomac, iar Tchouameni este răcit. În cazul în care nu vor fi prezenți pe teren, vor fi înlocuiți de Eduardo Camavinga și Dani Ceballos.

Cifrele pentru Liverpool - Real Madrid în Liga Campionilor

Cotele NetBet pentru Liverpool și Real Madrid în Liga Campionilor

Liverpool are parte de o cotă de 2.26 în meciul de marți seara, în timp ce pentru o victorie a lui Real Madrid se înregistrează o cotă de 3.02. Un egal are o cotă de 3.55. Returul se va juca pe 15 martie, pe stadionul Santiago Bernabeu, și va decide cine va merge mai departe, în sferturi.

Chiar dacă este primul meci din fazele eliminatorii din acest sezon de Liga Campionilor, Liverpool – Real Madrid va face cu siguranță ca suporterii să tresare de emoții de la primul fluier până la ultimul.