RB Leipzig – Manchester City și Inter – FC Porto sunt meciurile de neratat din optimile Ligii Campionilor. Suporterii jucători la pariuri online se bucură de spectacolul fotbalistic, dar și de oferta NetBet.

Pep Guardiola vrea să își ia revanșa

Un lucru este sigur, toate cele 4 echipe vor intra pe teren cu un singur obiectiv: victoria! Pep Guardiola și echipa sa au parte de un meci ceva mai dificil față de elevii lui Simone Inzaghi. Englezii și Italienii se numără printre favoriții la marele trofeu al Ligii Campionilor din acest sezon, descurcându-se de minune și acasă, în campionatele interne.

În meciul RB Leipzig – Manchester City, Guardiola se bazează pe o formulă de atac care s-a dovedit extrem de eficientă. Mahrez, Haaland și Grealish vor încerca să străpungă apărarea lui RB Leipzig. În același timp, Marco Rose pare că va aborda meciul diferit, cu o posibilă formulă de 4-2-3-1.

Duelul se va desfășura pe Red Bull Arena din Leipzig, iar „cetățenii” vor încerca să își ia revanșa pentru înfrângerea suferită în același loc, în grupele sezonului trecut de Liga Campionilor, scor 2-1. Ei nu vin acum cu un moral foarte bun, după ce au egalat cu Nottingham Forest (1-1) în campionat, dar rămân cu șanse importante la titlul Premier League în acest sezon.

Inter – FC Porto este celălalt meci interesant al serii, cele două echipe având un element comun în istoria lor: Jose Mourinho. Tehnicianul portughez a stat doi ani pe banca tehnică de la FC Porto, între 2002 și 2004, apoi a plecat timp de trei ani la Chelsea. De acolo a ajuns la Inter Milan, unde a stat două sezoane, între 2008 și 2010.

La Porto, Mourinho a reușit să câștige cele mai importante trofee. În 2002 și-a adjudecat titlul campionatului și trofeul Cupei UEFA (actuala Europa League), iar în 2003 a reușit să ia trofeul Ligii Campionilor. La Inter, el i-a luat locul lui Roberto Mancini, iar în perioada în care a antrenat echipa milaneză a câștigat Supercupa Italiei, titlul Serie A și Liga Campionilor.

Anul trecut, Inter a fost eliminată de Liverpool în optimi, iar acum caută să ajungă cât mai sus, cu un atac fromidabil format din Lukaku și Martinez și o formulă 3-2-3-2. Antrenorul lui FC Porto, Sergio Conceicao, pare că vrea să meargă pe o formulă clasică, 4-4-2, avându-i în atac pe Taremi și Namaso.

Oferta NetBet pentru optimile din Liga Campionilor

Atât RB Leipzig – Manchester United și Inter – FC Porto, partide care se desfășoară miercuri 22 februarie 2023, de la ora 22:00, se preconizează a fi meciuri de interes major pentru pariori. Pe NetBet, suporterii au la dispoziție o ofertă variată de pariuri. Pe cine mizezi că va merge mai departe în sferturile Ligii Campionilor?

MECI COTE
X1 X X2
INTER – FC PORTO 1.72 3.55 5.2
RB LEIPZIG – MAN. CITY 4.5 3.74 1.77