Liga 2 revine în forță după o pauză de aproximativ două luni și jumătate. Cu doar 3 etape rămase până la play-off și play-out, suporterii jucători la pariuri online trăiesc la intensitate maximă fiecare clipă a meciurilor, mai ales că situația în clasament se poate schimba de la meci la meci.

Liga 2

Dinamo are șanse să intre în play-off-ul din Liga 2

Etapa cu numărul 17 se desfășoară în zilele 23 – 26 februarie, printre cele mai așteptate meciuri fiind FC Brașov – Unirea Dej, Unirea Slobozia – CSA Steaua, Poli Iași – CSC 1599 Șelimbăr și Dinamo – Unirea Constanța.

Lupta pentru vârful clasamentului din eșalonul secund al fotbalului românesc este foarte strânsă. CSA Steaua, echipă care nu a primit încă dreptul de a promova, conduce cu 33 de puncte, însă după această etapă situația din clasament se poate schimba dramatic. Pe locurile 2 și 3 se află, la egalitate de puncte, alte două echipe care au obiectiv principal promovarea în Liga 1: Poli Iași și Oțelul Galați.

În afară de etapa cu numărul 17, au mai rămas doar două etape până la startul play-off-ului și play-out-ului. Trebuie menționat faptul că primele două locuri din clasament, la sfârșitul campionatului, vor promova direct, în timp ce următoarele două echipe clasate vor trebui să joace un baraj de promovare cu echipele din Liga 1 care ocupă locurile 13 și 14. Locurile 15 și 16 din Liga 1 duc la retrogradare directă.

Dinamo, echipă aflată în Liga 2 pentru prima dată în istorie, retrogradată după mai mulți ani de probleme financiare, are șanse reale de a intra în zona de play-off la capătul celor 3 etape rămase din sezonul regulat de Liga 2.

În prezent, formația din „Ștefan cel Mare” are 24 de puncte și ocupă locul 9, la o distanță foarte mică de punctaj față de locul 6, ocupat în prezent de Gloria Buzău, cu 26 de puncte. Locul 6 este ultimul care permite accesul în grupa pentru promovare.

Elevii lui Ovidiu Burcă au încheiat anul trecut cu o victorie, într-un meci cu FC Brașov, iar până la întoarcerea Ligii 2, conducătorii lui Dinamo au întâmpinat probleme în a stabili meciuri amicale. Primul meci din 2023 pentru dinamoviști se desfășoară împotriva jucătorilor de la Unirea Constanța, pe 27 februarie, de la ora 17:00.

Partida de duminică poate fi o ocazie bună pentru Dinamo să obțină încă 3 puncte, având în vedere forma slabă pe care o dovedește formația dobrogeană, ocupanta ultimului loc în clasament, cu doar 12 puncte. De asemenea, această etapă poate fi și o ocazie bună pentru jucători să răspundă pozitiv așteptărilor suporterilor, care își doresc să vadă echipa din nou în prima ligă a României.

Pentru formația bucureșteană mai urmează meciuri cu CSC 1599 Șelimbăr și Politehnica Timișoara, pe 4 martie, respectiv 11 martie.

Pariuri antepost la NetBet pe Liga 2

La NetBet poți să pariezi antepost pentru câștigătoarea Ligii 2, echipa care va intra în Top 2, dar și cea care va intra în Top 6. Cotele o arată favorită clară, în toate categoriile, pe CSA Steaua, dar și rivala din „Ștefan cel Mare” beneficiază de o cotă importantă la intrarea în play-off.

CÂȘTIGĂTOAREA LIGII 2

ECHIPĂ COTĂ
CSA STEAUA 2.75
POLI IAȘI 5.00
OȚELUL GALAȚI 6.00
UNIREA SLOBOZIA 10.00
CSIKSZEREDA 15.00
GLORIA BUZĂU 17.00
UNIREA DEJ 21.00
DINAMO 34.00

CLASAMENT LIGA 2: TOP 2 

ECHIPĂ COTĂ
CSA STEAUA 1.65
POLI IAȘI 2.50
OȚELUL GALAȚI 2.75
UNIREA SLOBOZIA 4.50
GLORIA BUZĂU 5.00
CSIKSZEREDA 5.50
UNIREA DEJ 8.00
DINAMO 12.00

CLASAMENT LIGA 2: TOP 6

ECHIPĂ COTĂ
CSA STEAUA 1.01
POLI IAȘI 1.02
OȚELUL GALAȚI 1.02
UNIREA SLOBOZIA 1.25
GLORIA BUZĂU 1.44
UNIREA DEJ 1.50
CSIKSZEREDA 1.73
DINAMO 3.00

Primăvara ne va aduce, pe lângă vremea bună de afară, și cele două tablouri de play-off și play-out! Pe cine pariezi?

*COTELE POT VARIA