CFR Cluj caută se revanșeze în fața lui Lazio Roma și să învingă în duelul din returul play-off-ului Conference League, competiție foarte apetisantă pentru jucătorii la pariuri sportive online.

Conference League

CFR Cluj – Lazio, în play-off-ul Conference League. Meciul cu numărul 100 pentru ardeleni în cupele europene

Meciul cu formația italiană reprezintă o reușită fascinantă pentru fotbalul românesc. CFR Cluj este cea de-a treia echipă românească all-time care ajunge la 100 de partide în competițiile europene. În acest club select se mai află Steaua/FCSB și Dinamo.

Meciul cu Lazio Roma se desfășoară pe arena din Gruia, de la ora 19:45, cu casa închisă! Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori înainte de turul play-off-ului din Conference League. Este vorba de duelurile din grupele Europa League ale sezonului 2019-2020. Atunci, în turul de la Cluj, echipa ardeleană s-a impus cu 2-1, iar în retur, pe Olimpico, Lazio a învins cu 1-0.

Formația antrenată în prezent de Dan Petrescu a adunat, în total, 35 de victorii, 42 de înfrângeri și 22 de remize în meciurile desfășurate în toate cupele europene. Astfel, „Bursucul” își dorește să crească numărul reușitelor și să producă o surpriză uriașă, adică să o elimine pe Lazio din parcursul său european.

Cel mai probabil, Dan Petrescu va aborda un stil defensiv, bazându-se pe un sistem 4-4-2, care i-ar putea cuprinde pe Camora, Burcă, Yuri, Manea, Deac, Birligea și Yeboah, cu Petrola, Țâru, Bordeianu și Braun rezerve.

Maurizio Sarri se va putea baza și el pe cele mai grele nume ale echipei sale, probabilitatea ca Luis Alberto, Cataldi, Immobile și Felipe să lipsească fiind foarte mică. De altfel, Ciro Immobile a fost cel care a înscris golul victoriei din manșa tur.

Cum arată oferta NetBet pentru CFR Cluj – Lazio Roma

Pentru o victorie, CFR Cluj are parte de cota cea mai mare de 4.20, în timp ce echipa oaspete este clar arătată drept favorită, cu o cotă de 1.88. Un egal aduce o cotă de 3.32.

Printre celelalte meciuri din oferta de pariere NetBet pentru Conference League se află: Anderlecht – Ludogorets, Partizan Belgrad – Sheriff Tiraspol, Fiorentina – Braga și Basel – Trabzonspor.

În acest moment, CFR Cluj este singura echipă românească rămasă într-o competiție europeană. Dacă va trece de Lazio, care va fi următorul moment greu în Conference League pentru trupa lui Dan Petrescu?

*COTELE POT VARIA