CFR Cluj o întâlnește pe Lazio Roma, joi seara, în deplasare în Italia, în turul play-off-ul Conference League. Meciul este așteptat cu nerăbdare de suporteri și jucătorii la pariuri online, având în vedere că formația din Gruia este singura echipă românească rămasă în cupele europene.

Conference League

Lazio – CFR Cluj în play-off-ul Conference League

În play-off-ul Conferecence League joacă, în total, 16 echipe, totalizând 8 meciuri care de care mai interesante, cu echipe de top: Basel, Braga, Fiorentina, Lazio și Gent. În competiție mai sunt calificate direct West Ham, Villarreal, AZ Alkmar și Nice.

După ce a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor de Piunik Erevan, în 2022, CFR Cluj a ajuns în grupele Conference League, alături de Sivasspor, Slavia Praga și Ballkani. Formația antrenată de Dan Petrescu a terminat pe locul a doilea în clasamentul grupei și a putut, astfel, să ajungă în faza play-off-ului, unde joacă cu a treia favorită la câștigarea acestui trofeu, Lazio Roma.

Cotele NetBet pentru câștigătoarea competiției

În meciul de joi seara, cotele de pe NetBet o arată favorită clară pe formația italiană. În timp ce Lazio are o cotă de doar 1.31, CFR are o cotă de 10. Un egal are o cotă de 4.70.

Pentru cei care doresc să parieze antepost, cotele o arată favorită la câștigarea câștigarea competiției pe formația londoneză West Ham, care a întâlnit-o în grupe pe FCSB. Aceasta este urmată de Villarreal, Lazio, AZ Alkmaar și Fiorentina. De notat este că West Ham nu trece prin cea mai bună perioadă în Premier League, aflându-se pe locul 16 în clasament.

CÂȘTIGĂTOARE COTE
West Ham 5
Villarreal 6
Lazio 7
Az Alkmaar 12
CFR Cluj 101

Pe NetBet, cei care doresc să parieze antepost pe golgheter, au de unde alege. Jose Luis Morales, de la Villarreal, este jucătorul cu cota cea mai mică. El este urmat de Luka Jovic de la Fiorentina, Artem Dovyk de la Dnipro-1 și Mikael Ishak de la Lech Poznan.

GOLGHETER COTE
Jose Luis Morales 4
Luka Jovic 5
Artem Dovbyc 6
Mikael Ishak 8
Alex Baena 10
Ciro Immobile 12

Până la marea finală, care se va desfășura pe 7 iunie 2023 la Praga, spectatorii mai au de trăit emoții uriașe, cu dueluri din ce în ce mai tari. Să ne bucurăm de fotbal!