Europa League a devenit un adăpost pentru echipele care nu cu mult timp în urmă scriau istorie în Champions League. Faza play-off-ului aduce dueluri de top în fața suporterilor jucători la pariuri online.

Europa League

Cele mai tari meciuri din play-off-ul Europa League

Play-off-ul din sezonul 2022/2023 se desfășoară pe 16 februarie și 23 februarie 2022, cu tur și retur, printre favoritele clare fiind FC Barcelona, Manchester United, Juventus, AS Roma și Arsenal.

Pentru că bătălia este una strânsă, așteptările fanilor și cele ale jucătorilor la pariuri online sunt uriașe. Joi, de la ora 19:45, se vor juca meciurile Ajax – Union Berlin, Barcelona – Manchester United, RB Salzburg – AS Roma, Shaktar – Rennes. De la ora 22:00 se vor disputa următoarele partide: Juventus Nantes, Leverkusen – Monaco și Sevilla – PSV.

În optimile de finală ale Europa League sunt calificate automat echipele care au terminat pe primul loc în faza grupelor, adică Arsenal Londra, Fenerbahce, Betis Sevilla, Royale Union, Real Sociedad, Feyenoord, Freiburg și Ferencvaros. După disputarea play-off-ului, tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din optimi va avea loc pe 24 februarie, iar meciurile se vor desfășura pe 9 și 16 martie, în același sistem cu tur și retur.

Ce cote spectaculoase sunt pe NetBet

În cazul Ligii Campionilor cotele o arată favorită la câștigarea marelui trofeu pe Manchester City, iar în ceea ce privește Europa League, lupta este cu mult mai strânsă. În tabelul cu cote spectaculoase pe NetBet, Arsenal este arătată drept favorită la victoria în finală.

FAVORITĂ COTĂ
Arsenal Londra 5
FC Barcelona 6
Manchester United 9
Juventus 12
Ajax Amsterdam 13

Jucătorii NetBet beneficiază și de opțiunea de a miza antepost pe golgheterul din acest sezon de Europa League.

GOLGHETER COTĂ
Santiago Gimenez 7
Marcus Rashford 8
Wissam Ben Yedder 10
Michy Batshuayi 15
Kevin Volland 15
Cody Gakpo 15

 

Să câștige cel mai bun!

*COTELE POT VARIA