Liga Campionilor, competiția care aduce anual numai meciuri tari și surprize uriașe pentru suporterii jucători la pariuri sportive online, revine în forță cu faza optimilor.

Liga Campionilor

Duel între marile favorite în Liga Campionilor: PSG – Bayern

Trofeul Ligii Campionilor este cel mai râvnit din fotbalul european, iar meciurile dintre forțele bătrânului continent atrag zeci de mii de spectatori în tribune și sute de milioane în fața televizoarelor.

În acest an, faza optimilor se va desfășura între 14 – 22 februarie (turul) și 7 – 15 martie (returul). Printre cele mai așteptate meciuri din tur sunt PSG – Bayern, AC Milan – Tottenham (14 februarie), Dortmund – Chelsea (15 februarie), Liverpool – Real Madrid (21 febrarie) și RB Leipzig – Manchester City (22 februarie).

Alte echipe mari se bucură de meciuri mai ușoare, dar care pot avea parte de surprize uriașe. Benfica o va întâlni pe Club Brugge, Napoli pe Eintracht Frankfurt și Inter se va duela cu Porto.

Aflată clar printre favorite, PSG are emoții cu privire la prezența unor jucători cheie în duelul cu Bayern. Superstarul Leo Messi s-a accidentat în campionatul Franței în urmă cu două etape și a lipsit de la ultimul meci al parizienilor. De asemenea, prezența lui Kylian Mbappe este și ea cu semnul întrebării.

Chelsea nu trece printr-o perioadă foarte bună în campionat, în aceeași situație aflându-se și rivala Liverpool. Manchester City, Real Madrid, Inter și Napoli traversează, în schimb perioade excelente acasă.

Cote spectaculoase la NetBet

Cotele o arată favorită clară la câștigarea Ligii Campionilor pe Manchester City (cotă 2.80). Pep Guardiola, Erling Haaland și compania doresc să dea o nouă lovitură în fotbalul european, adjudecându-și marele trofeu.

Pe locul secund în topul cotelor pentru formația care va lua acasă marele trofeu oferit de UEFA este fosta campioană a UCL, Bayern Munchen (cotă 7), fiind urmată de PSG (cotă 9), Liverpool (cotă 12), Real Madrid (cotă 12), Napoli (cotă 14) și Chelsea (cotă 19).

Pe NetBet, jucătorii la pariuri online pot miza pe jucătorul favorit în lupta pentru titlul de golgheter. Astfel, Erling Haaland și Kylian Mbappe beneficiază de cele mai mici cote (2.75), iar Lionel Messi este printre cei cu cotele cele mai mari (cotă 23).

Un lucru este clar. Pasiunea și orgoliul, dăruirea și talentul, implicarea și emoțiile, toate acestea îi fac pe fani să aștepte cu sufletul la gură duelurile din Liga Campionilor.

*COTELE POT VARIA.