Liverpool și Manchester United se întâlnesc duminică, 6 martie, în etapa 26 din Premier League. Derby-ul este, fără îndoială, așteptat atât de suporterii din toată lumea, cât și de jucătorii la pariuri online.

Premier League

Absențe importante la Liverpool

Aflate la o distanță de 10 puncte în clasamentul campionatului englez, cele două rivale caută să câștige lupta de orgoliu. Se așteaptă ca meciul, care se desfășoară pe Anfield, să se joace cu casa închisă.

Jurgen Klopp a reușit să își revitalizeze echipa după ce a încheiat anul trecut la mijlocul clasamentului, o poziție foarte inconfortabilă pentru Liverpool, fostă campioană în Premier League. Acum, „cormoranii” ocupă poziția 6 în ierarhia Premier League, cu o poziție sub un loc care duce într-o competiție europeană.

Nici Manchester United nu a trecut prin momente ușoare în acest sezon, fiind marcată de despărțirea cu scandal de Cristiano Ronaldo. Echipa lui Erik Ten Hag și-a revenit mai devreme față de rivala Liverpool și apăsat puternic pedala de accelerație în clasament.

Cu șanse la titlu în acest moment, Manchester United (locul 3) este depășită în clasament de rivala City și de Arsenal, surpriza sezonului. United a adunat în ultimele cinci partide trei victorii, un egal și o înfrângere, aceeași fiind situația și la Liverpool.

Jurgen Klopp se confruntă și ceva probleme de lot înaintea marelui meci. Joe Gomez, om de bază la Liverpool, a acuzat probleme musculare în timpului meciului cu Real Madrid din optimile Ligii Campionilor, pierdut de formația engleză cu scorul de 5-2. De asemenea, din cauza unor accidentări, mai absentează Thiago Alcantara, Luis Diaz și Calvin Ramsay.

„Suntem pregătiți fizic și mental, nu avem de ce să ne plângem. Joe Gomez este aproape de revenire, dar nu suficient de aproape ca să fie introdus pe teren la meciul cu Manchester United. În anii trecuți, noi ne-am descurcat bine, dar ei au acum un sezon mult mai bun față de noi. Asta nu înseamnă nimic totuși”, a transmis tehnicianul „cormoranilor” la conferința de presă ante-meci.

De cealaltă parte, Manchester United speră ca Jadon Sancho să revină la echipă, după ce s-a îmbolnăvit de gripă. Aflați încă în perioada sensibilă de după recuperare, Marcus Rashford, Lisandro Martinez și Casemiro ar putea fi și ei pe banca de rezerve.

Cotele NetBet pentru cel mai tare meci al etapei 26 din Premier League

Liverpool – Manchester United se află în oferta NetBet de pariere. Cotele o arată favorită pe formația antrenată de Jurgen Klopp, în timp ce gazdele se bucură de o cotă puțin, dar nu cu foarte mult, mai mare.

MECI COTĂ
1 X 2
LIVERPOOL – MANCHESTER UNITED 2.31 3.59 2.79