Sezonul regulat din Liga 1 a ajuns la sfârșit. Suporterii și jucătorii la pariuri online au ocazia de a asista și paria pe NetBet pe ultimele meciuri importante înainte de play-off și play-out.

Liga 1

Meciurile tari din Liga 1 în perioada următoare

Acesta este, poate, cel mai spectaculos campionat al Ligii 1 din ultimii ani și suporterii echipelor românești se bucură din nou de lupte de orgoliu între favorite! În runda cu numărul 30, Farul Constanța o întâlnește, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Rapid, iar FCSB se duelează duminică cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de la ora 21:00.

Luni, de la 20:30, CFR Cluj luptă cu rivala din oraș, „U” Cluj, în derby-ul Ardealului. Ultima partidă a sezonului regulat se joacă joi, 16 martie, de la ora 21:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – FC U Craiova 1948. Duelul dintre covăsneni și olteni este rejucarea partidei din runda 23, după ce meciul a fost întrerupt atunci din cauza scandărilor rasiste.

Farul Constanța (61 de puncte) este pe val, iar Rapid (52 de puncte) își dorește să se îndrepte cu viteză către podium. Dobrogenii au parte de un sezon extraordinar și pot încheia ultima etapă înainte de play-off pe primul loc în clasament. Înainte de meciul cu echipa bucureșteană, formația antrenată de Gică Hagi este urmată, pe locul secund, de CFR Cluj (60 de puncte), apoi de FCSB (54 de puncte).

FCSB trece printr-o perioadă tulbure în acest moment, după ce la echipă s-a ivit un nou scandal după demisia antrenorului Leo Strizu, iar câștigarea celor 3 puncte în această etapă ar fi ca o gură de aer proaspăt. Echipa roș-albastră joacă cu Sepsi Sfântu Gheorghe, formație care a remizat în etapa trecută cu CFR Cluj (scor 2-2) și care are un obiectiv clar accederea în play-off!

Ultimul meci al etapei este și cel cu încărcătura emoțională cea mai mare. CFR Cluj o întâlnește acasă pe rivala „U” Cluj, în cel mai așteptat meci al Transilvaniei! Ambele echipe au suporteri foarte pasionați, care sunt pregătiți să facă atmosferă și să își susțină favoritele.

Oferta NetBet pentru sfârșitul sezonului regulat din Liga 1

Așa cum ești obișnuit, NetBet te întâmpină cu oferte de pariuri la fiecare meci al Ligii 1. Vezi mai jos cotele pentru cele mai tari partide ale sfârșitul sezonului regulat.

MECI COTE
1 X 2
Farul – Rapid 2.10 3.30 3.68
FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948 3.32 3.27 2.25
FCSB – Sepsi 1.99 3.59 3.70
CFR Cluj – „U” Cluj 1.62 4.00 5.50

*COTELE POT VARIA