Se știe că amatorii de jocuri de noroc sunt atenți la detalii și superstiții. Cei care joacă la sloturi online nu fac notă discordantă. O practică obișnuită pentru mulți dintre jucători este aceea de a consulta horoscopul. Cei născuți între 19 februarie și 20 martie fac parte din Zodia Pești.

Nativii acestei zodii sunt persoane deosebite, cu un apetit senzațional pentru informații și, în același timp, misterioase. Peștii sunt vizionari și au un dar de a descoperi de unde vor veni banii. Deși își păstrează cumpătul în orice situații, nativii se lasă purtați de magia rolelor și nu de puține ori reușesc să le îmblânzească. Creativitatea și imaginația lor îi pot face în multe cazuri să se lase conduși de instincte. Ei ar putea trece peste dezamăgirile cauzate de pierderi pentru a vâna marele premiu, dar latura pragmatică și autocontrolul îi țin cu picioarele pe pământ.

Foarte generoasă pentru pretențiile oricărui jucător, oferta NetBet Cazino conține și unele titluri care, credem noi, pot fi în orice moment alegerea celor din această zodie. Nu uita că aceste informații sunt doar pentru divertisment și, deși sunt culese din materiale publicate de astrologi profesioniști, nu garantează câștiguri, ci doar o experiență relaxantă, plină de culoare și suspans.

Imaginația îi poate purta pe Pești în Cosmic Dream

Zodia Pești, visători nativi - Cosmic Dream

Visători prin excelență, cei născuți în Zodia Pești se pot regăsi în slotul online Cosmic Dream lansat de studioul londonez BF Games în iunie 2019. Într-un decor care doar în vis ar putea avea un mesaj, grila 5×3 cu 20 de linii de plată oferă recompense pentru combinații din minim 3 simboluri. Colecția de simboluri este una eclectică. În ordinea valorii, vom întâlni elementele vitale, Apa, Aerul, Vântul, Pământul și Soarele, dar și Diamantul, Elful, Luna și Prinzătorul de vise. Constelația Leu este simbol Wild Cascade, apare doar pe rola 3 și transformă simbolurile cu preț maxim în unul aleator.

3 sau mai multe simboluri Scatter inițiază bonusul cu 10 rotiri gratuite. Orice simbol Wild pe durata Free Spin (Ochiul – apare doar pe rola 3) adaugă 5 rotiri suplimentare și inițiază Funcția Laserului (toate simbolurile Diamond se transformă în cel mai valoros simbol evidențiat).

Toate câștigurile de până la 1.250.000 RON pot fi dublate prin intermediul caracteristicii Gamble. Trebuie doar să ghicești culoarea unei cărți de joc (Roșu sau Negru).

Nativii Pești vor aprecia slotul online Dolphins

Dolphis, jocul perfect pentru zodia de apă Pești

Zodia Pești este o zodie de apă, iar nativii vor aprecia, cu siguranță, păcănelele online Dolphins de la Ainsworth. Jocul a fost lansat în octombrie 2018 și atrage prin simplitate și albastrul hipnotizator al decorului acvatic. Grila cu 5 role pe 3 rânduri și 30 de linii de plată. Pentru a descoperi recompensele ascunse de apă trebuie să obții combinații din minim 3 simboluri alăturate pe o linie de plată.

Pe role vei găsi simbolurile de la 9 la K din pachetul de cărți de joc, dar și Scoica, Perlele, Peștele  Scalar, Cufărul cu comori și Corabia. Delfinul este simbolul Wild, apare pe rolele 3, 4 și 5 în jocul principal.

Moneda Delfin este simbol Scatter și face plăți indiferent de poziția de pe role. Minim 3 simboluri Monedă inițiază bonusul cu 10 rotiri gratuite inițiale și simboluri Wild pe rolele 2, 3 și 4. Orice combinație din minim 3 Scattere adaugă 5 rotiri suplimentare.

Pe NetBet Casino, păcănelele Dolphins sunt disponibile pe desktop sau dispozitive mobile direct din browser. Cei care folosesc telefoanele mobile pot descărca aplicațiile dedicate disponibile în Google Play, pentru sistemele Android, și App Store, pentru sistemele iOS. Atât în varianta păcănele gratis, cât și pe mize reale cuprinse între 3 RON și 120 RON, în acest slot te vei bucura de o experiență extrem de relaxantă.

Slotul ideal pentru Zodia Pești – The Wizard of OZ

Slotul ideal pentru Zodia Pești - The Wizard of OZ

Slotul online The Wizard of Oz lansat de Light & Wonder în februarie 2022 este un alt joc de cazino online pe gustul nativilor Pești. Construit pe o grilă 5×4, The Wizard of Oz plătește pentru clustere din minim 3 simboluri alăturate pe orizontală sau verticală. Un model matematic foarte volatil, cu un RTP de 87%, mult sub media pieței, îți poate aduce câștiguri de până la 5.000x miza.

Simbolurile jocului sunt Vrăjitorul, Zâna, Demonii, Ceasul de buzunar, Medalia, Harta, Casa și Curcubeul. Când participă la clustere câștigătoare, acestea sunt îndepărtate de pe role și înlocuite cu simboluri noi.

În The Wizard of Oz vei putea iniția 3 caractersitici Bonus. Rotirile gratuite sunt declanșate de un cluster cu cel puțin 3 simboluri Papuci. Vei primi 5 rotiri gratuite cu Cascading Wins. Bonusul Yellow Brick Road este declanșat când pe drumul din stânga ecranului de joc sunt colectate 5 simboluri Dorothy, Toto, Scarecrow, Tin Man sau Cowardly Lion. O roată va stabili numărul de pași pe care îi va face simbolul în timp ce colectează multiplicatori de miză ( de la 2x la 5.000x). În această rundă se poate obține câștigul maxim. Mini jocul Wild Poppies este inițiat când apar pe role 3 simboluri Wild Poppies. Trebuie să selectezi simboluri dintr-un panou 5×4. În spatele acestora se află un premiu instant, un multiplicator sau Vrăjitorul. 3 simboluri Vrăjitor  pun capăt bonusului.