Primăvara aduce, pentru iubitorii de tenis, dueluri tari la Indian Wells 2023, iar în oferta NetBet poți paria pe cei mai tari jucători ai momentului.

Indian Wells

Primul tur de la Indian Wells 2023

Lupte grele se vor da în primele tururi! Printre jucătorii mari care se duelează la începutul competiției se numără și Andy Murray, a cărui carieră a fost măcinată în ultimii ani de accidentări din ce în ce mai grele.

Andy Murray luptă, pe 9 martie, cu Tomas Etcheverry, britanicul fiind clar favorit la câștigarea partidei, conform cotelor de pe NetBet. Dacă va trece de Etcheverry, Murray îl va întâlni pe spaniolul Pablo Carreno Buesta în turul următor.

Calificați deja în turul al doilea sunt, printre alții, Carlos Alcaraz, Tallon Griekspoor, Daniel Evans, Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Andrey Rublev și Stefanos Tsitsipas. Carlos Alcaraz își dorește să avanseze cât mai mult în competiție, cu scopul de a aduna puncte pentru a-l depăși pe rivalul său, sârbul Novak Djokovic, în clasamentul ATP. Va avea însă o concurență puternică din partea grecului Stefanos Tsitsipas, dacă ambii vor avansa în următoarele etape.

Tsitsipas se află într-o formă extraordinară, având în vedere că la primul turneu de mare șlem al anului, Australian Open, a reușit să ajungă în finală și să lupte contra lui Novak Djokovic. Meciul a fost câștigat de sârbul în vârstă de 35 de ani, care a jucat, spre uimirea tuturor, cu o accidentare musculară.

Novak Djokovic nu poate participa la acest turneu din cauza faptului că nu deține un certificat de vaccinare anti-COVID, necesar intrării pe teritoriul Statelor Unite ale Americii până pe data de 11 martie, când autoritățile americane vor elimina această cerință. De altfel, sârbul a stârnit un scandal uriaș în urmă cu un an, când a încercat să participe la Australian Open, în ciuda faptului că nu avea vaccinul făcut, obligatoriu pentru evitarea carantinei la acea vreme la aterizarea în țara aflată la antipozi. Atunci, Nole a fost plasat două săptămâni în carantină, apoi expulzat, în urma unei decizii judecătorești.

Cum arată cotele din oferta NetBet

Indian Wells, cu premii totale în valoare de 2,8 milioane de dolari, este unul dintre cele mai mari turnee ale primăverii, următoarea competiție majoră fiind Roland Garros, în perioada 28 mai – 11 iunie 2023. Cine va fi primul jucător mare eliminat?

MECI COTĂ
1 2
TOMAS ETCHEVERRY – ANDY MURRAY 3.6 1.27
ALEX MOLCAN – ALBERT RAMOS VINOLAS 2.23 1.63
BORNA GOJO – RICHARD GASQUET 1.76 2.06
JAN-LENNARD STRUFF – QUENTIN HALYS 1.73 2.09
DOMINIC THEIM – ADRIAN MANNARINO 1.87 1.94