Turul secund din optimile Europa League se desfășoară joi, 16 martie 2023, meciurile acestea fiind cele care vor stabili cine avansează în competiție. La NetBet, jucătorii la pariuri online pot găsi toate aceste partide.

Europa League

Meciuri pline de suspans în Europa League

Betis – Manchester United este primul meci al serii, iar spaniolii au o misiune grea acasă, după ce în tur au pierdut cu scorul de 1-4. De menționat este că antrenorul Manuel Pellegrini a adunat, de-a lungul activității din Premier League, multe victorii împotriva lui Manchester United, experiență care cu siguranță îl va ajuta în meciul retur.

Fenerbahce găzduiește a doua manșă a dublei cu Sevilla, iar antrenorul turcilor, Jorge Jesus, afirmă că echipa sa poate recupera handicapul de două goluri din meciul tur. Partida de la Sevilla s-a încheiat cu victoria spaniolilor, scor 2-0, acesta fiind ce de-al 19-lea meci consecutiv, în tururile fazelor eliminatorii din Europa League, fără înfrângere.

„Dacă jucăm așa cum am făcut-o în prima jumătate a meciului tur, putem să înscriem goluri”, a transmis Jorge Jesus înainte de meciul de joi seara.

Freiburg o întâlnește pe Juventus, iar statistica stă în favoarea italienilor. Deși au probleme acasă, unde au rămas blocați la jumătatea clasamentului după o depunctare importantă din cauza unor probleme fiscale, Juventus își dorește să recupereze în parcursul european.

Formația antrenată de Massimiliano Allegri a învins în meciul tur cu 1-0. Din ultimele 21 de meciuri din Europa League, echipa din Torino a pierdut doar un meci și este hotărâtă să se impună și de această dată, în Germania. De cealaltă parte, nemții au parte de un sezon bun în Bundesliga, localizându-se în prezent pe locul 5 în campionat, la egalitate de puncte (45) cu RB Leipzig și Union Berlin, ocupantele locurilor 3, respectiv 4.

Un alt duel entuziasmant din returul optimilor Europa League este Arsenal – Sporting Lisabona. Liderul la zi din Premier League și ocupanta locului 4 din Liga Portugal au remizat, scor 2-2, în tur. Englezii au învins în ultimul meci din campionatul intern, cu Fulham, scor 3-0, iar formația din capitala Portugaliei se deplasează în Marea Britanie cu moralul ridicat, după o victorie cu Boavista (scor 3-0) în competiția internă.

Real Sociedad o înfruntă pe AS Roma în Spania, având un handicap de două goluri din meciul tur (scor 2-0). Romanii speră să încheie și acest meci cu un rezultat pozitiv, iar afirmațiile antrenorului Jose Mourinho par să dea încredere fanilor că echipa va avansa în competiție. „Am controlat meciul din tur fără să atingem mingea”, este declarația făcută de Jose Mourinho înainte de duelul de joi seara.

În același timp, Imanol Alguacil, tehnicianul spaniolilor, arată că „este dificil să joci contra unei echipe antrenate de Mourinho”. Statistica arată că AS Roma a înscris în 35 din ultimele 36 de meciuri din competițiile europene. De altfel, echipa din Peninsulă țintește la revendicarea marelui trofeu, după ce în sezonul trecut a câștigat Conference League.

Vezi cotele și pariază la NetBet

NetBet îți pune la dispoziție o multitudine de pariuri pentru meciurile din Europa League. Cine crezi că merge mai departe?

MECI COTE
1 X 2
Freibug – Juventus 3.16 3.05 2.35
Feyenoord – Shaktar Donetsk 1.49 4.30 6.20
Fenerbahce –  Sevilla 2.20 3.39 3.12
Betis – Manchester United 3.47 3.55 2.00
Arsenal – Sporting Lisabona 1.38 4.70 7.5
Ferencvaros – Leverkusen 3.50 3.61 1.97
Royale Union SG – Union Berlin 3.12 3.20 2.29
Real Sociedad – AS Roma 2.06 3.11 3.81