Real Madrid – Liverpool și Napoli – Eintracht Frankfurt sunt meciurile serii de miercuri, 15 martie 2023, din Liga Campionilor, două dueluri care fac deliciul suporterilor jucători la pariuri online.

Liverpool

Două meciuri tari, o seară magică în Liga Campionilor!

Ambele partide se desfășoară de la ora 22:00, la Madrid și Napoli, acestea fiind jucate în cadrul returului optimilor competiției. După partidele spectaculoase din tur, Liverpool își dorește revanșa, la fel și Eintracht Frankfurt.

Liverpool a fost învinsă cu 5-2 de Real Madrid în primul meci al optimilor. În ciuda faptului că formația antrenată de Jurgen Klopp a condus inițial cu scorul de 2-0, elevii lui Carlo Ancelotti au revenit și au înscris goluri pe bandă rulantă în poarta lui Alisson Becker.

Spaniolii au un bilanț negativ în ultimele cinci meciuri, înregistrând două victorii, două remize și o înfrângere. În același timp, nici englezii nu o duc mai bine: două victorii, două înfrângeri și un egal. Totuși, balanța atârnă pozitiv în favoarea lui Real Madrid în meciurile directe dintre cele două echipe. Formația de pe Santiago Bernabeu are patru victorii din ultimele cinci partide.

Carlo Ancelotti se poate baza fără îndoială pe starurile Luka Modric, Toni Kroos, Karim Benzema și Vinicius Jr., în timp ce Jurgen Klopp are la dispoziție o echipă cu Van Dijk, Mohamed Salah, Diego Jota, Darwin Nunez și Cody Gakpo.

În al doilea meci al serii din Liga Campionilor, Napoli o găzduiește pe Eintracht Frankfurt, după ce în tur, în Germania, echipa italiană a învins cu 2-0. De asemenea, nici acest duel nu se anunță a fi unul ușor pentru nemți.

Fanii formației antrenate de Oliver Glasner care locuiesc în Frankfurt nu vor avea acces în tribunele stadionului liderului la zi din Serie A, în urma unei decizii a prefecturii din Napoli, cu scopul de a limita posibilele incidente care pot afecta meciul sau pot deranja ordinea publică. În meciul tur, din 21 februarie, fanii nemți și cei italieni au recurs la violențe înainte de intrarea în stadion, iar poliția a fost nevoită să facă mai multe rețineri.

Cu 4 victorii în ultimele 5 meciuri din Serie A, Napoli este văzută de mulți câștigătoare la finalul campionatului italian. În același timp, situația nu este chiar atât de roz pentru Eintracht Frankfurt, echipa germană înregistrând doar o victorie din ultimele 5 meciuri din campionat. În prezent, „vulturii” ocupă locul 6 din Bundesliga, ultimul care facilitează accesul într-o competiție europeană.

Suporterii jucători la pariuri online au la dispoziție oferta NetBet

Meciurile de miercuri seara vor ține, cu siguranță, capul de afiș al fotbalului european, iar fanii se așteaptă la faze și goluri spectaculoase. Suporterii jucători la pariuri online au la dispoziție oferta NetBet pentru ambele meciuri… și nu numai!

MECI COTE
1 X 2
Real Madrid – Liverpool 2.34 3.90 2.70
Napoli – Eintracht Frankfurt 1.47 4.50 6.60

*Cotele pot varia