Ești pregătit de un nou pariu? Europa League se întoarce cu faza sferturilor de finală unde „forțe” ale Europei se află în prim-plan.

Europa League

Cum arată meciurile din sferturile Europa League

Feyenoord – AS Roma, Manchester United – Sevilla, Juventus – Sporting Lisabona, Leverkusen – Royale Union SG sunt meciurile pe care le așteaptă fanii înfocați ai echipelor implicate și jucătorii la pariuri online, având în vedere că pe NetBet au fost publicate cotele partidelor și pariurile antepost.

Jose Mourinho are un obiectiv care nu pare imposibil de îndeplinit cu echipa pe care o are la dispoziție. Romanii vor să își adjudece marele trofeu, după ce în sezonul trecut au adus acasă cupa Conference League. Totuși, acesta va avea o misiune grea în Olanda, unde Feyenoord vrea să demonstreze că este la același nivel.

Juventus găzduiește meciul cu portughezii de la Sporting. În urma depunctării grele de 15 puncte din Serie A, torinezii trag tare în Europa League, fiind cam singura șansă să mai prindă un loc în viitoarea ediție a Champions League.

În Europa League a rămas o singură echipă germană, Bayer Leverkusen, care va găzdui meciul cu Royale Union SG, după ce formația belgiană a eliminat-o în optimi pe Union Berlin fără emoții.

În turul sfeturilor de finală se mai joacă și Manchester United – Sevilla, ambele echipe fiind în căutarea salvării unui sezon care nu a oferit chiar multe. Manchester United se află pe locul 4 acasă, în Premier League, la o distanță uriașă de puncte de liderul Arsenal, iar Sevilla se află în partea a doua a clasamentului primei ligi spaniole, pe locul 13, la 40 de puncte distanță de liderul Barcelona.

Toate meciurile amintite anterior se joacă joi, 13 aprilie 2023. Partida Feyenoord – AS Roma are fluierul de start la ora 19:45, în timp ce restul au lovitura de start la 22:00.

Cauți pariuri pentru meciurile din Europa League? Le găsești pe NetBet

Pe NetBet ai la dispoziție o mulțime de pariuri interesante, atât pentru fiecare meci în parte, cât și antepost. Pe cine mizezi în sferturile de finală ale Europa League?

MECI COTE
1 x 2
Feyenoord – AS Roma 2.25 3.05 3.23
Man. United – Sevilla 1.35 4.60 7.90
Juventus – Sporting Lisabona 1.80 3.25 4.50
Leverkusen – Royale Union SG 1.52 4.20 5.30

*COTELE POT VARIA