Liga Campionilor se întoarce cu sferturile de finală! Competiția din cea mai prestigioasă cupă europeană este din ce în ce mai strânsă, iar jucătorii la pariuri online au la dispoziție o mulțime de provocări pe NetBet.

Liga Campionilor: Cum arată sfetrurile de finală

Manchester City o întâlnește pe Bayern Munchen, Benfica pe Inter, AC Milan pe Napoli, iar Real Madrid dă piept cu Chelsea. Meciurile tur se joacă în zilele de 11 și 12 aprilie, iar returul se desfășoară în zilele de 18 și 19 aprilie 2023. Semifinalele se joacă pe 9/10 mai (tur) și 16/17 mai (retur), iar marea finală are loc pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul, pe data da 10 iunie.

Partidele din sferturi vin după mai multe rezultate care au uimit. Liverpool a pierdut cu Real Madrid (6-1 la general), iar Napoli a trecut en fanfare de Eintracht Frankfurt (5-0 la general). Chelsea a învins-o și ea, fără probleme pe Borussia Dortmund (2-1 la general), iar Manchester City a învins-o pe RB Leipzig (8-1 la general).

Real Madrid este într-o formă extraordinară în competițiile interne, reușind chiar să o învingă la scor de neprezentare pe marea rivală, FC Barcelona, scor 3-0, în semifinalele Cupei Regelui. De altfel, Real Madrid este echipa recordurilor în UCL: 14 titluri, 480 de meciuri jucate și 281 de victorii.

Tehnicianul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, își dorește ca echipa sa să ajungă în finală, unde să o întâlnească pe AC Milan. „Ar fi frumos să mă întâlnesc din nou cu Milan la Istanbul? Da, așa cred, dar toată lumea vrea să ajungă acolo”, a declarat tehnicianul formației din capitala Spaniei înainte de duelul cu Chelsea.

Pariază pe NetBet

Cine va ajunge mai departe, rămâne de văzut, dar este important de notat că, în prezent, cotele antepost de pe NetBet o arată favorită la câștigarea competiției pe Manchester City. Mai mult, Real Madrid are o cotă de 8.00, mai mare față de Napoli și Bayern Munchen (4.50).

Pe NetBet găsești cotele la pariuri pentru meciurile tur din sferturile Ligii Campionilor. Astfel, se poate observa că acestea le indică favorite pe Benfica, Manchester City, Napoli și Real Madrid. Tu pe cine pariezi?

MECI COTE
1 x 2
Benfica – Inter 2.09 3.31 3.63
Manchester City – Bayern Munchen 1.74 3.99 4.40
AC Milan – Napoli 2.74 3.16 2.57
Real Madrid – Chelsea 1.68 3.72 4.90