În august 2019, Skywind Group a lansat slotul online Star Trek: The Next Generation. Această lansare a venit la 25 de ani de la terminarea serialului cu același nume. Se știe că pentru producătorii de păcănele online, universul SF este o sursă constantă de inspirație. În produsul său, Skywind încearcă să redea cât mai fidel acțiunea serialului.

Star Trek: The Next Generation slot

Star Trek: The Next Generation a revoluționat cinematografia SF

Star Trek: The Next Generation este a treia serie din franciza Star Trek. Distribuirea sa a început în septembrie 1987 și s-a terminat în mai 1994. Pe parcursul celor 7 sezoane (178 de episoade), fanii au urmărit cu sufletul la gură aventurile navei spațiale USS Enterprise în explorarea Cadranului Alfa din Galaxia Calea Lactee.

Serialul a fost creat de Gene Roddenberry și i-a avut în distribuție pe Patrick Stewart (căpitanul Jean Luc Picard), Jonathan Frakes (William Riker), Brent Spiner (locotenent Data), Michael Dorn (Worf), LeVar Burton (Geordi La Forge), Marina Sirtis (Deanna Troi) și Gates Mc Fadden (Dr. Beverly Crusher).

Producția a fost extrem de populară, cu peste 12 milioane de urmăritori în cel de-al 5-lea sezon. Finalul său a fost urmărit de peste 30 de milioane de telespectatori. Succesul a determinat apariția unei a 4-a serii din franciză, Star Trek: Deep Space Nine, a patru filme, Star Trek: Generations, Star Trek: Contact, Star Trek: Insurrection și Star Trek: Nemesis, dar și a unui serial de televiziune, Star Trek: Picard.

Slotul online Star Trek: The Next Generation – o inivitație la aventuri spațiale

Slotul online dezvoltat de Skywind se pliază pe misiunea navei USS Enterprise: să exploreze lumi noi ciudate, să caute forme noi de viață și noi civilizații, să meargă cu îndrăzneală acolo unde nimeni nu a mai mers până acum.

Grila de joc 5×4, transparentă,  este plasată sub imaginea USS Enterprise deplasându-se printre planete. Misiunea ta este să obții combinații din minim 3 simboluri identice pe una dintre cele 50 de linii de plată. Simbolurile cu valoare redusă ale jocului sunt 5 tipuri de arme și instrumente (cuțite, fazere, pistoale, detectoare și transpondere). Picard, Riker, Data, La Forge, Deanna Troi, Dr. Crusher și Wolf sunt simbolurile cu valoare ridicată. Enterprise este simbolul Wild, iar Insigna este simbolul Scatter (Transport Free Games).

Funcții speciale, plăți și volatilitate

Nu se cunosc date despre cel mai mare câștig din acest joc, dar se știe că rolele acționează după un model matematic mediu volatil, cu un procent de returnare către jucător de 95.5%. Pentru a te îmbarca în această aventură trebuie să plătești o taxă cuprinsă între 0.50 RON și 1.500 RON.

În timpul acesteia, în orice rotire din jocul principal, rolele pot fi survolate de nave inamice. Distruge-le pentru a declanșa una dintre caracteristicile Enterprise Respin sau Multiplier Respin. Enterprise Respin constă în 5 Respinuri cu Wild-uri adăugate . Multiplier Respin constă în 5 reînvârtiri cu multiplicator care crește cu +1 după fiecare reînvârtire (maxim 5x).

3 simboluri Scatter simultan pe rolele 2,3 și 4 vor iniția bonusul Transport Free Games. Vei primi 15 rotiri gratuite în timpul cărora 5 membri ai echipajului vor fi transportați pe o planetă, într-o misiune de cercetare. Membrii echipajului vor apărea ca simboluri stivuite pe o rolă proprie. Dacă vor acoperi 2 poziții, se vor extinde pe întreaga rolă și vor fi transportate înapoi la navă, lăsând în urmă o stivă de 4 Wild-uri. Când un Wild acoperă 2 poziții, se va extinde pe toată rola. Jocurile gratuite pot fi redeclanșate la nesfârșit.

Pornește într-o aventură printre stele în slotul online Star Trek: The Next Generation și vei încasa câștiguri cosmice la NetBet Casino!