Europa League a ajuns faza sferturilor de finală iar echipe precum Bayern Leverkusen, AS Roma, Sevilla, Manchester United, Juventus, Royale Union SG și Sporting Lisabona fac deliciul jucătorilor la pariuri online.

Meciurile serii în Europa League

Așadar, joi, 20 aprilie 2022, de la ora 22:00, se vor juca 4 meciuri tari, care aduc pariuri interesante: Rolyale Union – Leverkusen (1-1 în tur), Sporting Lisabona – Juventus (0-1 în tur), AS Roma – Feyenoord (0-1 în tur) și Sevilla – Manchester United (2-2 în tur).

Rezultatele foarte strânse din meciurile tur nu fac decât să sporească emoțiile pe care le resimt suporterii celor 8 echipe implicate. Practic, nicio echipă nu este sigură pe calificare pentru că diferența de goluri din meciurile tur nu este suficient de confortabilă.

În acest context, Jose Mourinho își dorește să răstoarne rezultatul din meciul tur, când AS Roma a pierdut în fața echipei olandeze Feyenoord.

„Trebuie să fim mai buni și eficienți în capitalizarea șanselor de gol pe care le avem. Pentru mine asta înseamnă că trebuie să fim creativi, iar pentru că Feyenoord are un avantaj de un gol, trebuie să înscriem neapărat. Suntem încrezători, știm că suporterii abia așteaptă ca noi să intrăm pe teren! Și ei vor juca alături de noi, cântând și fluturând steagurile. Cred în jucătorii mei! Respect Feyenoord, dar cred că putem depăși această echipă”, a transmis Jose Mourinho înainte de duelul din Europa League.

În același timp, Eric Ten Hag speră să îl poată introduce în teren pe Luke Shaw, având în vedere că este un jucător cheie pentru formația engleză. Pe lângă Shaw, și Marcus Rashford a revenit la antrenamente, acestea fiind vești excelente pentru echipa de pe Old Trafford.

Juventus, cealaltă echipă italiană rămasă în competiție se agață cu orice speranță de înaintarea în Europa League, având în vedere că nu este sigură că poate să mai prindă un loc pentru o competiție europeană în sezonul viitor, în urma depunctării devastatoare de 15 puncte, în Serie A, din cauza problemelor fiscale. Echipa torineză o întâlnește pe Sporting Lisabona, după o victorie la limită în tur.

Pariuri interesante pe NetBet

Dacă ai în plan să plasezi un bilet pe aceste meciuri din Europa League, în oferta NetBet ai la dispoziție o gamă largă de pariuri interesante. Iată, mai jos, ce cote ai la dispoziție.

MECI COTE
1 x 2
Royale Union SG – Leverkusen 3.55 3.47 2.00
Sporting Lisabona – Juventus 2.22 3.16 3.30
AS Roma – Feyenoord 1.80 3.52 4.33
Sevilla – Manchester United 3.41 3.53 2.02