Zi mare în fotbalul european! Toți ochii pasionaților de fotbal sunt ațintiți asupra ultimelor două meciuri din faza sferturilor de finală din Liga Campionilor: Bayern – Manchester City și Inter – Benfica.

Liga Campionilor

Duelurile serii în Liga Campionilor

Suporterii jucători la pariuri online au la dispoziție miercuri, 19 aprilie 2024, de la ora 22:00, două meciuri foarte interesante. Bayern vine după o înfrângere în meciul tur, iar Inter este ca și calificată, în urma unei victorii cu 2-0 în tur. În același timp, Manchester City arată că cel mai important obiectiv al său în acest sezon rămâne câștigarea Ligii Campionilor, iar Benfica pare că nu își dorește să părăsească chiar acum competiția.

Bayern și Manchester City s-au întâlnit în total de 11 ori în istorie. În ultimul meci jucat, meciul tur al sferturilor UCL, echipa bavareză a pierdut pe Etihad Stadium cu scorul de 3-0. Atunci, elevii lui Pep Guardiola au părut de neoprit, iar Rodri, Bernardo Silva și Erling Haaland au semnat pe lista marcatorilor în fața a peste 52 de mii de spectatori.

De altfel, acesta nu este sezonul lui Bayern. Ultimele 5 partide ale bavarezilor au adus două victorii, două înfrângeri și o remiză. În schimb, echipa din Manchester este pe val. City are 5 victorii din 5 meciuri, iar în fiecare duel, „cetățenii” au înscris cel puțin câte 3 goluri.

Pentru meciul de miercuri seara, Thomas Tuchel are la dispoziție toate starurile sale, la fel și Pep Guardiola. Așadar, la Bayern, vor putea intra fără probleme fotbaliști precum Pavard, De Ligt, Davies, Kimmich, Goretzka, Coman, Sane și Musiala, iar la Manchester jucători ca Dias, Akanji, Rodri, Stones, Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish și Haaland.

În ceea ce privește celălalt meci, Simone Inzaghi îndeamnă jucătorii pe care îi are sub comandă să depășească perioada proastă prin care trec în campionat, unde au înregistrat doar o victorie în ultimele 5 partide. Nici Benfica nu stă grozav acasă, cu două victorii și 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri.

„Suntem conștienți de parcursul nostru în cupe și de faptul că situația noastră în campionat nu este cea pe care ne-am dorit-o. Avem rezultate proaste, dar lucrurile nu stau rău în ceea ce privește performanțele, încă ne creăm ocazii”, a transmis antrenorul milanezilor, Simone Inzaghi.

Inter îi poate trimite în teren pe Onana, Darmian, Acerbi, Bastoni, Dumfries, Barella, Mkhitaryan, Brozovic, Dimarco, Dzeko și Martinez. Benfica poate apela fără probleme la Gilberto, Otamendi, Florentino, Aursnes, Neres, Mario și Ramos.

Liga Campionilor, în oferta de pariere de la NetBet

NetBet îți aduce, ca de fiecare dată, o sumedenie de pariuri interesante pentru meciurile din Liga Campionilor. Iată, mai jos, ce cote ai la dispoziție pentru cele două partide.

MECI COTE
1 x 2
Bayern – Manchester City 2.05 3.45 3.61
Inter – Benfica 2.74 3.72 2.38

*COTELE POT VARIA