Cele mai multe sloturi online cu tematică egipteană includ printre simboluri Ochiul lui Horus. Acesta este ochiul stâng al zeului Horus, vătămat în lupta cu unchiul său, Seth. Cunoscut și ca Wedjat, după ce a fost vindecat de zeul Toth, Ochiul lui Horus este simbolul regalității, confirmarea originii divine a Faraonilor. Din oferta de pacanele NetBet, ne-a atras atenția Horus Temple, un produs Gaming 1 în care tema Egiptului Antic se pătrunde armonios cu lumea gamblingului.

pacanele NetBet - Horus Temple

Horus Temple disponibil pe desktop și dispozitive mobile

Construit cu ajutorul tehnologiei HTML5, acest joc ca la aparate poate fi jucat în condiții de calitate extraordinară, atât de pe desktop/PC, cât și de pe dispozitive mobile, inclusiv de pe cele cu ecran mic. Horus Temple a fost lansat în iulie 2019. Grila transparentă, cu 5 role pe 4 rânduri lasă să se întrevadă poarta Templului.

Pentru a câștiga recompense în acest joc, trebuie să realizezi combinații din cel puțin 3 simboluri succesive pe una din cele 50 de linii de plată fixe. Pentru a declanșa o rotire trebuie să plătești cel puțin 0.40 RON, dar pentru câștiguri fantastice poți alege miza maximă de 400 RON. Modelul matematic foarte volatil se bazează pe un procent de întoarcere către jucător (RTP) de 95.93%.

Jocul de bază nu dezvăluie multe caracteristici speciale. Simbolurile curente, Horus, Apep, Bastet, Isis și suita de la 10 la A din pachetul de cărți de joc, pot fi suplinite în combinații de simbolul Wild. Orice combinație câștigătoare este blocată pe role pentru o rerotire. Dacă este îmbunătățită combinația existentă, vei primi o nouă rerotire. Caracteristica se termină când combinațiile câștigătoare nu sunt îmbunătățite sau este completată grila de joc.

Oferta de pacanele NetBet este disponibila inclusiv din aplicatia mobilă.

Pacanele NetBet cu Rotiri Gratuite: Horus Temple

Pentru a declanșa rotirile gratuite din acest joc trebuie să obții o combinație de 5 simboluri Scatter oriunde pe role (Bonus Sufletele Templului).  Dacă într-o rotire vei obține 3 sau 4 Scattere, vei primi o rerotire cu aceste simboluri blocate. Dacă vei obține 5 sau mai multe Scattere, vei fi trimis în runda bonus. Dacă nu vei îmbunătăți această combinație, Scatterele vor fi colectate în contorul Bonus situat de o parte și de alta a grilei de joc. Când contorul cu 24 de poziții se umple, vei iniția bonusul cu rotiri gratuite (Puterea Sferelor). Dacă în rotirea care completează contorul Bonus obții 5 simboluri Scatter, vei iniția secvența Bonus Super.

Bonusul te va trimite în Templul lui Horus pentru a dezveli comori. Vei avea la dispoziție 10 rotiri gratuite cu Wild înghețat. Numărul simbolurilor Wild este stabilit prin selectarea unor urne cu 1- 3 Wild. Pentru Sufletele Templului și Puterea Sferelor ai dreptul la două alegeri, iar pentru Bonus Super poți alege 4 urne.

Cine este Zeul Horus în mitologia egipteană

Horus este Zeul Cerului și al regalității. El este reprezentat cu cap de șoim, purtând o coroană cu o cobră sau Coroana dublă a Egiptului (simbolizând unirea Egiptului de Sus cu Egiptul de Jos). După ce Seth l-a ucis pe fratele său Osiris, zeița Isis s-a folosit de puterile ei pentru a-l concepe pe Horus. Ca să-l scape de mânia lui Seth, ea l-a ascuns în Delta Nilului.

Ajuns la maturitate, Horus își va înfrunta unchiul pentru a-și răzbuna tatăl. În timpul  luptei îți va pierde ochiul stâng. Horus l-a învins pe Seth și a revendicat tronul Egiptului. Zeul Toth i-a vindecat ochiul stâng care era asociat lunii, de unde fazele lunii. Ochiul drept al lui Horus este asociat cu Soarele. Astfel a apărut mitul originii divine a faraonilor.

Descoperă și alte sloturi cu tematică egipteană în oferta de pacanele NetBet!