În general, practicanții de jocuri de noroc sunt influențați de superstiții. Cum norocul se lasă de multe ori așteptat și „te părăsește când îți este lumea mai dragă”, jucătorii au tendința de a dezvolta obiceiuri care să îi protejeze de imprevizibilitatea acestuia. Jucătorii de sloturi online nu fac rabat de la această regulă. Printre obiceiurile prin care încearcă să își controleze norocul se numără și consultarea zodiacului. Astăzi vom încerca să aflăm cum influențează astrele experiența de cazino pentru Zodia Taur.

Nativul Taur în lumea sloturilor online

Zodia Taurului reprezintă a doua casă a zodiacului și se suprapune cu perioada în care vremea se încălzește, iar natura mustește de frumusețe, culoare și vitalitate. Semn negativ, Zodia Taur este guvernată de Venus și reprezintă unul dintre cele mai norocoase și favorizate semne din Zodiac. Ea este legată de valori materiale: stabilitate, fertilitate și prosperitate.

Nativul Taur este echilibrat și consecvent. El are un temperament calm, analitic, dar este foarte încăpățânat. Răbdarea și inteligența sunt două caracteristici care îl pot ajuta pe nativul Taur să reușească la jocuri de noroc, dar trebuie să învețe să-și controleze încăpățânarea. Lent, stabil, răbdător și practic, nativul din această zodie preferă strategia, jocurile cu mai multe opțiuni, în care alegerea sa să aibă impact. În același timp, comoditatea îl face să părăsească greu zona de confort, astfel că în multe cazuri nu este interesat de nou. Culorile sale norocoase sunt albul, verdele și roz, iar pietrele norocoase sunt Diamantul, Coralul și Smaraldul.

Ce oferă colecția de jocuri de cazino online de la NetBet acestor jucători?

Bull in a China Shop – simboluri pentru Zodia Taur

simboluri pentru Tauri în Bull în a China Shop

Expresia „Like a Bull in a China Shop” este una similară cu „Ca un elefant într-un magazin de bibeloruri”. Aceasta este una în contradicție cu calitățile unui nativ Taur. Încă de la începuturile astrologiei, cei născuți sub semnul Taurului ordonează haosul. Expresia „Like a Bull in a China Shop” are legătură cu natura sălbatică și conflictuală a animalului care caracterizează Zodia.

Providerul suedez Play’n GO a ales acest punct de plecare pentru a realiza un slot haios, în care, pe grila 5×3 cu 20 de linii de plată se pot obține recompense de până la 5.800x miza. Simbolurile jocului, semnele din pachetul de cărți de joc, 4 obiecte de porțelan, Proprietara magazinului și Oglinda (Wild) sunt realizate cu o atenție deosebită la detalii. Personalitatea volatilă a Taurului aduce acțiunea pe role. El este simbol Wild și poate apărea în 3 ipostaze: Fericit (adaugă 2-6 simboluri Wild), Mândru (adaugă 1-5 role Wild) sau Furios (adaugă 2-6 simboluri Wild cu multiplicator 2x). 3 simboluri Scatter (Taur de aur) vor iniția bonusul cu 10 rotiri gratuite în 3 variante la alegere: Taur Fericit (2-14 simboluri Wild), Taur Mândru (1-5 role Wild) sau Taur Furios (2-14 simboluri Wild cu multiplicatori 2x, 3x, 5x sau 10x).

Zodia Taur și pietrele prețioase – Emerald Dream Quad Shot

Smarald - piatra prețioasă pentru Zodia Taur

Smaraldul este piatra prețioasă care caracterizează această zodie. Emerald Dream este o lume utopică în care spiritele și natura neîmblânzită sunt în continuă transformare, un tărâm al vieții.

Emerald Dream Quad Shot este un produs Ainsworth, disponibil din mai 2018. În acest joc pe o grilă 5×3 cu 25 de linii de plată active, Doamna este simbol Wild, Smaraldul este simbol Scatter, iar Diamantul roz, Trandafirul albastru, Cristalul transparent, Rubinul și Cristalul Galben sunt simbolurile tematice.

În acest joc pot fi activate 2 caracteristici. Bonus Quad Shot este un jackpot pe 4 niveluri: Mini (10x), Minor (40x), Maxi (250x) și Major (2.000x). Pentru a câștiga unul dintre aceste jackpoturi trebuie să obții o combinație de 5 pe o linie, cu cel mult un simbol Wild, și un simbol Quad Shot. Funcția Wild Bonus constă în 8 rotiri gratuite cu un tabel de plată ușor modificat. În timpul acesteia apare simbolul Doamna Bonus care îți poate aduce recompense de până la 50x.

Doamna Norocului te premiază în Serendipity Deluxe 6

Venus și roz, caracteristicile zodiei Taur

Rozul este culoarea care caracterizează nativii Taur, dar și pe Lucky Lady. În august 2022, Gamevy Games a lansat Serendipity Deluxe 6, un slot online plin de culoare și cu un premiu de top de 5.000x. Grila 5×3 cu 10 linii de plată este locul unde simbolurile norocoase, Gărgărița, Piciorul de Iepure, Șeptarul- monedă, Trifoiul cu 4 foi și Potcoava, însoțite de regalele de la 9 la A, te vor recompensa pentru combinații din minim 3 simboluri consecutive pe o linie de plată, începând cu prima rolă. Lucky Lady este simbolul Wild, iar Globul este simbol Scatter.

Cea de-a 6-a rolă a jocului, Rola Jackpot, va fi activată de 3 simboluri Bonus. O rotire a acestei role îți poate aduce unul dintre cele 5 jackpoturi fixe: Mini (20x), Minor (50x), Major (250x), Mega (1.000x) sau Max (5.000x). Minim 3 simboluri Glob vor iniția bonusul cu până la 45 de rotiri gratuite.