Trofeul de campioană în Premier League încă nu a fost adjudecat. Manchester City are șanse bune să o doboare pe Arsenal de pe primul loc și să își îndeplinească marele obiectiv. Cele două echipe se întâlnesc miercuri, 26 aprilie 2023, într-un meci care face deliciul suporterilor care joacă la pariuri online.

Premier League

Manchester City – Arsenal, derby-ul etapei în Premier League

Premier League este unul dintre cele mai disputate campionate din Europa. Manchester City, campioana en-titre, își dorește să își păstreze titlul și în acest sezon. Echipa lui Pep Guardiola trebuie să recupereze diferența de 5 puncte pe care o are față de rivala Arsenal.

De cealaltă parte, Arsenal este foarte aproape de o performanță mult dorită, câștigarea marelui trofeu. Din 2003 echipa din nordul Londrei nu a mai ridicat, la finalul sezonului, cupa de campioană, în ultimii ani aflându-se chiar în situații greu de imaginat. Mikel Arteta pare că a reușit să răsplătească încrederea suporterilor cu rezultate neașteptat de bune în acest sezon. De menționat este că Manchester City are de jucat două meciuri restante, cu West Ham și Brighton.

Pep Guardiola are disponibile toate starurile sale pentru duelul cu Arsenal. Acesta îi poate trimite în teren pe Ederson, Akanji, Dias, Laporte, Stones, Rodri, Mahrez, Gundogan, De Bruyne, Grealish și Haaland. Moralul echipei este unul extraordinar, mai ales după accederea în semifinalele Ligii Campionilor, unde vor da peste Real Madrid.

Mikel Arteta își pregătește și el strategia pentru duelul de pe Ethiad Stadium. El îi poate trimite în teren, printre alții, pe Ramsdale, White, Holding, Gabriel, Zinchenko, Xhaka, Partey, Saka, Odegaard, Martinelli și Jesus.

Meciul Manchester City – Arsenal se află în oferta de pariuri NetBet

Pe NetBet poți plasa o multitudine de pariuri interesante, inclusiv pe meciul de miercuri seara dintre Manchester City și Arsenal. Crezi că învingătoarea din acest meci va lua campionatul?

MECI COTE
1 x 2
Manchester City – Arsenal 1.53 4.30 5.50