Ultimele meciuri din turul play-off-ului Ligii 1 aduce dueluri spectaculoase, atât pentru suporteri, cât și pentru jucătorii la pariuri online.

Liga 1

Weekend cu derby-uri în Liga 1: Farul – CFR Cluj și FC Rapid – FCSB

Farul Constanța o întâlnește, sâmbătă, 22 aprilie 2023, acasă pe CFR Cluj, într-o bătălie grea pentru locul 1 în clasamentul Ligii 1. Chiar dacă lupta la titlu se desfășoară încă, fiind o diferență mică între ocupantele primelor 3 locuri, Dan Petrescu consideră că Farul Constanța este principala favorită la titlu.

„Întâlnim echipa care a dominat acest campionat, a fost mai mereu pe primul loc. Farul e o echipă foarte bună, acasă mai ales, unde din 17 meciuri a câștigat 14. Ştim forța lor de atac și cum pregătește Hagi meciurile. Noi venim după o victorie și chiar dacă avem mari probleme de lot, mergem încrezători. Însă vrem să dăm maximum pentru că e un meci important. Nu cred că e decisiv, dar e foarte important. Farul este favorită la titlu pentru că este pe primul loc, asta e realitatea”, a transmis tehnicianul ardelenilor înainte de meci.

Duminică, 23 aprilie 2023, FC Rapid, ocupanta locului 5, caută cu disperare prima victorie în acest sezon. Echipa din Giulești o va întâlni pe FCSB, formația roș-albastră aflată și ea în nevoie mare de puncte pentru a avansa în campionat. FCSB ocupă locul 3, la două puncte distanță de ocupanta primului loc, Farul.

Rapid are șanse foarte mici de a recupera diferența până la locul 3, adunând doar 28 de puncte până în acest moment. În contextul rezultatelor slabe din ultima perioadă, a fost pus sub semnul întrebării postul de antrenor al lui Adrian Mutu, însă echipa a primit un suflu de încredere din partea conducerii, când „Briliantul” a fost reconfirmat pe bancă.

Așadar, urmează două zile de foc pentru fotbalul românesc, cu dueluri care pot trasa calea pentru titlu pentru una dintre echipele aflate pe podium. Cert este că suporterii așteaptă spectacol din partea tuturor formațiilor implicate.

Cum arată oferta NetBet pentru duelurile din acest weekend

În oferta NetBet găsești pariuri interesante pentru ambele meciuri, Farul și FCSB fiind văzute favorite de către cote. Tu pe cine mizezi că își va adjudeca titlul de campioană?

MECI COTE
1 x 2
Farul Constanța – CFR Cluj 2.59 3.07 2.96
FC Rapid – FCSB 3.56 3.41 2.10