Primăvara acestui an va rămâne una de neuitat pentru Magda, o jucătoare din București care a reușit să dea marea lovitură pe NetBet și să ia jackpotul de inimă neagră, cel mai mare jackpot progresiv din suita oferită la sloturile Amusnet (EGT).

S-a întâmplat în dimineața zilei de 18 aprilie, când Magda s-a conectat pe NetBet pentru o sesiune la Royal Secrets, jocul ei preferat. Era ora 9:52 când cei cinci tamburi s-au blocat și pe ecran au apărut celebrele dame de la sesiunea specială Jackpot Cards. Magda a început să aleagă cărți norocoase, și în mai puțin de un minut norocul i-a surâs și i-a adus un câștig de 3.146.772,39 lei.

„Am crezut că este o eroare și tot așteptam să se întâmple ceva, să îmi spună că nu e real”, își amintește cea mai nouă milionară de pe siteul nostru. Numai că totul a fost real. Norocoasa este înscrisă pe NetBet din 2019 și spune că joacă doar cu măsură și cu responsabilitate. Îi place platforma pentru că găsește foarte ușor jocurile preferate. „Siteul este organizat foarte bine, având la îndemână o accesare mai rapidă a jocurilor”. Altor jucători le transmite „să fie cumpătați, să nu joace mai mult decât își permit”.

Odată intrați în contul ei, banii vor fi folosiți să își cumpere o casă cu o grădină de vis, unde să poată să își pună în practică pasiunea pentru grădinărit. „Îmi place să merg la pescuit și să cultiv roșii. În primul rând îmi doresc o casă a mea”, ne-a spus Magda.

Ce sunt jackpoturile progresive Amusnet (EGT)?

Toate jocurile oferite pe NetBet de către Amusnet sunt legate într-un sistem de patru jackpoturi progresive. Acestea sunt corespunzătoare fiecărei suite dintr-un pachet de cărți. De la mic la mare, jackpoturile se ordonează astfel: cel de treflă, cel de caro, cel de cupă și cel de pică.

Indiferent de miză, oricare dintre cele patru jackpoturi poate fi declanșat în orice moment, în mod aleatoriu.

Progresiv înseamnă că valoarea jackpotului pornește de la o sumă prestabilită și crește treptat până când este câștigat. Adică în totalul jackpotului intră o parte din miza jucată cu fiecare rotire pe NetBet la un joc Amusnet. Astfel se ajunge la valori foarte mari, chiar dacă se declanșează frecvent.

Acesta este al doilea mare jackpot acordat în 2023 pe NetBet, după ce în ianuarie, Lavinia, o altă jucătoare, a reușit să ia cel mai mare premiu EGT din istoria siteului.