Ce început de an pentru o norocoasă jucătoare NetBet! Cel mai mare jackpot acordat vreodată pe netbet.ro a ajuns în contul Laviniei, o tânără mamă dintr-un oraș de lângă București!

Într-o sesiune de sloturi din 21 ianuarie, aceasta a reușit să declanșeze faimoasele Jackpot Cards în jocul 5 Dazzling Hot de la Amusnet (EGT). Cu emoții, a întors cărți până când s-au format pe ecran trei dame de inimă neagră, combinația care i-a transferat un premiu record!

Este vorba de fix 4.719.193,38 lei, cel mai mare jackpot plătit vreodată de NetBet. O sumă cu siguranță suficient de mare pentru a schimba viața câștigătoarei și a celor dragi ei. Surpriza a fost atât de mare, încât Lavinia nici nu și-a permis să viseze că a dat marea lovitură până când nu a primit vestea din partea reprezentanților NetBet: „nu am conștientizat că este adevărat până când nu am fost sunată să mi se confirme premiul”, a recunoscut norocoasa jucătoare.

Își va împlini dorințele cu banii câștigați

Proaspăt milionară, primul gând al Laviniei a fost la bunăstarea celor dragi. Tânăra a mărturisit că va cumpăra casa la care visa pentru ea și familia ei, dar și o mașină de nădejde, de care să se folosească în viața de zi cu zi și care să îi ducă în vacanțele visate.

Datorită jackpoturilor progresive, jocurile Amusnet sunt printre cele mai jucate inclusiv pe siteul NetBet. Spre deosebire de alte versiuni de la alți operatori, aceste jackpoturi se pot declanșa la orice miză, în orice moment. Pe lângă 5 Dazzling Hot unde a luat jackpotul, Lavinia mai joacă uneori și clasicul Burning Hot. Totuși, cel mai cunoscut slot cu jackpot de inimă neagră rămâne faimosul joc cu coroane Shining Crown.

Deși norocul poate zâmbi oricând, șansa unui jackpot de asemenea valoare rămâne una mică. Specialiștii recomandă ca jocurile de noroc să fie jucate cu responsabilitate, doar de distracție și fără riscuri financiare personale. Dacă se întâmplă să lovească și un premiu mare, cu atât mai bine. Dacă nu, nu.