Sezonul 2022/20223 se apropie de final pentru campionatele importante din Europa, iar în Premier League lupta la titlu se dă, în mod evident, între Arsenal și Manchester City. NetBet aduce în fața jucătorilor la pariuri online cotele pentru ultimele meciuri din acest sezon pentru campionatul englez.

Premier League

Lupta dură pentru primul loc în Premier League

Arsenal o întâlnește duminică, 7 mai 2023, pe Newcastle, în deplasare, iar echipa lui Mikel Arteta are emoții uriașe pentru acest meci, având în vedere că aproape tot campionatul a dominat în clasament, iar acum, cu doar 5 meciuri înainte de final, a coborât sub rivala Manchester City.

Manchester City și Arsenal sunt despărțite de doar un punct. Echipa lui Pep Guardiola a adunat, până la ora scrierii acestui articol, 76 de puncte, iar formația londoneză a strâns 75 de puncte. Totuși, în ultimele etape, „cetățenii” au turat motoarele și au câștigat tot ce puteau câștiga, inclusiv în Liga Campionilor.

În ultimele 5 meciuri, Manchester City a reușit să obțină 5 victorii, în timp ce Arsenal a înregistrat o victorie, o înfrângere și trei remize. Se poate observa o scădere de formă pentru echipa din nordul Londrei, în ciuda eforturilor de capacitare efectuate de tehicianul „tunarilor”. Pentru meciul cu Newcastle, Arteta ar putea avea la dispoziție o echipă formată din  Ramsdale, Soares, Tomiyasu, White, Tavares, Elneny, Xhaka, Saka, Odegaard, Rowe și Nketiah.

Eddie Howe a reușit să aducă Newcastle pe locul 3 în clasamentul Premier League, cu 10 puncte mai puțin față de Arsenal. Pentru duelul de duminică, tehnicianul îi poate trimite în teren pe Dubravka, Trippier, Schar, Burn, Targett, Guimaraes, Longstaff, Joelinton, Almiron, Saint-Maximin și Wilson.

În oferta NetBet poți găsi o mulțime de pariuri pentru Premier League și Newcastle – Arsenal

După cum te-ai obișnuit, pe NetBet ai la dispoziție o gamă largă de pariuri pentru fiecare meci din Premier League. Pentru duelul de duminică, dintre Newcastle și Arsenal, ai la dispoziție cote echilibrate, formația antrenată de Howe fiind ușor avantajată.

MECI COTE
1 x 2
Newcastle – Arsenal 2.32 3.72 2.70

Pe NetBet mai găsești și pariuri antepost pentru Premier League, având la dispoziție mai multe variante. Tu pe cine pariezi?

CÂȘTIGĂTOR PREMIER LEAGUE 2022/2023 COTĂ
Manchester City 1.06
Arsenal 11.00
Newcastle United 501.00
Manchester United 1,001.00

*COTELE POT VARIA.