La doar 3 ani după apariția filmului, providerul de jocuri de noroc Skywind Group a lansat The Magnificent Seven slot. Jocul este o colaborare cu studiourile Metro Goldwyn Mayer și constă într-o succesiune demențială de secvențe bonus cu rotiri gratuite.

The Magnificent Seven slot

Acțiunea și personajele din The Magnificent Seven transferate pe role

Filmul The Magnificent Seven a fost lansat pe 8 septembrie 2016 în cadrul Festivalului de Film de la Toronto. El prezintă acțiunea plină de suspans a 7 eroi ai Vestului Sălbatic angajați de văduva unui fermier să elibereze orașul de frontieră Rose Creek de sub teroarea lui Bartholomew Bogue.  Ideea filmului nu este nouă. El este un remake după filmul cu același nume din 1960, la rândul său o adaptare după filmul japonez Seven Samurai (1954).

Cei 7 Magnifici sunt Sam Crisholm (Denzel Washington – vânător de recompense în Wichita și Kansas), Joshua Faraday (Chris Pratt – un cartofor necinstit, pasionat de explozibili), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke – fost soldat confederat cajun), Jack Horne ( Vincent d’Onofrio – muntean nebun), Billy Rocks (Byung-hun Lee – asasin chinez), Vasquez (Manuel Garcia Rulfo – bandit mexican) și Red Harvest (Martin Sensmeier – războinic Comanche). Toate cele 7 personaje principale se regăsesc pe rolele jocului de păcănele omonim.

Filmul a primit recenzii mixte, fiind considerat un western plin de acțiune, distractiv, dar care nu și-a atins potențialul. Structura sa este una simplă. Mai multe persoane cu diverse abilități se adună pentru a combate un personaj rău. Meritoriu pentru producători este faptul că au atras o mulțime de vedete în distribuție. Ce li se reproșează este faptul că nu au reușit să profite prea mult de talentul acestora, acțiunea fiind în multe momente monotonă.

Mai mult suspans și dinamică în The Magnificent Seven slot

Skywind a reușit mai multe decât regizorul filmului, numărul mare de secvențe speciale adăugând dinamism și suspans. Providerul a încărcat jocul de păcănele pe o grilă 7×4 cu 40 de linii active de plată. Modelul matematic din spatele rolelor este construit pe un procent de returnare către jucători 94%. Cel mai mare câștig este limitat la 5.000x într-o rotire plătită. Pentru cei care caută senzații tari, dezvoltatorul a pregătit o grilă a pariurilor cu cea mai mare miză de 1.600 RON.

Pe lângă personajele din film, pe role vei întâlni și suita de la J la A din pachetul de cărți de joc, dar și Șeptarul. Acesta acționează ca simbol Wild și face plăți proprii. Simbolurile tematice pot să aibă dimensiuni 1×1, 1×2, 1×3 sau 1×4.

Cele 7 secvențe bonus din The Magnificent Seven

În funcție de abilitățile sale, fiecare personaj inițiază propria secvență bonus. Pentru a o declanșa este necesar ca un simbol 1×4 să apară pe rola 4, simultan cu un simbol Bonus (Pistoale) pe rola 7.

Declanșată de Sam Chisolm pe rola 4, secvența Hunter Free Games te invită să-l însoțești pe acesta în timpul recrutării echipei. Vei primi 7 rotiri gratuite în care Sam Chisolm și toate simbolurile tematice complete (1×4) vor fi Wild.

Faraday inițiază secvența The Lucky Gambler Bonus în care vei încasa 7x de fiecare dată când vei extrage un K de cupă.

Goodnight Robiceaux îți va acorda 7 rotiri gratuite în timpul cărora va adăuga 23 de simboluri Wild pe role (Shooter Free Games).

Assasin Free Games constă în 7 rotiri gratuite în care Billy Asasinul este simbol Wild cu multiplicator de câștiguri până la 5x.

Outlaw Free Games este o rundă bonus cu 7 rotiri gratuite în care Vasquez Proscrisul este simbol Wild lipicios pentru întreaga secvență.

Warrior Free Games  constă în 7 rotiri gratuite în care Red Harvest mărește cu 2x multiplicatorul de câștiguri progresiv atunci când apare simbol complet (1×4).

Jack Horne va fi simbol Wild Gigant (acoperă două role adiacente la fiecare rotire) în cele 7 rotiri din Tracker Free Games.

Orice combinație din 7 simboluri tematice complet stivuite îți va acorda Jackpotul progresiv The Magnificent Seven la care contribuie 1,5% din fiecare miză plasată. Participă la această aventură și câștigă jackpotul din The Magnificent Seven slot la NetBet Casino!