Farul și FCSB se întâlnesc în penultima etapă din play-off-ul acestui sezon de Liga 1. Derby-ul ar putea fi decisiv pentru titlu, în contextul în care ambele echipe sunt încă în cărți pentru adjudecarea marelui trofeu al campionatului românesc.

Liga 1

Titlul de campioană din Liga 1: Farul Constanța sau FCSB?

Astfel, duminică, 21 mai 2023, de la ora 21:00, echipa condusă de Gică Hagi și cea antrenată de Elias Charalambous își dau întâlnire la Constanța, într-un meci foarte așteptat atât de fani, cât și de jucătorii la pariuri online.

Cu Denis Alibec suspendat după eliminarea din meciul cu Universitatea Craiova, Farul Constanța a primit o veste bună. Mijlocașul Tudor Băluță, om de bază în echipa antrenată de Gică Hagi, este aproape refăcut în urma accidentării din meciul cu FC Rapid. Acesta ar putea fi gata să intre pe teren pentru duelul cu FCSB, anunță oficialii constănțeni.

De altfel, Farul vine după un egal cu Universitatea Craiova, scor 1-1, iar FCSB s-a apropiat la doar un punct de liderul constănțean după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, în urma unei faze spectaculoase în care Florinel Coman a marcat.

În acest moment, Farul conduce în clasamentul Ligii 1, cu 47 de puncte, fiind urmată de FCSB, care a adunat 46 de puncte. Au rămas doar două etape din play-off-ul Ligii 1 și trebuie menționat că, pe lângă prestigiul obținut din câștigarea titlului, primul loc asigură un loc pentru preliminariile grupelor Ligii Campionilor și o sumă consistentă în cazul unei calificări în grupe.

Pentru FCSB, câștigarea titlului ar reprezenta o performanță mare, având în vedere că echipa roș-albastră n-a mai câștigat marele trofeu din 2015. Pentru Farul ar fi al doilea trofeu de campioană din istorie, după cel din 2016, pe când formația dobrogeană se numea FC Viitorul.

Ce cote la pariuri sunt în oferta NetBet pentru meciul Farul Constanța – FCSB

Pe NetBet pot fi plasate deja pariuri pentru duelul de la Constanța. Cotele sunt echilibrate și indică un ușor avantaj pentru FCSB în fața Farului. Va fi acesta meciul care va decide titlul?

MECI COTE
1 x 2
Farul Constanța – FCSB 2.96 3.57 2.32

*COTELE POT VARIA