Cireașa de pe tort a sezonului fotbalistic în Europa pentru jucătorii la pariuri online este finala Ligii Campionilor. În acest an, marele meci se desfășoară între Manchester City și Inter Milano pe 10 iunie la Istanbul.

Ce spun Pep Guardiola și Simone Inzaghi înainte de finala Ligii Campionilor 2023

Formația engleză are parte de un parcurs fenomenal. A fost încoronată, din nou, campioana din Premier League, iar în Liga Campionilor nu a putut fi oprită nici de Real Madrid. În ciuda tuturor eforturilor depuse de echipa spaniolă, aceasta s-a împotmolit în returul cu echipa antrenată de Pep Guardiola.

„Am învățat că la acest club trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am avut această șansă în urmă cu doi ani, nu am reușit. Acum vom da totul. Vom aborda acest meci cum am făcut cu fiecare din acest sezon, sută la sută concentrați, cu nimic de pierdut. Am atins 10 semifinale de Ligă în calitate de antrenor, am jucat trei finale, am câștigat două. Această competiție mi-a oferit mai mult decât mi-aș fi putut imagina.

Fotbalul îți oferă multe, dar le ia la fel de repede. Uneori ne simțim nedreptățiți. Dar ce nu e drept pentru mine, poate fi pentru Atletico, Real sau Barcelona. Așa funcționează lumea. Mereu vrem mai mult. E greșit! Trebuie să fim ambițioși, dar nu lacomi”, este apelul făcut de Pep Guardiola către jucătorii săi înainte de marea finală.

Antrenorul se bucură de tot sprijinul fanilor și are la dispoziție unul dintre cele mai puternice loturi din Europa în acest moment, cu Jack Grealish, Kevin DeBruyne și Erling Haaland în componență. De altfel, norvegianul Haaland este, de departe, golgheterul acestei ediții de UCL, cu 12 goluri marcate, fiind urmat de Mohamed Salah, de la Liverpool, cu 8 goluri.

Jucătorii lui Inter se pregătesc și ei intens pentru duelul cu „cetățenii”, fiind motivați de faptul că trofeul din acest sezon poate fi singurul mare succes al formației milaneze, după ce obiectivul titlului a fost ratat în urma rezultatelor uluitoare obținute de Napoli.

Tehnicianul va rămâne în fruntea lui Inter indiferent de rezultatul finalei, însă pentru satisfacția fanilor și orgoliul acestora, jucătorii italienilor vor trebui să dea totul pe teren.

„Este cel mai important meci al meu din toate timpurile. Cred că și jucătorii pot spune același lucru. Avem fotbaliști precum Edin Dezko și Andre Onana care au jucat semifinale. Tot efortul depus este răsplătit. A fost un an lung și greu”, a transmis și Simone Inzaghi despre marele meci cu Manchester City.

Ce cote găsești în oferta de pariere NetBet

Fiind unul dintre cele mai importante meciuri, finala Ligii Campionilor atrage de la sine atenția. Câștigătoarea pleacă acasă cu cel mai prestigios trofeu pe care îl poate câștiga un club de fotbal din Europa și un premiu de 20 de milioane de euro. Meciul Manchester City – Inter Milano face parte din promoția BET+ de la NetBet.

Pentru că este un meci de top, finala Ligii Campionilor are opțiunea Bet Builder. Acum ai libertatea să adaugi mai multe selecții ale aceluiași eveniment într-un singur pariu. Fie că mergi pe recomandările noastre de la Pariuri Rapide sau vrei să fie alegerea ta ce adaugi la bilet, Bet Builder e modalitatea prin care o poți face.

Cum folosești Bet Builder?

1.Intră în contul tău NetBet și mergi la evenimentul pe care vrei să pariezi.

2.Verifică dacă meciul are Bet Builder sub denumirea meciului și activează-l cu un clic.

3.Adaugă selecțiile dorite pe bilet și bucură-te de experiență.

NOTĂ: Opțiunea Bet Builder poate fi folosită doar ca pariu simplu, PRE-LIVE și nu poate fi combinată cu alte selecții.

Tu ce pariu de pe NetBet alegi?

MECI COTE
1 x 2
Manchester City – Inter Milano 1.44 4.5 6.5